ερωτοσκοπιο 23/05 Δευτέρα ωροσκοπιο

ζωδια-αστρολογια

ερωτοσκοπιο 23/05 Δευτέρα ωροσκοπιο

σεληνη σε χάση 13 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Κοιτάτε ίσως και με λύπη το παρελθόν που στο τώρα μόνο ανακαλύπτεται τι είναι αυτό που σας έφταιγε. Δεν χρειάζονται σπασμωδικές κινήσεις και επικοινωνίες. Οι μέρες του Ιουνίου σίγουρα είναι καλύτερες για σκέψεις επαναπροσδιορισμού συναισθημάτων.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος : Ο αυθορμητισμός σας είναι και αυτός που σας κάνει αξιαγάπητους σε όλον τον υπόλοιπο ζωδιακό κύκλο. Αυτό το αντιλαμβάνεται και ο άνθρωπο σας, που θα σας εκπλήξει τον Ιούνιο με αισθηματικά δώρα και προτάσεις για μια νέα κατάσταση βίου.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Έχετε βάλει το τετραπέρατο μυαλό σας για να βρει λύσεις για ένα προσωπικό ζήτημα που σας απασχολεί – πληγώνει εδώ ίσως και μήνες. Μην πιέσετε καταστάσεις. Από την στιγμή που η Αφροδίτη θα έρθει στον ζωδιακό σας οίκο, όλα θα γίνουν πράξη.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Κοιτάτε με ανυπομονησία τις εξελίξεις στις ζωές των τρίτων, και αναρωτιέστε πότε θα πάρετε και εσείς σειρά στην ευτυχία. Η απάντηση έρχεται από τον κυβερνήτη σας, που από τις αρχές του καινούργιου μήνα θα σας δώσει απαντήσεις και για το παρελθόν αλλά και για το παρόν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκόπιο – Λέων: Η μεθοδική σας στάση απέναντι σε ερωτικές υποθέσεις, είναι και η μόνη που θα δώσει τις λύσεις σε όσα λάθη έχουν συντελεστεί. Μια παραπάνω προσοχή τις βραδινές ώρες, που ιστορία άσχημη, από το παρελθόν που ζητάει απαντήσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Παρθένος: Όλα τα αστρολογικά γεγονότα είναι στην πορεία σας και σας ενδυναμώνουν για να κάνετε πραγματικότητα όλα αυτά που ζητάει η καρδιά σας. Οι ελεύθεροι θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι την επίσημη έναρξη του Καλοκαιριού για νέες αγάπες.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Κοιτάτε πραγματικά με περιέργεια τι συμβαίνει μέσα στην αισθηματική σας σχέση, και απορείτε. Οι μέρες των Διδύμων, είναι ίσως και οι πιο κατάλληλες για να μιλήσετε και να κάνετε τις διορθώσεις που θα σας κάνουν να αισθανθείτε και πάλι ασφαλείς.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Μια παλιά σας γνωριμία έρχεται πάλι πίσω, και ζητάει κάτι περισσότερο. Ίσως και την καρδιά σας. Οι μέρες με ένα αστρολογικό σκηνικό να έχει ανάδρομους πλανήτες που σας επηρεάζουν, όλα τα κάνει πια πιθανά.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Τοξότης: Προσπαθείτε να μεταδώσετε την αγάπη και την θετική σας ενέργεια στον άνθρωπο σας, που τον βλέπετε να μην είναι και τόσο εξωστρεφείς όπως κάποτε. Κάντε την προσπάθεια σας, και μετά αφήστε την άλλη πλευρά να εκφραστεί.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Θα προκύψουν ειδήσεις που θα κάνουν την καρδιά σας να φτερουγίσει. Αυτοί που είναι σε δέσμευση ίσως να χρειαστεί να είναι πιο προσεχτικοί και να μην δεχτούν, κάτι που θα βάλει σε κίνδυνο εδραιωμένα συναισθήματα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Συζητάτε συνεχώς και εν τέλει θα πετύχετε αυτό που ψάχνετε. Το άτομο που μέχρι τώρα σας παιδεύει θα έρθει στην αγκαλιά σας. Για τους εν σχέση, ετοιμαστείτε για μικρά παράπονα που θα σας έρθουν από το ταίρι σας, για την παρατεταμένη σας απουσία.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Οι προσωπικέ σας επιθυμίες είναι ακόμη άγουρες. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να πεισθεί για την αγάπη και την καλή σας διάθεση. Μην ανησυχείτε, ο μήνας Ιούνιος θα σας δώσει εξελίξεις.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.