Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 28/11 Πέμπτη

erwtikes-8414

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 28/11 Πέμπτη

ωροσκοπιο Κριός

Σήμερα αλλάξτε τη ρουτίνα σας και μυήστε το ταίρι σας σε κάτι έξω από τα συνηθισμένα.

Είναι η ιδανική στιγμή για να πειραματιστείτε με κάτι που πάντα θέλατε να δοκιμάσετε.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα ο έρωτας κυριαρχεί στη σκέψη σας. Βεβαιωθείτε ότι το ίδιο συμβαίνει και για το ταίρι σας. Αφήστε ένα σέξι μήνυμα στον τηλεφωνητή του, λέγοντάς του ότι την αποψινή νύχτα θα τη θυμάται για πολύ καιρό.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Ένα αυθόρμητο σχόλιο από το ταίρι σας θα φανερώσει ακριβώς αυτό που σκέφτεται. Μην το κάνετε μεγάλο θέμα, αλλά κρατήστε στο μυαλό σας αυτή τν πληροφορία για να τον/την κατανοήσετε καλύτερα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw

ωροσκοπιο Καρκίνος

Δε δυσκολεύεστε καθόλου στην επικοινωνία σήμερα οπότε αν έχετε κάτι στο μυαλό σας, πείτε το. Να είστε βέβαιοι ότι σήμερα μπορείτε να εκφράσετε ό,τι θέλετε στο ταίρι σας. Θα σας κατανοήσει απόλυτα.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα αισθάνεστε την ανάγκη να στοχαστείτε. Πηγαίνετε με το ταίρι σας σε ένα ήσυχο μέρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να μιλήσετε για τις μελλοντικές σας επιθυμίες. Μπορεί να ανακαλύψετε μερικά καινούργια πράγματα ο ένας για τον άλλον.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Είστε σε πολύ καλή φάση για να ξεκινήσετε νέα εγχειρήματα. Αν εσείς και το ταίρι σας συζητούσατε για να κάνετε κάτι από κοινού, ήρθε η ώρα να περάσετε από τα λόγια στις πράξεις.

zodia-zwdia-88-1

Ωροσκόπιο Ζυγός

Δεν σας ξεφεύγει τίποτα. Αισθάνεστε ότι σήμερα κάτι δεν πάει καλά με το ταίρι σας. Αλλά δε χρειάζεται να υποθέτετε τα χειρότερα. Μπορεί να προγραμματίζουν κάποια όμορφη έκπληξη για εσάς.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Αν σήμερα δώσετε προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες θα διασφαλίσετε ανέμελες στιγμές για εσάς και το ταίρι σας. Μπορείτε να ζητήσετε τη συνδρομή του ή να του κάνετε έκπληξη με κάτι υπέροχο που μπορείτε να κάνετε μαζί.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Κάθε μέρα κρύβει και κάτι καλό. Να το έχετε αυτό στο μυαλό σας, όταν σας έρχεται η διάθεση να βιαστείτε να τα κάνετε όλα μονομιάς. Και ειδικά τη σχέση σας, κάθε μέρα είναι γιορτή.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλες τις πληροφορίες πριν πάρετε κάποια σημαντική απόφαση. Αν δυσκολεύεστε να καταλάβετε τι σκέφτεται το ταίρι σας, ζητήστε του διευκρινήσεις. Μόνο όταν τα ξέρετε όλα θα μπορέσετε να πάρετε τη σωστή απόφαση.

tarw-taro-xartomanteia

ωροσκοπιο Υδροχόος

Ίσως συμβαίνει κάτι στη σχέση σας που να χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση. Ρωτήστε το ταίρι σας τι σκέφτεται και βεβαιωθείτε ότι θα το ακούσετε με προσοχή όταν θα αποφασίσει να σας μιλήσει.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Μην περιμένετε μέχρι να έχετε κατανοήσει όλες τις λεπτομέρειες. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να ξεκινήσετε και θα βρείτε τα υπόλοιπα στην πορεία. Πάρτε το ταίρι σας από το χέρι και προχωρήστε.

Διαβαστε στο Ερωτικο Ωροσκοπιο Αφροδιτης τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia