ερωτοσκοπιο 21/12 Τετάρτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 21/12 Τετάρτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
* Είσαστε σε μια καλή φάση και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το διατηρήσετε και στις γιορτές. Πολλές οι εκπλήξεις του τότε.
* Αν δεν μπορείτε να περιμένετε την άλλη πλευρά, να κάνει την κίνηση της προς εσάς, τότε πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ταύρος
* Η ευρύτερη εικόνα σας, δεν είναι και πολλή καλή αυτήν την εποχή. Έχετε πολλά νεύρα και οι συμπεριφορές σας είναι επιθετικές
* Αφήστε το παρελθόν να ξεχαστεί από το κεφάλι σας πια. Δεν πάτε πουθενά έτσι. Πάντως οι βραδινές ώρες σας έχουν εκπλήξεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
* Μπορεί να μην είστε ακόμη έτοιμοι να φύγετε από σχέσεις, που σας ταλαιπωρούν, όμως σίγουρα μπορείτε να κάνετε πολλά για τον εαυτό σας.
* Όσοι έχουν βρει καινούργιο έρωτα το μόνο βέβαιο είναι ότι τους περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, την περίοδο των εορτών.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Καρκίνος
* Σίγουρα η υπομονή σας, έχει αρχίσει και εξαντλείτε. Αυτό συσχετίζεται άμεσα και με την προσωπική σας ζωή, που σίγουρα δεν σας εκφράζει.
* Οι μέρες με τον ανάδρομο να σας βοηθάει σε τυχόν επανασυνδέσεις, ίσως και να σας αποδώσουν αποκαλύψεις που θα σας συγκινήσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκόπιο – Λέων
* Μπορεί στο τώρα να αισθάνεστε μόνοι, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι αυτό δεν θα κρατήσει πολύ. Η εποχή του Αιγόκερω, θα σας αποδώσει νέες αγάπες.
* Εσείς που είσαστε αυτές τις μέρες, σε κόντρα μέσα σε σχέσεις και γάμους,
θα καταφέρουν να τα βρουν και να είναι πια καλά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
* Εστιάζετε στα άσχημα της σχέσης σας, και αυτό σίγουρα κάνει τον άνθρωπο σας, να παραπονιέται συνεχώς. Βάλτε και λίγο νερό στο κρασί σας.
* Αν δεν μπορεί να μείνετε μέσα σε δεσμούς που σας βαλτώνουν, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι άμεσα να αποδεσμευτείτε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
* Η κινητικότητα του Ερμή αυτές τις ημέρες, ίσως και να σας φανερώσει παλιές αγάπες. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα, θα πρέπει να το προσέξετε πολύ.
* Αντιλαμβάνεστε και εσείς, ότι μέσα στην σχέση σας, υπάρχει μια περισσή νευρικότητα, που σας φέρνει σε σύγκρουση. Βρείτε τις λύσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης