ερωτοσκοπιο 4/10 Τρίτη ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-triti-6-5

ερωτοσκοπιο 4/10 Τρίτη ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Αυτό θα σας δώσει και το πλεονέκτημα για να φέρετε και τον εαυτό σας σε ισορροπία, για να ανεβείτε στα μάτια του συντρόφου σας. Ακόμη και οι free, θα έχουν νέα τύχη στον έρωτα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Σίγουρα έχετε πολλά να κάνετε με τον επαγγελματικό σας στίβο, όμως σε καμία περίπτωση μην χάνεστε από τον άνθρωπο σας. Η νέα θέση προσεχώς του Ερμή, θα σας βοηθήσει σαν ζευγάρι να λύσετε τις όποιες παλιές σας διενέξεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Αλλαγές παντού. Όχι όμως τυχαία, αλλά επειδή εσείς το έχετε επιδιώξει έτσι. Αυτό θα ανανεώσει και την αισθηματική σας ζωή αλλά και τον άνθρωπο σας. Από τις ερχόμενες ημέρες θα υπάρξουν και ευχάριστες εκπλήξεις στους αδέσμευτους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Οι ερωτικές παράνομες ιστορίες δεν είναι για το ζώδιο σας. Ξεδιαλύνετε μέσα στο κεφάλι σας, τι είναι αυτό που σας σπρώχνει σε τέτοιες καταστάσεις, και βρείτε και το άτομο που σας ταιριάζει ιδανικά. Όλα τα άλλα είναι περιττά.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Όλα δείχνουν τελικά ότι πάνε σύμφωνα με αυτά που είχατε σχεδιάσει με τον άνθρωπο σας. Ακόμη και οι περιπτώσεις επανασυνδέσεων θα τρέξουν ακόμη πιο γρήγορα. Οι μόνοι του ζωδίου, θα έχουν πλησιάσματα από δεσμευμένα άτομα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Υπάρχει ένα μαράζι στην καρδιά σας, και ακουμπά μια παλιά σας αισθηματική υπόθεση που έχει κατακλύσει την καθημερινότητα σας. Αυτό όμως δεν σας επιτρέπει να συσχετιστείτε με καινούργιο κόσμο. Δράστε σύμφωνα με το συμφέρον σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Η μόνιμη καλή διάθεση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, που ο Ερμής έρχεται στον δικό σας οίκο. Μπορείτε από τώρα να κανονίσετε τα προγράμματα σας καθώς πολλές ανατροπές – οι πιο πολλές ευχάριστες – θα κάνουν την εμφάνιση τους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Δεχτείτε την ήττα, την ερωτική απόρριψη, και το μόνο που θα αντιληφθείτε είναι ότι πια θα έρθετε σε κατάσταση ισορροπίας. Οι προτάσεις μπροστά σας είναι πολλές και το μόνο που απομένει είναι η σωστή σας επιλογή.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Σηκώστε το ανάστημα σας και ξεκαθαρίστε την θέση σας. Είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για να δηλώσετε αυτά που επιθυμείτε, και χωρίς άλλες παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις στον άνθρωπο σας. Οι αδέσμευτοι απόψε θα έχουν μεγάλες επιτυχίες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Μια παλιά σας ιστορία που είχε μείνει ανολοκλήρωτη σε παρελθόντα χρόνο, μέσα στην εποχή του Ζυγού και ίσως και πριν την Πανσέληνο στις 16/10, θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω κάποιου κοινού σας γνωστού.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Έχετε παραμελήσει λίγο τον εαυτό σας. Ασχολείστε υπερβολικά με την επαγγελματική σας ζωή και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το χρήμα. Μην απορήσετε αν κάποια στιγμή το συντροφικό σας ταίρι σας πει «αντίο»!
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες : Όλη αυτή η εβδομάδα είναι μέσα σε ένα άγχος και τρέξιμο για να κάποιο οικογενειακό – οικονομικό θέμα. Αυτό υποχωρεί μέσα από ευχάριστες ειδήσεις. Στον επόμενο τόνο ασχοληθείτε μόνο με την προσωπική σας ζωή.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

tarw-wroskopio-4

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.