Ερωτικό Ωροσκόπιο Αφροδίτης 26/11-20/12 β

zwdia-afriditi-krios

Ωροσκόπιο Αφροδίτης 26/11-20/12 .

Ωροσκόπιο Αφροδίτης  Λέων .

Η δουλειά μπορεί να αποτελέσει πηγή αξιοσημείωτης χαράς κατά τη διάρκεια των διακοπών… με τα Χριστουγεννιάτικα πάρτι να σας δημιουργούν, ευχάριστη διάθεση. Ώρα να αγοράσετε μερικά «καυτά κομμάτια» για τη δουλειά σας, να κάνετε επίδειξη των καλών σας τρόπων σ’ ένα γεύμα και να επιτεθείτε με τη γοητεία σας!

Βρίσκεστε σε κατάσταση λειτουργίας – πλούτου, δύναμης κι επιρροής – αγαπητοί Λέοντες! και παρόλο που είναι περίοδος διακοπών, ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα πειθαρχίας, που σας δίνει τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση – είτε αυτό σημαίνει ν’ αρνηθείτε εκείνο το επιπλέον κομμάτι πίτας ή να εργαστείτε εξαντλητικά πάνω σ’ ένα έργο που σας ενδιαφέρει ή να ξεκινήσετε την καινούργια χρονιά με μια συγκεκριμένη άσκηση ρουτίνας, που λατρεύετε!Η αγάπη βρίσκεται στο γραφείο ή στο γυμναστήριο, ενώ είστε απασχολημένοι κάνοντας αυτό που αγαπάτε. Οι εκπτώσεις, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε αγορές ρούχων για μια νέα δουλειά ή για την προπόνηση, για βιταμίνες ή άλλα μικρά πράγματα που κάνουν τη ζωή σας καλύτερη σε καθημερινή βάση.

zodia-taro-45

Παρθένος

Έχετε χτυπήσει τζάκποτ, αγαπητοί Παρθένοι! Η αγάπη και ο έρωτας, ανθίζουν αυτά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά…. με τη θεά της αγάπης να βρίσκεται σταθερά, στον τομέα της αληθινής αγάπης! Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή, για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα στη σχέση σας κι επιπλέον να προσπαθήσετε για ένα μωρό, αν αυτό είναι στο μυαλό σας. Είστε ελεύθεροι? Η δημοτικότητά σας είναι αξεπέραστη, οπότε βγείτε έξω. Είστε σχεδόν ακαταμάχητοι και θα μπορούσατε να κάνετε γνωριμία με σοβαρές ερωτικές προοπτικές. Θα απολαύσετε επίσης χρόνο με τα παιδιά σας ή θα εργαστείτε για ένα νέο ξεκίνημα ή ένα δημιουργικό έργο. Τα ψώνια είναι πολύ διασκεδαστικά. Αφήστε το παιδί μέσα σας… να παίξει!

Υπάρχει ένα χόμπι ή μια αγαπημένη απασχόληση που σκέφτεστε να επανέλθετε σ’ αυτή? Τώρα είναι η στιγμή να το πάρετε πιο σοβαρά και να της δώσετε μεγαλύτερη προώθηση.

Διαβαστε στο Ερωτικο Ωροσκοπιο Αφροδιτης τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο Αφροδίτης 26/11-20/12 .

Ζυγός

Αυτή η περίοδος των διακοπών, αφορά το σπίτι και την οικογένειά σας, αγαπητοί Ζυγοί. Γιατί να μην διακοσμήσετε το σπίτι σας και να κάνετε ένα πλούσιο πάρτι? Θέλετε να κάνετε εντυπωσιακή εμφάνιση, να μαγειρέψετε, να διακοσμήσετε και να έχετε μια τέλεια οικογενειακή γιορτή. Το κομψό κι εκλεπτυσμένο γούστο σας, σας κάνουν τον τέλειο οικοδεσπότη! Οι οικογενειακές συγκεντρώσεις υπόσχονται να είναι ζεστές και γεμάτες αγάπη.

Ο έρωτας ανθίζει στο σπίτι αυτά τα Χριστούγεννα! Οπότε αν είστε ελεύθεροι και δεν ανυπομονείτε για τις οικογενειακές συγκεντρώσεις….μην ανησυχείτε καθόλου. Θα σας αρέσουν πολύ…. Και οι καλεσμένοι ακόμη περισσότερο! Το θέμα σπίτι – οικογένεια, συνεχίζεται και την καινούργια χρονιά… και θα απολαύσετε μερικές ωραίες ευκαιρίες για το σπίτι σας, στις εκπτώσεις του Ιανουαρίου.

μελλοντολόγος

Σκορπιός

Αισθάνεστε ανυπομονησία για μια αλλαγή σκηνικού, αγαπητοί Σκορπιοί. Θέλετε λίγο χρόνο, για ένα σύντομο ταξίδι. Μια επίσκεψη σε μια κοντινή ιστορική πόλη ή μια ορεινή τοποθεσία, θα ήταν πολύ ρομαντική.

Σε αντίθετη περίπτωση, μπορείτε να εξερευνήσετε τη γειτονιά σας και να ανακαλύψετε ένα καλό παλιό εστιατόριο σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι σας. Αν είστε ελεύθεροι, δεν χρειάζεται να πάτε μακριά για να βρείτε τον έρωτα…

Ρίξτε μια ματιά τριγύρω! Ένα επαγγελματικό ταξίδι λίγο μετά τις διακοπές, θα φέρει και μεγάλη ευχαρίστηση και κέρδη.

Είναι μια καλή στιγμή για την ανάπτυξη του κοινωνικού σας δικτύου. Θα υπάρξουν ευχάριστες ανταλλαγές, με πολλές χαρούμενες υποσχέσεις! Μπορείτε να είστε πολύ πειστικοί με τα λόγια σας! Ειδικά αυτή την περίοδο. Είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή για να φροντίσετε ιδιαίτερα, το αυτοκίνητό σας.

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Αφροδίτης 26/11-20/12 .

Τοξότης

Κάντε βόλτα στα καταστήματα και κάντε αγορές μέχρι τελικής πτώσης….αλλά μην ξεχάσετε να πάρετε εκείνο το σέξι μαύρο φορεματάκι και μερικά υπέροχα σύνολα για την προώθηση της καριέρας σας! Επενδύστε σε αντικείμενα ποιότητας.

Τα χρήματα είναι λίγα αυτή τη χρονιά, αγαπητοί Τοξότες, αλλά με την Αφροδίτη στον οίκο των οικονομικών σας, να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε αξιόλογους τρόπους για να διασκεδάσετε και να κάνετε ευτυχισμένους αυτούς που αγαπάτε και σημαίνουν πολλά για σας. Είστε έτοιμοι να πάτε μακριά και να αφιερώσετε χρόνο κι ενέργεια για κάποιον, που το αξίζει πραγματικά. Ποιος ταιριάζει σ’ αυτήν την περιγραφή ? Είστε έτοιμοι να αποφασίσετε. Είναι καλό που υπάρχουν εκπτώσεις, επειδή έχετε τη διάθεση να διασκεδάσετε με τις αγορές σας. Ακόμα και με λίγα χρήματα, μπορείτε να κάνετε θαύματα!

zwdia-zvdia-alex

Αιγόκερως

Είστε οο καλύτεροι όλων, αγαπητοί Αιγόκεροί! Είστε τόσο καυτοί που κανείς δεν μπορεί να σας αντισταθεί. Με τη θεά της αγάπης να σας λούζει με τα δώρα της, οι διακοπές των Χριστουγέννων σίγουρα θα είναι υπέροχες.

Γιατί να μην κάνετε μια θεραπεία στο πρόσωπο ή ένα διαφορετικό κούρεμα, ενώ η θεά της ομορφιάς σας έχει κάτω από τις φτερούγες της?

Ψάχνετε απίστευτα, ώστε να εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία και να αναζωπυρώσετε τη φλόγα στη σχέση σας ή να βγείτε έξω και να φλερτάρετε έντονα, αν δεν είστε μόνοι.

Οι εκπτώσεις του Ιανουαρίου είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή για ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας. Κάντε την κίνηση….εξάλλου, είναι τα γενέθλιά σας!

Διαβαστε στο Ερωτικο Ωροσκοπιο Αφροδιτης τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ωροσκοπιο Αφροδίτης 26/11-20/12 .

Υδροχόος

Αυτά τα Χριστούγεννα δεν είναι τόσο για ψώνια ή θεραπείες προσώπου…καθώς πρόκειται ν’ αποσυρθείτε για λίγο από τον κόσμο, για μια πολύ αναγκαία ανάπαυση. Μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων! Βυθιστείτε στη μαγεία του ή προσφέρετε σ’ ένα φιλανθρωπικό σκοπό, της επιλογής σας. Ωστόσο, αυτό που χρειάζεστε αυτά τα Χριστούγεννα είναι λίγη απομόνωση, αγαπητοί Υδροχόοι. Η ατζέντα σας είναι σίγουρο πως θα είναι γεμάτη από προσκλήσεις, αλλά αυτό που θα απολαύσετε περισσότερο, είναι στιγμές μακριά από το προσκήνιο. Αυτή είναι η στιγμή που μπορείτε τελικά να χαλαρώσετε στην αγκαλιά του αγαπημένου σας, και ν’ αφήσετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί ή να απολαύσει τις ανέσεις του σπιτιού σας.

Η αγάπη ανθίζει στις σκιές και με μυστικότητα, στις διακοπές. Πάρτε χρόνο για να μείνετε μόνοι σας και να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη. Ίσως να κάνετε περισσότερες δωρεές, αντί να ψωνίσετε για τον εαυτό σας τον Ιανουάριο!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ιχθύες

Φίλοι και κοινωνικές εκδηλώσεις, υπόσχονται πολλές και διαφορετικές απολαύσεις αγαπητοί Ιχθύες. Οι φιλικές σας σχέσεις, ξυπνούν τα πάθη σας. Ποιος είναι πραγματικός φίλος και ποιος σας κάνει το φίλο με διάφορα κοπλιμέντα για να κερδίσει κάτι σε αντάλλαγμα? Κρατήστε τους αληθινούς σας φίλους δίπλα σας και να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε υπέροχα Χριστούγεννα και μια ακόμη πιο υπέροχη Πρωτοχρονιά! Μπορείτε να έχετε ένα πολύτιμο τετ α τετ με τους ανθρώπους από τον ευρύτερο κοινωνικό κύκλο σας τώρα και να επιδιώξετε υποστήριξη από τους VIPs γνωστούς σας. Είστε δημοφιλείς και οι άλλοι σας προσφέρουν την αγάπη και την υποστήριξή τους καθώς ξεκινάει το 2020. Είστε ελεύθεροι? Δεν ενδιαφέρεστε να έρθετε πολύ κοντά με κάποιον, ακόμα. Διατηρήστε χαλαρή τη γνωριμία σας.

Οι εκπτώσεις, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για να μαζευτείτε και να περάσετε υπέροχα!

Διαβαστε στο Ερωτικο Ωροσκοπιο Αφροδιτης τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia