ερωτοσκοπιο 20/05 Παρασκευή ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 20/05 Παρασκευή ωροσκοπιο

σεληνη σε γέμιση 14 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Πολλές οι συζητήσεις και οι επαφές που θα προκύψουν μέχρι τις 29/05, και με πολλά άτομα. Αυτά είναι και από το παρελθόν και το παρόν. Κάντε τις κινήσεις σας τώρα που τα αστρολογικά, ευνοούν όλων των τύπων τις επικοινωνίες.
Ευκαιρίες αγάπης: **

 

ωροσκοπιο – Ταύρος : Αυτά που περιμένατε να συμβούν έχουν καθυστερήσεις. Δεν είναι όμως κάτι μόνιμο, αντιθέτως από την ερχόμενη εβδομάδα, πολλά θα αλλάξουν. Αυτοί που είναι μόνοι τους, θα έχουν την χαρά μέσα από τα κοινά τους περιβάλλοντα να ξεκινήσουν έναν νέο έρωτα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Ναι όντως, συμβαίνει, είναι επάνω σας και θα σας κάνει όλα τα χατίρια. Ξεκινήστε από σήμερα τις σκέψεις σας, για το θέλετε να έχετε ή να δημιουργήσετε στην προσωπική σας ζωή. Ακόμη και υποθέσεις που έχουν τον χαρακτήρα της απομάκρυνσης, μπορούν αυτήν την εποχή, να ενεργοποιηθούν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Νέες συγκινήσεις σας έρχονται από το ταίρι σας. Μπορεί να περάσατε μια περίοδο ύφεσης, αλλά τώρα και με σύμμαχο την πανσέληνο που σας φωτίζει, θα καταφέρετε να λύσετε όλες τις διαφορές και σε όλους τους τομείς.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Λέων: Διαφυλάξτε την προσωπική σας γαλήνη. Δεν χρειάζεται να είστε διαθέσιμος για όλους και με μια λύση ανά χείρας. Σίγουρα κάπου αδικείτε ή καθυστερείτε τον εαυτό σας. Μέχρι να φύγει ο Μάιος, θα πρέπει να βάλετε κατά νου, τις δικές σας προτεραιότητες.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Έχετε πάρει την απόφαση, να σταματήσετε να ασχολείστε με οτιδήποτε και οποιοδήποτε, δεν σας ταιριάζει. Οι μέρες από τις αρχές τις ερχόμενης εβδομάδας, θα σας στρέψουν σε συζητήσεις και συναντήσεις που θα έχουν τον άνωθεν σκοπό.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Έχετε μπροστά σας 3 δύσκολες ημέρες, που θα σας δώσουν τις ευκαιρίες για να κάνετε ουσιαστικό διάλογο με το άτομο που υπάρχει στην προσωπική σας ζωή. Αυτοί που πασχίζουν για μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα, θα την έχουν προσεχώς.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Έχετε πολλά να κάνετε και άλλα τόσα να πείτε, μέχρι να λήξει αυτή τη εβδομάδα. Είσαστε σε μια εκνευριστική αναμονή για εξελίξεις, που δεν εμφανίζονται. Ο Άρης και ο Δίας, κάνουν θαυμάσιες όψεις πάνω σε όλα τα υδάτινα ζώδια, και ανοίγουν τις πόρτες για τις τελικές λύσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Τοξότης: Μια στενή συνεργασία, μια δυνατή φιλία, ίσως να μεταλλαχτεί σε κάτι άλλο. Οι όψεις του Κρόνου και του Άρη μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, έχουν φέρει τα πάνω κάτω, σε όλων των ειδών τις σχέσεις. Κρίνετε με σοφία και πάρτε τις αποφάσεις σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Έχετε να αντιμετωπίσετε πολλά ευτράπελα, μέχρι να λήξει αυτός ο πολύπαθος μήνας. Παρεξηγήσεις και διαφωνίες είναι στο μενού. Τα αστρολογικά είναι δύσκολα, και εσείς καλείστε να βγάλετε τον καλύτερο δυνατό εαυτό σας, και να αποδώσετε τις λύσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Έχετε ανάγκη την συντροφικότητα και αυτή θα έρθει μόνο, αν εσείς κάνετε και τις σχετικές κινήσεις. Πολλοί από τους Υδροχόους που ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο, θα έχουν την χαρά να τα ξαναβρούν με ένα αγαπημένο πρόσωπο του παρελθόντος τους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Πρέπει άμεσα να δώσετε μια προτεραιότητα, σε εσάς που τις τελευταίες ημέρες, έχετε ξεχαστεί ένεκα, των τρίτων. Αυτοί που έχουν βρει κάτι καινούργιο στην ζωή τους, θα χρειαστεί να μην ονειρεύονται προκαταβολικά, καθώς ίσως και να απογοητευτούν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.