Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 19/02 Τετάρτη

erwtas-xwris-antapokrisi

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 19/02 Τετάρτη

ωροσκοπιο Κριός

Σήμερα θέλετε να βάλετε σε προτεραιότητα τις ανάγκες του/της συντρόφου σας.

Έχει ανάγκη από λίγη επιπλέον υποστήριξη και είστε το πρόσωπο που θέλει να έχει στο πλευρό του/της. Ρωτήστε τον/τη τι χρειάζεται και στη συνέχεια τακτοποιήστε το.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Όταν βρίσκεστε σε κίνηση και ειδικά όσο τον τελευταίο καιρό, ίσως αισθάνεστε εξαντλημένοι. Φροντίστε λίγο παραπάνω την υγεία σας τώρα και ενθαρρύνετε το ταίρι σας να κάνει το ίδιο.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Κάτι που απασχολεί το μυαλό σας τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει να σας καταβάλλει. Κάντε μια μεγάλη βόλτα για να εκτονώσετε το άγχος σας και μετά πείτε στο ταίρι σας τι σας προβληματίζει.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Αναρωτηθείτε αν πραγματικά θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο σήμερα. Αντ’ αυτού, επικεντρωθείτε στο να ολοκληρώσετε κάτι που έχετε ήδη αρχίσει. Αν μάλιστα σας βοηθήσει το ταίρι σας, θα τελειώσετε γρηγορότερα και θα το απολαύσετε περισσότερο.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αναδρομου Ερμη τις προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zvdia-22

ωροσκοπιο Λέων

Προγραμματίστε κάτι ξεχωριστό για απόψε με το ταίρι σας. Αν αισθάνεστε νοσταλγία, αναπαραστήστε ένα από τα πρώτα σας ραντεβού. Διασκεδάστε και μιλήστε για το πόσα πράγματα έχετε ζήσει μαζί από τότε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Αν σκεφτόσασταν να κάνετε μια μεγάλη αγορά με το ταίρι σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να την προχωρήσετε. Αν έχετε καταλήξει στο τι θέλετε, μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι για την επιλογή σας.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα προσέξτε τις παρορμητικές αγορές. Αν μπείτε στον πειρασμό να αγοράσετε κάτι που δεν χρειάζεστε, να θυμάστε τους στόχους που έχετε θέσει με το ταίρι σας. Με λίγη οικονομία τώρα, θα μπορέσετε να κάνετε πιο φιλόδοξα πράγματα αργότερα.

zwdia-9-zvdia-9

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Τόσο εσείς όσο και το ταίρι σας έχετε συγκεκριμένες ιδέες για το τι θέλετε… Και δεν φαίνεται ότι μπορείτε να βρείτε μια μέση λύση. Ίσως να θέλετε να υποχωρήσετε για να επαναφέρετε το καλό κλίμα μεταξύ σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα το ταίρι σας μπορεί να ζητήσει την άποψή σας για κάποιο προσωπικό του θέμα. Εκτιμά τη γνώμη σας και ξέρει ότι μπορεί να σας εμπιστευτεί τα μυστικά του.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Προσκαλέστε το ταίρι σας να σας κάνει παρέα σε μια έξοδο στην γειτονιά σας απόψε. Πολλές φορές είναι εύκολο να αγνοήσετε τους θησαυρούς που κρύβει η ίδια σας η πόλη. Βγείτε έξω και δείτε τι χάνατε τόσο καιρό.

zvdia-zwdia-tarw

ωροσκοπιο Υδροχόος

Δεν είναι κακό να κάνετε μεγάλα όνειρα αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε αδύνατες προσδοκίες για τη σχέση σας. Σήμερα, επικεντρωθείτε στο να εκτιμήσετε το ταίρι σας για αυτό ακριβώς που είναι.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Οι σχέσεις έχουν να κάνουν με το πάρε-δώσε, για αυτό δεν θα πρέπει να κάθεστε να μετράτε το σκορ. Δώστε ελεύθερα στο ταίρι σας αυτό που αισθάνεστε ότι θέλετε να προσφέρετε. Να ξέρετε ότι όλη αυτή η καλή ενέργεια θα επιστρέψει σε εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65