ερωτοσκοπιο 6/09 Τρίτη ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-tetarti-14-5

ερωτοσκοπιο 6/09 Τρίτη ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Τα μάτια σας λένε την αλήθεια. Δεν είστε καθόλου ικανοποιημένοι από αυτό που υπάρχει στην αισθηματική σας ζωή. Σίγουρα είναι μια κατάσταση που δεν σας εκπροσωπεί και δεν σας δίνει αυτό που μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένους.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ταύρος: Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, με καινούργιες προσωπικότητες που σας προσεγγίζουν. Δεν είναι απαραίτητο όλοι να θέλουν κάτι σοβαρό από εσάς. Οι εποχές έχουν αλλάξει, και η αθωότητα έχει ξεχαστεί στα πάντα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Διαθέτετε πια πολύ λίγο χρόνο για κοινωνικές δραστηριότητες και ψυχαγωγία. Έχετε δώσει αρκετή πια από την ενέργεια και τον ενθουσιασμό σας, στον άνθρωπο της καρδιάς σας. Μην εκπλαγείτε αν σύντομα σας γίνει κάποια «ενδιαφέρουσα πρόταση»!
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Το να κοιτάτε και να μην συμμετέχετε, είναι άσκοπο. Αν τελικά υπάρχει κάτι που γαργαλάει το μυαλό και την καρδιά σας, και μιας και τα αστρολογικά της περιόδου είναι ευνοϊκά προς τα υδάτινα ζώδια, κάντε και εσείς την κίνηση σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Λέων: Πολλή μοναξιά έχει πέσει στο ζώδιο των Βασιλιάδων. Έχετε γίνει και εσείς πάρα πολύ ιδιότροποι στα αισθηματικά σας… και καλά κάνετε. Ακόμη και δεσμούς που μόνο σας ταλαιπωρούν με την ανωριμότητα τους, απλά θα τους απομακρύνετε από εσάς.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος: Μια πληθώρα από αστρολογικές αλλαγές συντελείται στο τώρα, και εσείς πρέπει να είστε έτοιμοι. Ειδικά εσείς που είστε μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι σας, θα έχετε πολλές κρούσεις ερωτικές από το παρελθόν σας, για επανένωση.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Χαμογελάτε κάτω από τα μουστάκια σας. Το ξέρετε και εσείς ότι ο Δίας θα σας ανατρέψει με κάθε καλό τρόπο την καθημερινότητα σας. Οργανώστε από τώρα μέσα στο κεφάλι σας τα πλάνα σας μαζί με τον άνθρωπο σας… οι εξελίξεις ήδη τρέχουν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Όλοι βλέπουν μόνο το σκληρό περίβλημα που δείχνετε… για τους δικούς σας λόγους. Έχετε όμως κατά νου, ότι είναι πιθανό αυτή η στάση να απομακρύνει κάποιους που επιθυμούν να σας κάνουν κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Δεν μπορείτε να μένετε μέσα σε συσχετισμούς κανενός είδους, που δεν σας εκφράζουν – εκπροσωπούν. Αυτό είναι μια πάγια σας θέση, που την έχετε ανακοινώσει στον άνθρωπο σας. Δώστε λίγο χρόνο για την κατανόηση της.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Είσαστε πολύ ευάλωτοι αυτό το χρονικό διάστημα. Μπορεί ακόμη να υπάρχει ο καημός μιας χαμένης αγάπης από το παρελθόν, όμως με την συμπαράσταση του φιλικού σας περιβάλλοντος, κάντε μια νέα αρχή.
Ευκαιρίες αγάπης:**

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Φθινοπωρο 2016  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Εστιάστε στις απογευματινές ώρες, που θα σας δοκιμάσουν την καρδιά. Νέες προτάσεις που θα σας ξαφνιάσουν, περίεργα τηλεφωνήματα που θα σας αναστατώσουν. Οι πλανήτες είναι στην καλύτερη τους ευθυγράμμιση με το ζώδιο σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύες : Δεν χρειάζεται να ξεσπάτε σε λάθος άτομα. Ακόμη και αν τα λάθη δεν προέρχονται από εσάς, δώστε μια προτεραιότητα στην επίλυση τους, και ιδίως αν αυτά αφορούν συναισθήματα. Υπομονή, έρχεται ένας Ερμής που τα ανακατεύει όλα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.