ερωτοσκοπιο 9/09 Παρασκευή ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 09/09 Παρασκευή ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Όλα και όλοι είναι γύρω σας και σας κοιτάνε με θαυμασμό. Όλα είναι στο ουράνιο θόλο υπέρ σας, άρα θα πρέπει να αδράξετε τις καταστάσεις και να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για τον εαυτό σας. Ακόμη και μια τελευταία προσπάθεια… για επανασύνδεση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Ξεχάστε ότι έγινε. Τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς. Αυτός που απομακρύνθηκε από κοντά σας χωρίς σοβαρούς λόγους, μέχρι την αλλαγή του ζωδίου θα ακούσετε νεώτερα του ή θα τον δείτε μπροστά σας, με πρόταση επανένωσης.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Η γκρίνια και οι μόνιμες προστριβές, δεν θα σας καταλήξουν κάπου. Κατεβάστε τις υπερβολές και τους υψηλούς τόνους. Με τόσα έντονα αστρολογικά γεγονότα, μόνο λάθη και εντάσεις μπορούν να υπάρξουν. Μετά την έκλειψη όλα θα βελτιωθούν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Διασκεδάζετε και περνάτε μια καταπληκτική περίοδο, που όλα κινούνται σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Ακόμη και αυτοί που σαν σύντροφοι έχουν χαθεί, μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουν σοβαρές συζητήσεις επί παντός επιστητού.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Κολυμπάτε στα βαθιά, και εκεί υπάρχουν καρχαρίες. Είναι μια καταπληκτική περίοδος, που μπορείτε να βρείτε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και να οργανώσετε πια ένα νέο μοντέλο ζωής, όπως το είχατε ονειρευτεί.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Αποφύγετε μέχρι και τις 16/09 τις μεγάλες υποσχέσεις και τον κοινό προγραμματισμό με τον σύντροφο σας, δεν θα σας βγει όπως το έχετε στο μυαλό σας, και πιθανόν να απογοητευτείτε. Από το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου όλα καλυτερεύουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Επιτέλους, ο Δίας επάνω σας. Όλα μπορούν πια να γίνουν πραγματικότητα, και να καλυτερέψετε όλους τους τομείς της ζωής σας. Στα αισθηματικά από αύριο κιόλας μπορείτε να μιλήσετε, να διεκδικήσετε και να κατακτήσετε τα ποθούμενα σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Είναι όλα μπερδεμένα μέσα στην καρδιά σας και στη ζωή σας. Αυτό είναι κάτι που το ζείτε συχνά – πυκνά. Είναι δικό σας το λάθος που μπλέκετε με τα λάθος άτομα, και πάλι και πάλι. Με τον ανάδρομο Ερμή σε δύσκολες όψεις με τον Δία, κάντε την αυτοκριτική σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση της επανένωσης έχει γίνει. Αυτό όμως είναι μόνο η αρχή, πάνω στην οποία θα πρέπει και εσείς να δείξετε τον καλύτερο σας χαρακτήρα, έτσι ώστε η εμπιστοσύνη να ανθίσει και στις δύο πλευρές.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 1/5

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Είσαστε με τα πάντα αγχωμένοι, και πέφτετε στην παγίδα του να θεωρείτε ότι ο άνθρωπο σας είναι εκεί – δεδομένα και μόνιμα. Με ένα αστρολογικό σκηνικό που είναι ασταθές, μην κάνετε πειράματα… θα μείνετε μόνοι.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Ξεκινήστε πρώτα με τον εαυτό σας, και μετά ασχοληθείτε πιο ενεργά με τον άνθρωπο σας. Ρυθμίστε αυτά που υπάρχουν στη δική σας τη ζωή σε εκκρεμότητα. Σε δεύτερο βήμα, προσφέρετε αυτά που μπορούν να χαροποιήσουν το ταίρι σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Η διάθεση σας αυτές τις μέρες, κυμαίνεται μεταξύ μετρίου και απαθέστατου. Βαριέστε… δεν έχετε και πολλή όρεξη για να ρίξετε μια πιο αναλυτική ματιά στην αισθηματική σας ζωή, που πια δεν προχωράει προς την κατεύθυνση των προσδοκιών σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.