ερωτοσκοπιο 30/08 Τρίτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 30/08 Τρίτη ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Η ζήτηση που έχετε είναι μεγάλη… και το ξέρετε. Αυτό σαν κατάσταση θα κρατήσει για πολύ ακόμη, άρα κοιτάξτε να το εκμεταλλευτείτε προς όλες τις κατευθύνσεις. Οι πιθανότητες για όσους κάνουν ταξίδια ακόμη, να πέσουν πάνω σε μια παλιά αγάπη, είναι πολλές.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος: Τα ιδανικά σας είναι υψηλά. Αν τελικά αυτό δεν μπορεί να σας το προσφέρει το συντροφικό σας ταίρι, τότε θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε πιο σοβαρά… το όλο στο μεταξύ σας. Οι μοναχικοί τις βραδινές ώρες, θα έρθουν πιο κοντά σε νέες γνωριμίες.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Πάσης φύσεως εκκρεμότητες θα έρθουν μπροστά σας. Ο ανάδρομος Ερμής σας δίνει πολύ φως και δυναμική, για να κατακτήσετε καρδιές και οικονομικές καταστάσεις. Πολλά δρομολόγια που θα προκύψουν για όλους που ακόμη ‘διακοπάρουν!.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Η υπομονή που έχετε στο ζωδιακό σας αίμα, είναι στα όρια για να εξαντληθεί από όλα αυτά τα υπερβολικά και τα παράλογα που συντελούνται γύρω σας. Είστε και εσείς όμως υπεύθυνοι. Από την έκλειψη και μετά αλλάξτε στρατηγική.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Λέων: Σκέψεις και συναισθήματα μπλέκονται. Έχετε μπει σε έναν μονόδρομο που μόνο σε εξέλιξη μπορούν να οδηγήσουν. Οι αστρολογικοί συνδυασμοί που τρέχουν πάνω στο κεφάλι σας, σας ωθούν να λάβετε μέτρα που θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο ασφαλείς με τις επιλογές σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος: Μια τυχαία γνωριμία, θα σας πάρει μακριά το μυαλό από τις λαθεμένες επιλογές. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Κυβερνήτης σας, σας έχουν μια σειρά από δώρα. Ακόμη και επανασυνδέσεις για αυτούς που ξέρουν τι πρέπει αυτήν την φορά να κάνουν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Προσπαθείτε μια καλύτερη συνεννόηση με τον άνθρωπο σας, καθώς οι καυγάδες δεν σας βγάζουν πουθενά. Με συμμαχική την Αφροδίτη μπορείτε να βελτιώσετε το κλίμα στο μεταξύ σας, και να δείτε πιο συγκεντρωτικά τα Φθινοπωρινά σας σχέδια.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Σαν ζώδιο η γνώμη των άλλων, σας είναι περιττή. Σίγουρα εσείς γνωρίζετε παραπάνω τι πρέπει να πείτε και να κάνετε για να τροποποιήσετε τις καταστάσεις προς όφελος δικό σας, αλλά και του συντρόφου σας, που περιμένει τα πάντα από εσάς.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Προσοχή στα μεγάλα λόγια, που θα σας σερβίρουν, και οι καινούργιου πειρασμοί αλλά και αυτοί που έχουν προκύψει σο τώρα. Η έκλειψη θα σας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς. Τα παθήματα σας έχουν γίνει μαθήματα, άρα, κρατήστε χαμηλούς τόνους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Πάρτε μια βαθιά ανάσα και μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας ταλαιπωρεί και να καθυστερεί από τα πλάνα σας. Όλα δείχνουν ευνοϊκά αλλά και από τον νέο μήνα θα δείτε και την πρακτική υποστήριξη, από το σύμπαν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Η εμπιστοσύνη σας στο άτομο, που τόσο πολύ αγαπάτε θα δικαιωθεί για ακόμη μια φορά. Είσαστε εν αναμονή πολλών ευχάριστων εκπλήξεων που ακόμη και τους πιο ταλαιπωρημένους του ζωδίου, θα τους προσφέρουν χαρά.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύες : Μην κλείνετε το μάτι σε άτομα που δεν τα ξέρετε και τόσο καλά. Ίσως τελικά να μην είναι αυτό που δείχνουν… και αυτό που εσείς θα θέλατε. Ο Ανάδρομος κυβερνήτης των επικοινωνιών, έχει πολλά και ανέλπιστα να σας παρουσιάσει.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.