ερωτοσκοπιο 20/03 Δευτέρα ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 20/03 Δευτέρα ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Μπορείτε από σήμερα να βάλετε όλα σας τα προγράμματα και επιθυμίες, σε μια σειρά. Τώρα που ο Ήλιος σας υποστηρίζει, θα καταφέρετε και ισορροπήσετε και την προσωπική σας ζωή. Νέοι έρωτες προκύπτουν και για τους solo.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Υπάρχουν πολλά σημάδια που σας δείχνει ο άνθρωπος σας, και δεν σας ευχαριστούν. Σίγουρα μέσα σε αυτόν τον μήνα, κάντε την προσπάθεια σας, για οργανωθείτε για την Άνοιξη που σας πλησιάζει. Ακόμη και επανασυνδέσεις, θα είναι εφικτές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Κάποιος σας έχει μέσα στον νου του και θέλει πριν λήξει αυτός ο μήνας, να σας μιλήσει για τα αισθήματα του. Μην εκπλαγείτε αν αυτό γίνει από τον φιλικό σας κύκλο. Υποθέσεις οικονομικών – περιουσιακών, θα λήξουν υπέρ σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Αν κάνετε λίγη παραπάνω υπομονή, θα δείτε ότι ο άνθρωπος σας, θα κάνει τελικά την προσπάθεια του, έτσι ώστε να λύσετε όλες αυτές τις διαφορές που έχουν μαζευτεί, το τελευταίο χρονικό διάστημα στο μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι θα έχουν καινούργιες επαφές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκόπιο – Λέων
Όλα γυρίζουν μέσα στο κεφάλι σας και δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε. Έρωτες, οικονομικές δυσκολίες και καθημερινότητα. Τώρα που ο Ήλιος είναι στον Κριό, εσείς θα καταφέρετε, όλα αυτά να τα βάλετε σε μια σειρά. Βασιλιάς είστε, όλα θα τα βολέψετε!
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Έχετε δώσει πάρα πολλά μέσα στην σχέση σας, και αυτό είναι κάτι που σας λυπεί, καθώς σε καμία των περιπτώσεων, μέχρι τώρα, δεν έχετε εισπράξει κάτι ανάλογο από το ταίρι σας. Τουλάχιστον με κάποια προσπάθεια παραπάνω, θα ισορροπήσετε τα οικονομικά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ζυγός
Μπορεί το άτομο που σας ενδιαφέρει, να σας έχει στο περίμενε, αλλά το ευχάριστο είναι ότι αυτό, είναι ένα τεστ που σας περνάει. Λίγη υπομονή και καλή διάθεση και θα ανακαλύψετε, από τις επόμενες ημέρες, ότι υπάρχει έρωτας και από την άλλη πλευρά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Οι εποχές αλλάζουν και το μόνο σίγουρο είναι ότι και εσείς, σε όλα σας, πρέπει να εξελιχτείτε. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να πάτε πίσω σε πρώην καταστάσεις, μόνο και μόνο επειδή είστε μόνοι. Τα νέα φλερτ, θα έρθουν από τον νέο μήνα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Πολλά τα δώρα του τρίτου δεκαημέρου του Μαρτίου. Ένας έρωτας που είχε ξεκινήσει, τώρα και με τις καλύτερες αστρολογικές συνθήκες πάνω από το ζώδιο σας, θα έχει τις ευκαιρίες να γίνει, μια μεγάλη αγάπη. Και τα εργασιακά σας θα βελτιωθούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Είσαστε στο ερωτικό στόχαστρο, ενός νέου ανθρώπου που έχει την πρόθεση να σας φέρει πιο κοντά του. Αυτό είναι και κάτι που θα το βιώσετε, υπό την μορφή ερωτικής εξομολόγησης, τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου. Κρατήστε την έκπληξη σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Έχετε χαθεί μέσα στον κόσμο των εργασιών και των κοινωνικών σας. Αυτό είναι κάτι που έχει κάνει το ταίρι σας και λίγο ανασφαλή. Αυτοί που έχουν σκοπό να δεσμευτούν μέσα στην Άνοιξη θα πρέπει πια να είναι σίγουροι, για την εν λόγω απόφαση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Έχετε τελικά πάρει πάρα πολλά μαθήματα, από όλα αυτά τα άσχημα που συνέβηκαν στο παρελθόν σας. Τώρα που ο Ήλιος απομακρύνθηκε από τον οίκο σας, έχει έρθει και η ώρα να βρείτε και το σωστό πρόσωπο, για να φτιάξετε την ζωή σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα