ερωτοσκοπιο 29/04 Σαββάτο ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 29/04 Σαββάτο ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Δεν είσαστε για πολλές δυσκολίες εσείς, και ειδικά μέσα σε ερωτικές σχέσεις. Είστε από τα πιο ισχυρά ζώδια και συνήθως περνάει το δικό σας σε κάθε τι. Ωστόσο… μέσα στις ερχόμενες ημέρες, οι Singles, θα έχουν βρει τον μάστορα τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Μπορεί να υπάρχει μια κατάσταση λίγο περίεργη μέσα στην σχέση σας, αλλά αυτό μπορεί και να οφείλεται στο γεγονός, ότι τις τελευταίες εβδομάδες, περάσατε μια παρατεταμένη ταραχή… που υπαίτιοι ήσασταν και οι δύο σύντροφοι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Και αυτό τον μήνα του Μαΐου, εσείς θα είστε κάτω από την απόλυτη εύνοια των άστρων, σε υποθέσεις αγάπης και χρημάτων. Οι περισσότεροι θα έρθουν πιο κοντά – επικοινωνιακά στον άνθρωπο τους, και ίσως κάποιες αποφάσεις για το μέλλον να παρθούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Η παθητική και αδιάφορη στάση που κρατάτε, περιμένοντας τον σύντροφο σας να κάνει αυτός κάτι πρώτος, ίσως και μόνο να σας καθυστερεί από αυτά που επιθυμείτε να κάνετε από κοινού. Παραμερίστε τον εγωισμό σας και κάντε αυτό που ζητάει το μυαλό σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Με τόσο κόσμο να σας πολιορκεί, εσείς θα βρεθείτε μπροστά σε μεγάλες εκπλήξεις που θα σας δώσουν έναν νέο αέρα, που θα σας υποστηρίξει σε όλες σας τις επιλογές. Κάποιοι του ζωδίου θα έχουν και εξελίξεις ευχάριστες, σε οικονομικά – νομικά θέματα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Είσαστε στην καλύτερη σας φάση. Αυτό που χρειάζεται πια είναι να συγκεντρώσετε τις δυνάμεις σας …και να μιλήσετε στο άτομο που σας ενδιαφέρει, και να πείτε την αλήθεια σας. Μια περίοδος χαλαρότητας, υπάρχει και στην καθημερινότητα των ελεύθερων.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

tarw-taro-xartomanteia

ωροσκοπιο – Ζυγός
Όλα γίνονται για κάποιον σκοπό. Μπορεί στο τώρα να είστε μόνοι σας, αλλά αυτό μέσα στον καινούργιο μήνα θα αλλάξει. Η Αφροδίτη σε όψεις με τον Ερμή, θα φέρει παλιούς εραστές στο παρόν, αλλά και φρέσκιες επαφές για τους free.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Μην αφήνετε κάποια παλιά σας ερωτική ιστορία να σας κρατεί δέσμιους, από όλα αυτά τα καλά που σας έρχονται. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, ή και ακόμη κάποιο κρυμμένοι έρωτες θα φανερωθούν μπροστά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Μέχρι και τις 05-05, ο Κρόνος και ο Δίας, σας δίνουν τις καλύτερες πιθανές τους όψεις, έτσι ώστε μια και για πάντα να φτιάξετε την προσωπική σας ζωή. Ότι και να έχετε ευχηθεί, είτε παρούσα σχέση να ολοκληρωθεί, είτε να εμφανιστεί μια καινούργια γνωριμία, θα γίνει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Τα βλέμματα που ανταλλάσσονται με το άτομο που σας ενδιαφέρει δεν είναι φιλικά. Μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα έχετε το επικοινωνιακό πλησίασμα, που τόσο καιρό ζητάτε, και όλα θα κυλήσουν υπέρ σας. Αυτοί που είναι σε σχέση μέσα στον Μάιο, θα περάσουν σε …πιο βαθιά νερά!
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Είσαστε μέσα στην ανασφάλεια και το άγχος για τις τελικές αποφάσεις, που θα πάρει το ταίρι σας για το παρελθόν του και εσάς. Τα αστρολογικά της εποχής είναι υπέρ σας και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας δικαιώσει. Το χρήμα και η φήμη σας έρχονται.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Θα πρέπει να διαγράψετε από το μυαλό σας, όλα αυτά που έγιναν, και να προτείνετε κάτι καλύτερο στον άνθρωπο σας. Το κέντρο βάρους επίσης της ενέργειας σας, πρέπει να πέσει και στα εργασιακά σας, που έχουν τάσεις ανόδου.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα