ερωτοσκοπιο 23/12 Τετάρτη ωροσκοπιο

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

ερωτοσκοπιο 23/12 Τετάρτη ωροσκοπιο

σεληνη 13 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Η μέρα θα είναι γεμάτη με κόσμο, καταστάσεις και γεγονότα που εσείς οι πύρινοι, για ακόμα μια φορά πρέπει να διαχειριστείτε με διπλωματία. Μην δώσετε μεγάλη σημασία σε υπερβολές λόγων και κουτσομπολιά. Διατηρείστε την σταθερότητα στην σχέση σας.
Αισθηματική ζωή: 08/10

ωροσκοπιο – Ταύρος : Μην παίζετε σε διπλό ταμπλό… θα σας ανακαλύψουν. Οι μέρες που όλο το σύμπαν σας κοιτά, δεν είναι οι ιδανικές για να εμπλακείτε σε περιπέτειες με άδοξο τέλος. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου θα έχουν νέα από το παρελθόν…που δεν τους ξεχνά ποτέ.
Αισθηματική ζωή: 07/10

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Πολλές και θετικές οι ειδήσεις – νεότερα που θα σας έρθουν σήμερα…. σε όλους τους Διδύμους. Σε αυτούς που έχουν χωρίσει, θα έχουν νεότερα για επανασύνδεση, και για όσους ήδη είναι σε σοβαρές σχέσεις, πιθανή πρόταση επίσημης δέσμευσης ….είναι μέσα στο πρόγραμμα του ερχόμενου καιρού.
Αισθηματική ζωή: 09/10

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Μην τα δώσετε όλα από την αρχή. Οι νέες και ιδιαίτερες γνωριμίες που έχουν προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ζωή σας, θα πρέπει πρώτα να αποδείξουν την αξία τους. Για τους δεσμευμένους οι μέρες μέχρι τις 29/12, θα είναι δύσκολες στις επικοινωνίες.
Αισθηματική ζωή: 07/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκόπιο – Λέων: Αφήστε τις άσχημες καταστάσεις στο παρελθόν, και μην τις ανακυκλώνετε στο παρόν. Η θέση της Αφροδίτης σας δίνει μεγάλες και πολλές ευκαιρίες, για να οργανωθείτε στο παρόν και να θέσετε βάσεις για το νέο έτος.
Αισθηματική ζωή: 08/10

ωροσκόπιο – Παρθένος: Είσαστε στο επίκεντρο των γεγονότων και αυτό σας φέρνει και πολλές νέες γνωριμίες που σίγουρα θα σας αποσυντονίσουν από την βασική σας σχέση …αν έχετε. Για τους ελεύθερους λοιπόν, διαλέξτε με προσοχή το επόμενο ταίρι σας.
Αισθηματική ζωή: 07/10

ωροσκοπιο – Ζυγός: Επιδιώξτε μέχρι τα τέλη του μήνα να λύστε τις παρεξηγήσεις και τις διαφορές μέσα στον ερωτικό σας δεσμό…που δεν οδεύει και στην καλύτερη κατεύθυνση. Απομακρύνετε και τους τρίτους αλλά και τους παρείσακτους από το μεταξύ σας.
Αισθηματική ζωή: 06/10

tarw-taro-xartomanteia

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Αστάθεια υπάρχει σε όλα τα επίπεδα και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτό το διάστημα, δεν σας ξεκούρασε όπως το είχατε σχεδιάσει. Αυτό όμως αισθάνεται και το ταίρι σας που δεν έχει καμία διάθεση να δώσει κιάλλο χρόνο – ευκαιρίες για επαναλήψεις.
Αισθηματική ζωή: 09/10

ωροσκοπιο – Τοξότης: Μην ξεχνιέστε, το έτος τελειώνει και εσείς πρέπει να πάρετε τις καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας. Η διέξοδος ίσως να είναι λύση, αν τελικά οι φιλότιμες προσπάθειες δεν έπιασαν τόπο για να γεφυρωθούν οι διαφορές
Αισθηματική ζωή: 07/10

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Οργανώστε μικρές αποδράσεις σαν ζευγάρι…που θα σας αναζωογονήσουν και θα σας; κάνουν να σκεφτείτε το κοινό σας μέλλον… που από πλευράς αστρολογικών επιρροών είναι τέλειο και αξιοζήλευτο. Για τους ελεύθερους πολλές νέες επαφές θα τους βάλουν σε ‘περιπέτειες’.
Αισθηματική ζωή: 09/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Μην πιστεύετε τυφλά και απόλυτα τις υπερβολικές προτάσεις που σας έρχονται από τον σύντροφο σας.. ιδίως αν η σχέση μαζί του είναι ολίγων εβδομάδων μόνο. Το αστρολογικό γίγνεσθαι σας κάνει προσεχτικούς με τους πάντες.
Ερωτική ζωή: 10/10

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Ανολοκλήρωτος έρωτας που σας κυνηγάει εδώ σε ψυχικό επίπεδο εδώ και καιρό…θα τον ξαναβρείτε μπροστά σας….και πιθανόν αυτήν την φορά τα τότε συναισθήματα να ξαναδημιουργηθούν. Πολλά τα παιχνίδια που θα δώσει σε όλους τους Ιχθείς η Αφροδίτη μέχρι τα τέλη του μήνα..
Αισθηματική ζωή:10/10

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Οι προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, δείχνουν αποκλειστικά και μόνο το δικό σας παρόν και μέλλον, εφόσον γίνονται με βάση το γενέθλιο ωροσκοπιο και όχι μόνο από το ζωδιο σας.

tarw-wroskopio-4