ερωτοσκοπιο 5/11 Σάββατο ωροσκοπιο

zwdia-sex-tips

ερωτοσκοπιο 05/11 Σαββάτο ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Ανήκετε στα ζώδια, που δεν μπορείτε να μείνετε στάσιμοι σε μέτριες καταστάσεις. Αυτό όμως το έχετε παρακάνει. Έχετε φτάσει στο άλλο άκρο. Αφήστε αυτούς που είναι γοητευμένοι από εσάς, να κάνουν την κίνηση τους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Η ερωτική σας ζωή, είναι στα καλύτερα της. Δεν χρειάζεται αυτήν την εποχή να ζητήσετε ή να πιέσετε για κάτι περισσότερο. Αυτοί που ψάχνουν να βρουν αφορμή, για να έλθουν και πάλι σε μια συνεννόηση με τον άνθρωπο τους, θα την έχουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Ευνοήστε για καινούργιες γνωριμίες, και ειδικά αυτοί που έχουν αφήσει πίσω τους, σχέσεις και ιστορίες που πια δεν τους αποδίδουν τίποτα. Αυτοί που ζουν μέσα σε διπλές καταστάσεις, η εποχή του Σκορπιού, θα τους βοηθήσει για ξεκαθαρίσματα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Ευτυχείς συμπτώσεις, υπάρχουν που θα σας διορθώσουν την διάθεση. Ιστορίες και υποθέσεις σε εκκρεμότητα, από το παρελθόν, θα εμφανιστούν μέσα στις επόμενες ημέρες και θα σας αναστατώσουν ευχάριστα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκόπιο – Λέων: Οι εμπειρίες του παρελθόντος, είναι παρούσες και σας αποτρέπουν από το να κάνετε λάθη. Η συντροφικότητα, μεγαλώνει και σας καλύπτει όλα τα κενά. Η Αφροδίτη από τον συγγενικό Τοξότη, σας υποστηρίζει συνεχώς.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Επωφεληθείτε από την εξαιρετική θέση του Κυβερνήτη σας, και μιλήστε ευθέως στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Έχετε μεγάλες πιθανότητες για να σας κάνει την χάρη που θέλετε. Σκέψεις και για περαιτέρω δεσμεύσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Μην ανοίγεστε πολύ σε κόσμο, που δεν γνωρίζετε καλά. Όλα μπορούν να γίνουν λάθος και εσείς να εκτεθείτε, ακόμη και σε άτομα που σας ενδιαφέρουν. Μόνοι του ζωδίου, θα έχουν προκλήσεις, ερωτικού τύπου, από συνεργάτες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Επιβάλλεται να κάνετε την επόμενη κίνηση σας, και σε αισθηματικά και σε εργασιακά θέματα, τώρα που τα αστρολογικά γεγονότα σας δίνουν το πλήρες της υποστήριξης τους. Ακόμη και σε προσπάθειες επανασύνδεσης, όλα τα ολοκληρωθούν επιτυχώς.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Μην περιορίζετε τον άνθρωπο σας, μόνο γύρω από τα δικά σας θέλω. Η ζήλια και η κτητικότητα που σας διακατέχει, πρέπει να οριοθετηθεί και να μην γίνει τροχοπέδη στην αγάπη σας. Συζητήστε και βρείτε τις κοινές λύσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε. Αυτό συμβαίνει αυτήν την εποχή, μέσα στην σχέση – γάμο σας. Σίγουρα ένα μοτίβο που δεν σας ταιριάζει, και μόνο σας καθυστερεί και τους δύο. Διαλέξτε και αποφασίστε τι τελικά ζητάτε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Η σχέση σας δεν εξελίσσεται με τον τρόπο, που είχατε εσείς στο μυαλό σας. Ίσως και να μην είναι και ο κατάλληλος άνθρωπος για εσάς. Μόνοι και χωρισμένοι, ας αφήσουν τις υπερβολές έρωτα και φλερτ, για αργότερα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Ποσειδώνας και Αφροδίτη, κάνουν ότι μπορούν για να σας δώσουν στον αισθηματικό τομέα, ότι σας αξίζει και σας έχει λείψει. Πληθώρα κόσμου, θα παρελάσει από μπροστά σας, και το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι θα σας τραβήξει την προσοχή.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zwdia

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.