Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 20/03 Παρασκευή

erwtikes-provlepseis-pempti-1-5

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 20/03 Παρασκευή

ωροσκοπιο Κριός

Αν κάτι στη σχέση σας έχει αρχίσει να σας κάνει να αισθάνεστε άβολα, μην περιμένετε άλλο. Μιλήστε για αυτό στο ταίρι σας.

Λύστε το όσο είναι καιρός. Μπορεί να μην έχει συνειδητοποιήσει ότι κάτι σας ενοχλεί.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Πριν τα βάλετε με το ταίρι σας σήμερα, αναρωτηθείτε μήπως γίνεστε υπερβολικοί. Μήπως τελικά είστε πολύ ευαίσθητοι; Μπορεί να αντιδράτε βιαστικά σε κάτι που δεν είχε σκοπό να σας βλάψει.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Μην κρατάτε τα συναισθήματά σας κρυφά σήμερα. Αν υπάρχει κάτι που σας απασχολεί, μοιραστείτε το με το ταίρι σας. Ίσως μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα μια κατάσταση που σας προκαλεί σύγχυση.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Ηλιος στον Κριό αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ωροσκοπιο Καρκίνος

Μπορεί να δυσκολεύεστε να αποφασίσετε για οτιδήποτε σήμερα. Όλες οι διαθέσιμες επιλογές σας φαίνονται το ίδιο καλές. Ζητήστε την άποψη του/της συντρόφου σας. Στη συνέχεια ακολουθήστε το ένστικτό σας. Δεν πρόκειται να σας καθοδηγήσει λάθος.

Ωροσκόπιο Λέων

Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά σε κάποιο θέμα που αποφεύγατε να θίξετε. Όταν είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς με το ταίρι σας, μπορείτε να επιλύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Πιθανότατα θα ανακαλύψετε ότι τα προβλήματα που σας απασχολούν δεν είναι και τόσο σημαντικά.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Μπορεί να δυσκολεύεστε να συμμεριστείτε την άποψη του/της συντρόφου σας, ειδικά αν είναι εντελώς αντίθετη από τη δική σας. Ζητήστε να σας εξηγήσει το σκεπτικό του/της. Μπορεί να μην συμφωνείτε – αλλά καλό θα ήταν να τον/την καταλάβετε.

κρυσταλλομαντεία

Ωροσκόπιο Ζυγός

Ενδώστε στην επιθυμία σας για ταξίδια σήμερα. Καθίστε με το ταίρι σας και πλοηγηθείτε σε ιστοσελίδες για μακρινά μέρη. Όταν τα δύσκολα περάσουν, θα μπορέσετε να κάνετε τις διακοπές των ονείρων σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Περάστε λίγο χρόνο κάνοντας διαλογισμό με το ταίρι σας. Θα καταφέρετε να συνδεθείτε σε ένα ανώτερο επίπεδο, τόσο μεταξύ σας όσο και με το σύμπαν που σας περιβάλλει.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα θα αποδείξετε στο ταίρι σας τα πλεονεκτήματα της καραντίνας στο σπίτι. Αφιερώστε τη μέρα σας σε εποικοδομητικές εργασίες. Το βράδυ θα είναι αφιερωμένο στο να αναζητήσετε νέους τρόπους για να προσφέρετε απόλαυση ο ένας στον άλλον.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Ανησυχείτε για κάτι, που επηρεάζει τόσο εσάς όσο και το ταίρι σας. Αφού ζυγίσετε όλες σας τις επιλογές, θα μπορέσετε να πάρετε μια σωστή απόφαση σήμερα.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ωροσκοπιο Υδροχόος

Είναι σημαντικό για εσάς να αισθάνεστε ότι συμβάλλετε στη σχέση σας. Πείτε στο ταίρι σας ότι θα είστε πάντα στο πλευρό του για οτιδήποτε χρειαστεί. Είτε σε πρακτικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Μην διστάζετε να πείτε στο ταίρι σας τι έχετε στο μυαλό σας. Κάντε το με τακτ αλλά να είστε ειλικρινείς. Εκφράστε τα συναισθήματά σας. Να είστε έτοιμοι να κάνετε κι εσείς το ίδιο για αυτό.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Ηλιος στον Κριό αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia