ερωτοσκοπιο 21/05 Σάββατο ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-tetarti-14-5

ερωτοσκοπιο 21/05 Ερωτικό Σαββατόβραδο ωροσκοπιο

σεληνη σε γέμιση 14 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Είσαστε με το ένα πόδι μέσα σε μια καινούργια αισθηματική σχέση, και το άλλο ακόμη σε μια παλιά σας ιστορία, που ακόμη δεν επιθυμείτε ή δεν είστε έτοιμοι να την αφήσετε, για τους δικούς σας λόγους. Όλο αυτό το δίλημμα και με τον κυβερνήτη σας σε ανάδρομη πορεία, μόνο να πληγώσετε κόσμο μπορείτε.
Ευκαιρίες αγάπης: **

 

ωροσκοπιο – Ταύρος : Ήδη παίρνετε βαθιές ανάσες. Ορθός Ερμής και ερωτική Αφροδίτη σας στρώνουν τον δρόμο, για να έρθετε πιο κοντά στους αισθηματικούς σας στόχους. Απολαύστε τις κοινωνικές σας παρέες, και οργανώστε τα προγράμματα σας για τους Καλοκαιρινούς μήνες.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι :Όλα καλά! Το σύμπαν για έναν μήνα θα κινείται γύρω από εσάς. Άρα, έχετε το χρόνο για να κάνετε τις επιθυμίες σας, πραγματικότητα. Αυτοί που είναι σε χωρισμό, και επιθυμούν να κάνουν μια ακόμη προσπάθεια για να αποκατασταθούν οι επικοινωνίες, θα βρουν τις πόρτες ανοιχτές.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Σας επιστρέφουν παλιές αγάπες. Μετά την πανσέληνο θα δείτε άτομα να σας προσεγγίζουν. Είσαστε στο κέντρο του αστρολογικού κυκλώνα, άρα όλα είναι πιθανόν να συμβούν. Όσοι διατηρούν δεύτερη – παράλληλη σχέση, θα χρειαστεί να είναι άκρως προσεχτικοί
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Λέων: Ψάχνετε κάτι περισσότερο στον άνθρωπο σας. Είσαστε και λίγο απογοητευμένοι από τρίτες καταστάσεις της καθημερινότητας σας. Από τις αρχές του Ιουνίου το κλίμα στις τάξεις των Βασιλιάδων αλλάζει, και πολλές ευκαιρίες εμφανίζονται, που θα σας ανεβάζουν και πάλι την ψυχολογία.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Παρθένος: Δημιουργικά σχέδια έχετε στο μυαλό σας. Σαν γήινο ζώδιο τα έχετε όλα ρυθμίσει και τακτοποιήσει. Μέσα σε όλα αυτά μην ξεχάσετε, να ενημερώσετε και το συντροφικό σας ταίρι, που ίσως και να έχει κάποιες μικρές αντιρρήσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ζυγός: Είσαστε σε έναν κλοιό από άτομα που δεν σας γεμίζουν. Αν αυτό συμβαίνει και στην προσωπική σας ζωή, πιθανόν να φταινε οι προσωπικές σας επιλογές. Από τα τέλη του Μαίου, που οι πλανήτες είναι θετικοί προς εσάς, κάνετε τις διορθώσεις σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Σας κοιτάει έντονα ο ανάδρομος Άρης, από τον διπλανό Τοξότη, και σας βάζει εμπόδια σε πισωγυρίσματα στο άτυχο σας παρελθόν. Δεν είναι και η καλύτερη ιδέα, αυτή, για να γεμίσετε την παρούσα μοναξιά σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Τοξότης: Αντισταθείτε στα σινιάλα που σας κάνουν άτομα ακατάλληλα – ήδη σε δέσμευση και μακριά από τις δικές σας προδιαγραφές. Όσοι έχουν σοβαρή σχέση, θα έχουν ευχάριστες συζητήσεις μέχρι τις 27-05, για την εξέλιξη της ζωής τους.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Υπάρχουν θετικά σημάδια, από το άτομο που σας γοητεύει. Μπορεί τα αστρολογικά να είναι δύσκολα για τα γήινα ζώδια, όμως ιδιαιτέρως σε εσάς, αποδίδεται χάρη, και έτσι μπορεί λίαν συντόμως να ολοκληρώσετε τις επιθυμίες σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Οι συγκρούσεις και οι καθυστερήσεις, ανήκουν πια στο παρελθόν. Οι μέρες μέχρι την λήξη του μήνα, σας δίνουν μια καλύτερη ψυχολογία, όπου και μπορείτε πια με ξεκάθαρη ματιά, να αναζητήσετε αυτούς και αυτά που είναι καλύτερα για εσάς.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς :Οι επόμενες ημέρες, έχουν πολλά να σας αποκαλύψουν. Άτομα του στενού σας περιβάλλοντος επιθυμούν να έρθουν πιο κοντά στην καρδιά σας. Οι όψεις του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη, σας κάνουν άκρως γοητευτικούς από όλους. Εκμεταλλευτείτε της καλή εποχής.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.