ερωτοσκοπιο 23/12 Παρασκευή ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-kyriaki-27-4

ερωτοσκοπιο 23/12 Παρασκευή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
* Σκεφτείτε από τώρα, τι θα κάνετε και πως θα περάσετε τις γιορτές. Κάποιες εκπλήξεις που θα σας έρθουν από μια πρόσφατη σας γνωριμία.
* Αν δεν θέλετε να επανασυνδεθείτε με τον άνθρωπο, που σας πολιορκεί αυτό το διάστημα, καλύτερα από τώρα να το διευκρινίστε. Θα ήταν πιο τίμιο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
* Πρέπει να ανεβάσετε ταχύτητες, αν τελικά θέλετε να λύσετε τις εκκρεμότητες σας, με τον άνθρωπο που κρατάει το μυαλό και την καρδιά σας.
* Ο λόγος σας έχει γίνει αψύς και αυτό είναι κάτι που πιθανόν, να θέτει εμπόδια στους ανθρώπους, που έχετε γοητεύσει και θέλουν να σας πλησιάσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
* Οι συμπεριφορές σας, είναι τουλάχιστον ακαταλαβίστικες. Είναι πολύ πιθανόν να σας έχει ενοχλήσει ο ανάδρομος Κυβερνήτης σας.
* Μεταξύ 25-29/12, να είστε προετοιμασμένοι καθώς ημιτελής σας ιστορία, από το πρόσφατο παρελθόν, θα σας εμφανιστεί με διάθεση για εξηγήσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Καρκίνος
* Σαφώς και γνωρίζετε ότι η σχέση σας εδώ και καιρό, πρέπει να κάνει ένα επόμενο βήμα. Οι μέρες και τα αστρολογικά της εποχής, πάντως σας υποστηρίζουν.
* Αφεθείτε και λίγο στον καλό σας εαυτό. Όλες αυτές οι τελευταίες σχέσεις σας, μόνο σας πήραν και δεν σας έδωσαν τίποτα τελικά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
* Κάποιος έχει πολλά νεύρα, μέσα σε αυτήν την σχέση. Οι επιρροές των τρίτων και η άποψη τους, σας έχουν επηρεάσει αρνητικά. Κάντε κάτι για να το διορθώσετε.
* Οι ερωτοφιλίες δεν είναι για εσάς και την αντίληψη σας. Πριν έρθει το 2017, θα πρέπει και εσείς μέσα σας, να έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας τι ζητάτε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος
* Οι ρυθμοί σας είναι έντονοι και επιθετικοί. Πιθανόν να είστε και πια κουρασμένοι από όλα αυτά, που σας έχουν τύχει. Στο χέρι σας είναι να το αλλάξετε αυτό.
* Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τους ερωτευμένους του ζωδίου σας. Ακόμη και ο ανάδρομος Ερμής, σε όλο αυτό βοηθάει και υποστηρίζει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ζυγός
* Οι μέρες των εορτών σας ταιριάζουν πολύ. Ξεκινήστε από τώρα να σκέφτεστε για δώρα, ευχές και ερωτικές προτάσεις.
* Έχετε πολλή και θετική ενέργεια, που θα σας κάνει να γίνετε, ιδίως εσείς ο μόνοι, πολύ πιο αρεστοί, στον κύκλο σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Σκορπιός
* Μπορεί τα αστρολογικά αυτές τις ημέρες, να είναι δύσκολα, όμως μετά τις 27/12, όλα θα αλλάξουν και θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες.
* Έχετε δυσαρεστήσει κάποιον και αυτός πια έχει απομακρυνθεί από κοντά σας. Οι μέρες των γιορτών θα σας δώσουν ευκαιρίες διαλόγου.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Τοξότης
* Η γνωριμία σας με ένα άτομο κύρους, θα σας κάνει να ξεφύγετε από τα παλιά. Ίσως και ένας νέος έρωτας είναι στα σκαριά.
* Όλα δείχνουν ότι θα βελτιωθούν μέσα στον δεσμό – γάμο σας. Κάντε και εσείς την διπλωματική σας κίνηση, προς αυτήν την κατεύθυνση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
* Εσάς τίποτα δεν σας σταματά. Αυτό είναι και κάτι που θα πολλαπλασιαστεί με τον Ήλιο, που θα έρθει μέσα στον ζωδιακό σας οίκο.
* Αυτοί που έχουν μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα, μόνοι τους, έχει έρθει το σωστό πλήρωμα του χρόνου, για να βρουν το ταίρι τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
* Πολλές οι αναμνήσεις που έχετε μέσα στην καρδιά σας. Αυτό όμως δεν σας επιτρέπει να συνεχίσετε μπροστά, και με κάτι νέο δίπλα σας.
* Έχετε περισσή δύναμη, για να ξεκολλήσετε από την αδικαιολόγητη στασιμότητα σας και ειδικά στην αισθηματική σας ζωή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
* Το επικοινωνιακό σας ταλέντο, είναι και αυτό που σας κάνει τόσο γοητευτικούς στον άνθρωπο που τώρα τελευταία έχετε γνωρίσει.
* Τα άστρα σας ευνοούν και σας δίνουν πολλές ευκαιρίες για να έρθετε πιο κοντά σε νέους ανθρώπους, που σας ταιριάζουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα