Ερωτικό Ωροσκόπιο Αφροδίτης 26/11-20/12 α

astro-live συναστρίες

Ερωτικό Ωροσκόπιο Αφροδίτης 26/11-20/12 .

Ερωτικό Ωροσκόπιο : Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω : Μην αφήνεις την ανασφάλεια να καταστρέψει την ομορφιά με την οποία γεννήθηκες.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 26 Νοεμβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2019 σημαίνει, πως η μεγαλύτερη ανάκαμψη για τις ερχόμενες εβδομάδες θα είναι τα χρήματα, η δύναμη και η επιτυχία! Ώρα για μια πιο επιχειρηματική προσέγγιση στην αγάπη.

Η αγάπη γίνεται σοβαρή με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Δεν χαίρονται οι χαμένοι … Θέλετε μόνο το καλύτερο στη ζωή όταν η Αφροδίτη είναι στο φιλόδοξο και μη-ανόητο Αιγόκερω – είτε πρόκειται για σχέσεις είτε για οτιδήποτε άλλο.

zodia-taro-45

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θέλει ποιοτικά πράγματα και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας…. για να πάρετε ένα πολύ μικρό κόσμημα, σε προσιτή τιμή!

Η Αφροδίτη ρυθμίζει την ομορφιά και την αγάπη, ενώ ο Αιγόκερως συμβολίζει την καριέρα, είναι προσανατολισμένος στο στόχο και είναι πρακτικός. Όταν η Αφροδίτη είναι στον Αιγόκερω, οι σχέσεις παίρνουν έναν πιο επιχειρηματικό τόνο και η αγάπη γίνεται πιο σοβαρή …

Διαβαστε στο Ερωτικο Ωροσκοπιο Αφροδιτης τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Οι άνθρωποι θέλουν μόνο το καλύτερο στη ζωή και όλοι έχουμε περισσότερη λάμψη στα μάτια μας, κάνοντας βόλτα στα καταστήματα έγκαιρα για τις Χριστουγεννιάτικες αργίες- χωρίς ν’ αναφέρω τις εκπτώσεις που ακολουθούν! Αν θέλετε να θυμηθείτε πώς θα νιώσετε, σκεφτείτε πάλι τα τελευταία Χριστούγεννα όταν ήταν και πάλι η Αφροδίτη στον Αιγόκερω …

Η Αφροδίτη σ’ ένα ωροσκόπιο κυβερνά επίσης τα χρήματα και όλα τα θαυμάσια πράγματα που μπορείτε να αγοράσετε μαζί τους. Και ο Αιγόκερως το παίρνει πολύ σοβαρά. Πόσο υπέροχο είναι που έρχονται οι εκπτώσεις? Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μέχρι το λίγο πριν τα Χριστούγεννα είναι βέβαιο ότι θα σας βοηθήσει να βρείτε ακριβά αντικείμενα, σε τιμές ευκαιρίας. Αγοράστε ό,τι τραβάει η όρεξή σας!

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί τα ζώδια της γης: τον Ταύρο, την Παρθένο και τον Αιγόκερω. Όσοι των γήινων ζωδίων είστε ελεύθεροι, βγείτε έξω, αφήστε τα μαλλιά σας κάτω και φλερτάρετε όσο αγαπάει η καρδιά σας! Είστε πολύ δημοφιλείς τώρα…και είναι πολύ πιο δύσκολο να αντισταθεί κάποιος, στο γήινο αισθησιασμό σας!

μελλοντολόγος

Ερωτικό Ωροσκόπιο Αφροδίτης 26/11-20/12 .

Τα ζώδια του νερού : Σκορπιός, Ιχθύες και Καρκίνος, μπορούν επίσης να περιμένουν πολλές κοσμικές απολαύσεις με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Είναι μια καλή στιγμή για να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας και να χαλαρώσετε με τον σύντροφο, τους συναδέλφους και τους φίλους σας.

Αφροδίτη στο Αιγόκερω Συμβουλές για την περίοδο των διακοπών

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, εδώ είναι ο καλύτερος τρόπος για να περάσετε όμορφα τις γιορτές που έρχονται:

Έρωτας

Ώρα να πάρετε στα σοβαρά, τον έρωτα που νιώθετε γι’ αυτόν που σας ενδιαφέρει. Οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τις λέξεις! Κάντε απλά ό,τι καλύτερο μπορείτε….και θα εκτιμηθεί. Μπορείτε να μαγειρέψετε ένα υπέροχο γεύμα, να κάνετε κάτι για να βοηθήσετε κάποιον ή να του δώσετε κάτι δικό σας, που γνωρίζετε ότι θα αγαπήσει. Να είστε αληθινοί!

Επαγγελματικά

Εκμεταλλευτείτε τα γεύματα και τα δείπνα των Χριστουγέννων για τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες – και αναμένετε ότι οι άλλοι θα αξιοποιήσουν τις φιλοφρονήσεις σας, ακολουθώντας τις ατζέντες τους για μια πιθανή επαγγελματική συνεργασία. Ή μπορείτε να επιλέξετε να εργαστείτε στις αργίες, για να εντυπωσιάσετε τον προϊστάμενό σας.

tarw-taro-xartomanteia

Ερωτικό Ωροσκόπιο Αφροδίτης 26/11-20/12 .

Δώρα

Ό,τι πιο απλό τόσο πιο καλό, αυτή τη χρονιά. Επιλέξτε μερικά ποιοτικά κομμάτια για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σας. Αγοράστε κάποια κλασικά, ακριβά και διαχρονικά κομμάτια. Να είστε πρακτικοί, και κάντε ό,τι μπορείτε, για ν’ αντέξετε οικονομικά.

Ερωτικό Ωροσκόπιο Εμφάνιση

Βγάλτε το μικρό μαύρο φορεματάκι σας! Το να δείχνετε σοβαρή, διακριτική και εκλεπτυσμένη, είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για εμφανιστείτε στις φετινές εκδηλώσεις. Ακολουθείστε τη συντηρητική πλευρά. Για το μακιγιάζ σας, τονίστε τα όμορφα χαρακτηριστικά σας. Μπορείτε επίσης να αναδείξετε την πλάτη σας με ένα εξώπλατο φόρεμα. Είναι απλό και πολύ αριστοκρατικό.

Οι γυναίκες με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι σπουδαίες στις επιχειρήσεις, προσγειωμένες, ρεαλίστριες και εμπειρογνώμονες στη χρήση των περιουσιακών τους στοιχείων για την επαγγελματική τους πρόοδο. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι : Miley Cyrus, Britney Spears, Tyra Banks, Scarlet Johansson, Cindy Crawford, Lolo Ferrari και Dolly Parton.

zwdia-tarw-zodia-19

Ερωτικο Ωροσκόπιο Αφροδίτης 26/11-20/12 .

Πολλά καυτά διάσημα αρσενικά, έχουν τη Αφροδίτη τους στον Αιγόκερω, όπως οι: Brad Pitt, Elvis Presley, Justin Timberlake, James Dean και Bradley Cooper. Ο Steve Jobs, για τον οποίο ο όμορφος σχεδιασμός και η πρακτικότητα πηγαίνουν χέρι-χέρι, έχει επίσης την Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Το ίδιο και ο Michael Jordan, ο οποίος διαφήμισε το NBA, καθώς και ο κλασικός συνθέτης Beethoven με τις μαγευτικές του ρομαντικές μελωδίες …

Τι καλό μπορείτε να κάνετε με τη διέλευση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω

Επινοείστε ένα έργο / επιχειρηματικό σχέδιο

Ορίστε στόχους, σκεφτείτε τι θέλετε να επιτύχετε

Ανανεώστε την επαγγελματική σας εικόνα

Αποκτήστε μια όμορφη γκαρνταρόμπα για τη δουλειά σας – κάτι υψηλής ισχύος, δομημένο και εξοπλισμένο

Σκεφτείτε πού θέλετε να είστε σε πέντε χρόνια

Εστιάστε σε πρακτικά θέματα, οικονομικά, τιμαλφή, πράγματα που έχετε στην κατοχή σας

Κερδίστε το σεβασμό ή το θαυμασμό

Δείξτε την αγάπη σας με πραγματικούς και απτούς τρόπους

Διαβαστε στο Ερωτικο Ωροσκοπιο Αφροδιτης τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Εργαστείτε σκληρά για ένα στόχο, με τον οποίο είστε παθιασμένοι

Επενδύστε σε κάτι, που έχει διαχρονική αξία

Εξασφαλίστε μια επιχειρηματική συνεργασία

Κατανοήστε τη γοητεία μιας καλής εικόνας

Τι να προσέξετε κατά τη διάρκεια της Αφροδίτης στον Αιγόκερω

Το να τα παίρνετε όλα πολύ σοβαρά : πολύ δουλειά και καθόλου διασκέδαση

Το να ξεπεράσετε το αίσθημα του υλισμού, του φθόνου ή της απληστίας

Το να είσαστε υπερβολικά χαλαροί και συνειδητοί …

Ή υπολογιστικοί – είναι ωραίο, γιατί κάποιοι θέλουν κάτι από εσάς

Τις περιπτώσεις μελαγχολίας …

Τι ν’ αναρωτηθείτε με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Πουλάω τον εαυτό μου πολύ φτηνά? (στην αγάπη ή την εργασία)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ερωτικο Ωροσκόπιο Αφροδίτης 26/11-20/12 .

Πώς μπορώ να φτιάξω την εικόνα μου και να βελτιώσω τη φήμη μου?

Τι θέλω να πετύχω, που θα μου έδινε πραγματική χαρά?

Τι μου αρέσει περισσότερο στη δουλειά μου?

Είμαι ρεαλιστής με τις σχέσεις μου? Με αντιμετωπίζουν με σεβασμό?

Πώς θα επηρεάσει η διέλευση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω το ζώδιό μου?

Τι είναι καυτό και τι όχι, αυτά τα Χριστούγεννα? Ο πλανήτης του έρωτα, η Αφροδίτη μετακινείται στον Αιγόκερω από τις 26 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου του 2019 και η επιτυχία…. είναι η μεγαλύτερη αλλαγή, αυτή τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο! Η Αφροδίτη στον Αιγόκερο ευνοεί την καλή εμφάνιση… μέσα σε ένα κοστούμι εξουσίας, να χαμογελάει με VIPs και να συνδυάζει τη δουλειά με τη διασκέδαση.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ερωτικο Ωροσκόπιο Αφροδίτης 26/11-20/12 .

Ο έρωτας ανθίζει στα ακριβά στούντιο και στα παραδοσιακά εστιατόρια, σε ιστορικές πόλεις και μεγαλοπρεπή κτίρια, μουσεία, βουνά και περιπλανήσεις. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, χαμογελάει όταν βρει κάποιον ν’ αγαπήσει – και ψάχνεστε για να «τσακίσετε» αρκετούς! Μια διαφορά ηλικίας σίγουρα δεν είναι κάτι αποτρεπτικό…. ειδικά αν η διαφορά, καλύπτεται με άλλους τρόπους!

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα ευνοήσει κάθε ζώδιο με διαφορετικό τρόπο μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου. Μάθετε πώς να κάνετε το καλύτερο!

Ερωτικό Ωροσκόπιο Κριός

Όλα έχουν να κάνουν με την εμφάνιση αγαπητέ Κριέ! Θέλετε να είστε εμφανίσιμοι και να κάνετε σπουδαία εντύπωση. Και έτσι πρέπει! Εργάζεστε κατά τη διάρκεια των διακοπών? Ή ψάχνετε να ερωτευτείτε κάποιον από τον κύκλο των υψηλά ιστάμενων και ισχυρών? Καλά θα κάνετε, ν’ ανακατευτείτε με VIPs και να είστε σε ετοιμότητα – είτε πρόκειται για μια πρόταση ερωτικής σχέσης, είτε για τον γάμο που αναζητάτε. Οι εκπτώσεις του Ιανουαρίου είναι η τέλεια στιγμή, για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας, ώστε να μπορείτε ν’ ακολουθήσετε αυτή τη νέα και υψηλή κοινωνική τάξη.

Ήρθε η ώρα να φτιάξετε τη δημόσια εικόνα σας και να βάλετε όλη σας τη γοητεία … Βγείτε από το παραπέτασμα… και αφήστε τον κόσμο να σας ερωτευτεί!

Διαβαστε στο Ερωτικο Ωροσκοπιο Αφροδιτης τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Ταύρος

Τι είναι αυτό που σας παθιάζει πραγματικά? Σε τι πιστεύετε? Ώρα να αποδείξετε όσα λέτε. Ετοιμάστε μια βαλίτσα και μιλήστε για τα πράγματα που αγαπάτε περισσότερο! Έχετε διάθεση για απόδραση, αγαπητέ Ταύρε. Θέλετε να πετάξετε από πάνω σας τις πιέσεις και τις ευθύνες της προηγούμενης χρονιάς! Αυτή είναι μια καλή περίοδος, για να ταξιδέψετε. Επισκεφθείτε τα βουνά ή μια ιστορική πόλη, σε μια όμορφη ξένη γη. Ο Ερμής έχει γυρίσει σε ορθή πορεία…και με λίγη προσοχή, μπορείτε να τα καταφέρετε. Ο έρωτας ανθίζει, σε απομακρυσμένες περιοχές και μεγάλα υψόμετρα. Οι εκπτώσεις είναι κατάλληλες, για να βρείτε κάποια ακριβά ταξιδιωτικά αξεσουάρ!

Ερωτικό Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Τα πράγματα είναι πολύ καυτά, για σας και το σύντροφό σας! Η λίμπιντο δε…. είναι σε υψηλά επίπεδα! Ώρα «να σφραγίσετε τη συμφωνία» … ή ν’ ανοίξετε έναν κοινό τραπεζικό λογαριασμό. Οι επιφανειακές επαφές δεν σας ικανοποιούν αυτά τα Χριστούγεννα, αγαπητοί Δίδυμοι. Καλύτερα να περάσετε τις διακοπές σας με κάποιον που μπορείτε να νιώθετε ο εαυτός σας και όλα τα σχετικά. Θέλετε οικειότητα και στενές επαφές ακόμα κι αν νιώθετε κάπως αμήχανα, κατά περιόδους.

Τα οικονομικά είναι ένα καυτό θέμα επίσης και τα ακριβά δώρα έρχονται απεριόριστα. Μπορεί να βρείτε κάτι όμορφο για να αγοράσετε στις εκπτώσεις. Αν δεν βρείτε, βεβαιωθείτε ότι το κόστος γι’ αυτό που θ’ αγοράσετε, αξίζει τον κόπο.

taro-6-9

Καρκίνος

Οι σχέσεις σας είναι σαν ενεργό ηφαίστειο, αυτά τα Χριστούγεννα, αγαπητέ Καρκίνε! Ο σύντροφός σας φαίνεται ιδιαίτερα δελεαστικός τώρα – ένας πραγματικός θησαυρός για σας! Αν είστε ελεύθεροι, ίσως να αφορά, μια επιχειρηματική συνεργασία για την οποία προσπαθήσατε πολύ!

Οι διακοπές προσφέρουν την ευκαιρία να ενισχύσετε τους συζυγικούς δεσμούς σας ή να δημιουργήσετε ισχυρές και χρήσιμες συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε. Τα πράγματα γίνονται σοβαρά και δεν υπάρχει χρόνος για ημίμετρα. Πάρτε το χρόνο σας και αξιολογήσετε πού βρίσκεστε σε μια σχέση.

Αν ψάχνετε για έρωτα κι αγάπη, αφήστε τους άλλους να σας βγάλουν από το καβούκι σας. Κάποιος φαίνεται ιδιαίτερα όμορφος. Τα ψώνια είναι πιο διασκεδαστικά με παρέα ή έναν προσωπικό σύμβουλο.

Διαβαστε στο Ερωτικο Ωροσκοπιο Αφροδιτης τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot