ερωτοσκοπιο 8/09 Πέμπτη ωροσκοπιο

erwtas-vres-agapi-zwdia

ερωτοσκοπιο 8/09 Πέμπτη ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός: Πολλές οι γνωριμίες και οι μετακινήσεις της περιόδου, που θα σας φέρουν μπροστά σε καινούργιο κόσμο που μπορεί να σας κάνει να ξεχάσετε όλα τα περασμένα. Μια προσοχή όμως σε όλα, μέχρι και τη δεύτερη έκλειψη στις 16-09.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Μια άκρως ενδιαφέρουσα εποχή, για εσάς που μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις αισθηματικές σας καταστάσεις πολύ πιο ώριμα και ψύχραιμα. Δεν χρειάζεται να πιέζετε κανέναν. Όποιος επιθυμεί, ιδού η Ρόδος.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Αν δεν μπορείτε τις δεσμεύσεις και τα πολλά – πολλά μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες… καλύτερα ανακοινώστε το. Πιθανόν στην αρχή, αυτοί που δεν σας ξέρουν καλά να δυσαρεστηθούν, όμως εσείς θα έχετε την αξιοπρέπεια σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Η σχέση που έχετε, μπορεί να έχει μεγάλη και ποιοτική διάρκεια, αν και εσείς κάνετε κάποιες μικρές διορθώσεις που θα αναθέρμαναν το κλίμα. Ξεκινήστε από το να περιορίσετε τη ζήλια και την έντονη κριτική… για το παραμικρό.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Οι εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν παντού. Αυτό σας δίνει την ευχέρεια να δείτε σε πραγματικό χρόνο, πού μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές σας. Αυτοί που είναι σε σκέψεις χωρισμού – επανασύνδεσης, ας πάρουν τελικά μια απόφαση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Κατεβάστε ταχύτητα και ντεσιμπέλ. Δεν χρειάζεται όλα να γίνουν με τον δύσκολο τρόπο. Είσαστε το αγαπημένο παιδί του σύμπαντος, και το μόνο που σας ζητείται είναι να βρείτε τις ισορροπίες, και τις δικές σας και των άλλων.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Η μόνιμη προσφορά σας σε αγάπη – ενέργεια και χρόνο, είναι κάτι που ήδη σας το αναγνωρίζει ο άνθρωπος σας. Μέχρι να έρθει ο Ήλιος πάνω στο δικό σας οίκο, θα έχετε πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις… και μια πολύ σοβαρή πρόταση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός: Μην κοινοποιείτε σε όλους μια καινούργια σχέση, για την οποία ούτε και εσείς είσαστε σίγουροι για την πορεία της. Το πιο πιθανό είναι να εισπράξετε απογοητευτικά σχόλια, αν τελικά στην πορεία κάτι δεν κυλήσει ομαλά.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Το διάστημα μέχρι τις 15-09 είναι δύσκολο για τις αισθηματικές σχέσεις. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μην πιέσετε για απαντήσεις και δράσεις από τον σύντροφο σας. Όποιος σας επιθυμεί θα σας προσεγγίσει, ασχέτως αστρολογικών.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Οι προσωπικές σας φιλοδοξίες είναι υπερβολικές, και αυτό είναι κάτι σας οδηγεί σε επικοινωνιακά λάθη. Αυτοί που είναι σε διαδικασίες για να επανασυνδεθούν, θα έχουν τη σθεναρή υποστήριξη γνωστών για να γίνουν όλα πιο ομαλά.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Είναι σημαντικές οι μέρες που έρχονται, και μέχρι την αλλαγή του ζωδίου σε Ζυγό. Μπορείτε από τώρα να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας σε όλους αυτούς, που με τον τρόπο τους σας έχουν μπερδέψει. Ακόμη και τον σύντροφο σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες: Περνάτε στην επίθεση στον αισθηματικό σας τομέα. Όλα μπορούν να τροποποιηθούν με τη δική σας δράση. Οι αστρολογικές συνθήκες είναι υπέρ των επιθυμιών σας. Ακόμη και οι χωρισμένοι, θα μπορέσουν μέσα σε αυτή την ένταση, να πουν τις αλήθειες τους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.