Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 19/03 Πέμπτη

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-25-4n

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 19/03 Πέμπτη

ωροσκοπιο Κριός

Δεν είναι κακό να εκφράζετε τα συναισθήματά σας. Δείξτε τον έρωτά σας προς το ταίρι σας με μερικές παραδοσιακές ρομαντικές χειρονομίες.

Τώρα έχετε άφθονο χρόνο στη διάθεσή σας. Δεν υπάρχει ο όρος «γλυκανάλατος» στο λεξιλόγιό σας.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Τα συναισθήματα για το ταίρι σας είναι ιδιαίτερα έντονα σήμερα. Μην προσπαθήσετε καν να αντισταθείτε. Εκφράστε τα ελεύθερα. Αφήστε το πάθος να σας παρασύρει σε νέα επίπεδα ρομαντισμού. Θα θυμάστε το αποψινό βράδυ για χρόνια.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Οι τρέχουσες περιστάσεις ευνοούν να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας. Αφιερώστε χρόνο στο ταίρι σας. Ανακαλύψτε πραγματικά ο ένας τον άλλον. Ο δεσμός σας θα γίνει ακόμη πιο βαθύς.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Ηλιος στον Κριό αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ωροσκοπιο Καρκίνος

Εμπνευστείτε, για να πάτε το πάθος στη σχέση σας σε ένα νέο επίπεδο. Γίνετε δημιουργικοί καθώς εξερευνάτε νέους τρόπους για να δίνετε και να παίρνετε απόλαυση. Ελάτε πιο κοντά στο ταίρι σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Ανεβάστε την ένταση στη σχέση σας, ξεχάστε τις αναστολές σας και εξερευνήστε την άγρια πλευρά του χαρακτήρα σας. Αφήστε το πάθος να κυριαρχήσει. Και διασκεδάστε το όσο μπορείτε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα δείξτε το πάθος για το ταίρι σας με έναν ξεχωριστό τρόπο. Γίνετε πιο δημιουργικοί στον τρόπο που εκφράζεστε. Βεβαιωθείτε ότι είναι κάτι που θα έχει νόημα, μόνο για εσάς τους δύο.

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα επικρατεί μια θετική ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Βρείτε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να δείξετε στο ταίρι σας πόσα πολλά σημαίνει για εσάς. Απόψε, το πάθος σας δεν θα έχει όρια.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Διασκεδάστε με το ταίρι σας σήμερα. Μαγειρέψτε κάτι ξεχωριστό και απολαύστε το υπό το φως των κεριών. Κάντε σχέδια για το επόμενο μεγάλο ταξίδι σας. Αναπολήστε το πρώτο σας ραντεβού. Μπορείτε να περάσετε καλά, με τα πιο απλά πράγματα.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Αυτό που θέλετε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σήμερα, είναι ποιοτικός χρόνος με το ταίρι σας. Ενδώστε στις παρορμήσεις σας και κάντε το αποψινό βράδυ αξιομνημόνευτο.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Μοιραστείτε με το ταίρι σας αυτά που σας κάνουν χαρούμενους. Αν δεν το έχετε με τα λόγια, αναζητήστε πιο δημιουργικούς τρόπους για να εκφράσετε όσα σας προσφέρουν απόλαυση.

taro-6-9

ωροσκοπιο Υδροχόος

Τα εστιατόρια είναι κλειστά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γιορτάσετε μια ιδιαίτερη στιγμή της σχέσης σας. Παραγγείλετε φαγητό απ’ έξω, στρώστε το επίσημο τραπεζομάντηλο και βάλτε τα καλά σας. Αφήστε στο πάθος που αισθάνεστε ο ένας για τον άλλον να κάνει τα υπόλοιπα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Αισθάνεστε όμορφα γνωρίζοντας ότι η σχέση σας κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Σήμερα κάντε κάτι για να γιορτάσετε όσα έχετε κατορθώσει μαζί και όλα όσα θέλετε να κάνετε στο μέλλον.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Ηλιος στον Κριό αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia