ερωτοσκοπιο 3/10 Δευτέρα ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 3/10 Δευτέρα ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας

ωροσκοπιο – Κριός: Δεχτείτε και εσείς οι απόλυτοι του ζωδιακού, να ακούσετε μια γνώμη ίσως λίγο διαφορετική από τις δικές σας. Συνήθως αυτή η απολυτοσύνη σας, σας κάνει και μένετε μόνοι στο αισθηματικό σας κομμάτι.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Σκεφτείτε λίγο έξυπνα και γρήγορα αυτά που θέλετε να κάνετε με την σχέση σας. Είναι εξαιρετικές οι αστρολογικές όψεις πάνω στα ζώδια της γης. Ακόμη και αυτοί που είναι μόνοι, είναι θέμα χρόνου να βρουν τον άνθρωπο τους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Δεν υπάρχει αυτή την εποχή και πολύ μεγάλη κατανόηση μέσα στο δεσμό σας. Είσαστε και εσείς με το ένα πόδι έξω από τα παλιά συναισθήματα. Αυτό βέβαια, σαν μεσοβέζικη κατάσταση, δεν είναι κάτι που μπορεί να συνεχιστεί.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Οι αισθηματικές σας επιθυμίες θα είναι αμέτρητες. Είναι ένα καταπληκτικό διάστημα που ότι σας έχει λείψει θα το ψάξετε, και μέχρι να βρείτε αυτό – αυτόν που σας ταιριάζει απόλυτα. Οι σε σχέση θα έχουν εκπλήξεις και δώρα από τον άνθρωπο τους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Είσαστε άκρως σκεπτικοί αυτές τις ημέρες με τη στάση του συντρόφου σας, που μόνο αισθηματική δεν χαρακτηρίζεται. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι περισσότερο. Αυτός που έχει χαθεί… αυτός και θα πρέπει να αποκαταστήσει τις ισορροπίες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Όλες οι ενέργειες που κάνετε, δεν είναι και οι απόλυτα σωστές. Ίσως η ανασφάλεια σας είναι αυτή που σας σπρώχνει για κάτι επιπλέον. Με τον κυβερνήτη σας να σας δίνει φως, εσείς αφήστε τους τρίτους να κάνουν και αυτοί τις κινήσεις τους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Οι αποφάσεις που πήρατε τον προηγούμενο μήνα, ίσως τελικά και να μην ήταν οι σωστές. Τώρα με τον Ήλιο επάνω σας, σίγουρα όλα γίνονται πολύ πιο ξεκάθαρα και λογικά. Πάρτε το χρόνο σας, και δώστε και μια προτεραιότητα στον εαυτό σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός: Η εργασία σας έχει τον πρώτο ρόλο, και αυτό πιθανόν και να στεναχωρεί τον άνθρωπο σας. Ζυγίστε καλύτερα τα πράγματα και μην αδικείτε κανέναν. Αυτοί που έχουν χωρίσει, μέσα σε αυτή την τρέχουσα εβδομάδα, θα έχουν νέα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Κυνηγάτε την ουρά σας! Το να επαναλαμβάνεστε δεν βγάζει πουθενά. Έχετε δείξει το πρόσωπο και τις καλές σας προθέσεις στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Τώρα στοπ. Είναι η ώρα της άλλης πλευράς να κάνει κάτι επίσης.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Είναι πολλοί και διαφορετικοί οι λόγοι που ένα ζευγάρι μπορεί να χωρίσει, ή έστω να μείνει για ένα μικρό ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απόμακρο. Στη δική σας την περίπτωση, ίσως και να φταίνε οι τρίτοι. Ενεργήστε άμεσα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Πολλές οι εκκρεμότητες που πρέπει να ρυθμίσετε και να απομακρύνετε, αν τελικά αυτό που σας νοιάζει είναι να κρατήσετε ζωντανή την ερωτική σας σχέση. Για τους free, όλα δείχνουν επανασύνδεση με το παρελθόν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες: Πιστέψτε στον εαυτό και τις δυνάμεις του. Δεν χρειάζεται να έρθετε σε ρήξη με τον άνθρωπο σας, για να βρείτε ποιος έχει δίκιο και το αντίθετο. Όλος ο Οκτώβριος είναι ένας μεταβατικός μήνας, που θα σας αποδώσει γαλήνη.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.