ερωτοσκοπιο 16/03 Πέμπτη ωροσκοπιο

erwtiki-astrologia

ερωτοσκοπιο 16/03 Πέμπτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Καλό θα ήταν να ακούσετε και το βαθύτερο ένστικτο σας, που λέει να μείνετε μακριά, από ανθρώπους που σας έχουν φερθεί άσχημα, κατά το παρελθόν. Το πιο πιθανόν είναι και στο τώρα, αν δείξετε υποχωρητικότητα, να σας κάνουν και πάλι τα ίδια.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Εσείς σε καμία των περιπτώσεων, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε όλα αυτά που σας ζητάει το ταίρι σας, για να συνεχίσετε να είστε μαζί και το επόμενο διάστημα. Είσαστε σε μια περίοδο που όλα αλλάζουν προς το καλύτερο, και σας ανοίγουν νέους δρόμους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Δεν είστε για πολλά ζόρια εσείς. Αν τελικά αυτό που αντιλαμβάνεστε είναι ότι το ταίρι σας, έχει μια τελείως διαφορετική αντίληψη για την ζωή, ίσως και να έχει έρθει το σωστό χρονικό σημείο, να φύγετε. Όποιος σας θέλει, θα βρει τους τρόπους να σας κρατήσει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Μην προσφέρετε τόσα πολλά, ενώ εισπράττετε τόσα λίγα. Δεν είναι ισότιμο και το μόνο που τελικά θα συμβεί είναι να αισθανθείτε, ότι κάποιος σας εκμεταλλεύεται. Εσείς ξέρετε καλύτερα τι πρέπει να κάνετε και πώς, να προστατέψετε τον εαυτό σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Εσείς και τα σχέδια σας, παντού βρίσκετε αντιστάσεις. Αυτό το προκαλεί ο ανάδρομος Δίας, είναι να δείτε πιο καθαρά πια ποιος είναι αυτό που μπορεί να θεραπεύσει την καρδιά σας. Ότι συμβαίνει στο σύμπαν είναι μόνο για καλό.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκόπιο – Παρθένος
Κλείστε τα αυτιά σας και μην ακούτε τελικά κανέναν. Εσείς είστε γνώστες του τι συμβαίνει μέσα στην σχέση σας, άρα βρείτε τους σωστούς τρόπους, για να ισορροπήσετε. Σε αυτήν την θετική σας προσπάθεια, θα βρείτε και χρήμα από το πουθενά!
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ζυγός
Μια καλή ημέρα, που ο κυβερνήτης σας, σας δίνει την δυναμική για να λύστε πρακτικά θέματα, που έχουν δημιουργηθεί μέσα στον δεσμό σας, αλλά και γενικότερα μέσα στον δεσμό σας. Τα οικονομικά σας, έχουν πάρει και αυτά την άγουσα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Από τις επόμενες ημέρες, έχουν κάτι ιδιαίτερο που θα σας φτιάξει το κέφι. Αυτό μεταφράζεται σε χρήμα, ανεβασμένη διάθεση αλλά και έναν νέο έρωτα που θα σας αλλάξει την ζωή. Επίσης, κάποιοι φίλοι σας, έχουν παράπονα που έχετε χαθεί από την παρέα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Μην αλλάζετε όλη την ώρα, την θέση σας και την άποψη σας. Μπερδεύετε και τους άλλους. Το άτομο που σας ενδιαφέρει, θα πρέπει να σας γνωρίσει, αν επιθυμείτε να κάνετε σχέση μαζί του. Οικονομικές δυναμικές, σας λύνουν τα χέρια.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Τώρα που ο Ήλιος θα αλλάξει ζωδιακό οίκο, εσείς θα δείτε μεγάλες και σημαντικές θετικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Οι σχέσεις που είχαν κάποια σκαμπανεβάσματα, τώρα θα λύσουν όλες τελικά τις διαφορές τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Πολλά τα νέα που θα πέσουν στην αντίληψη σας, και θα σας κάνουν να σκεφτείτε πιο σοβαρά, ποιον θέλετε να έχετε μέσα στην καρδιά και την αισθηματική σας ζωή. Μάλλον έχει έρθει η ώρα, να βάλετε μια τελεία στο παρελθόν σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Όλα είναι εύκολα πια για εσάς. Αυτό που απομένει είναι να μιλήσετε στον αγαπημένο σας σύντροφο, και να αποφασίσετε τι θα κάνετε τελικά μέσα στην Άνοιξη. Να είστε βέβαιοι επίσης ότι κάτι οικονομικές υποθέσεις που σας ταλαιπώρησαν, τώρα λήγουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα