ερωτοσκόπιο 01/09 Σάββατο ωροσκόπιο

erwtiki-astrologia

ερωτοσκόπιο 01/09 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Το να κάνετε κάτι διαφορετικό θα ανανεώσει τη σχέση σας. Δεν είναι ανάγκη να κάνετε κάποια μεγάλη αλλαγή. Μπορείτε απλά να απαντήσετε ευγενικά αντί με σαρκασμό σε κάτι που σας εκνευρίζει στον/στη σύντροφο σας και να είστε βέβαιοι ότι αυτό θα δώσει μια άλλη νότα στη σχέση σας.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Δώστε μια ευκαιρία σε αυτήν την εξωφρενική ιδέα του/της συντρόφου σας. Αν η πρώτη σας απάντηση είναι να πείτε ότι είναι κάτι αδύνατον, χαλάτε κάθε πιθανότητα που μπορεί να έχει να εξελιχθεί σε κάτι πραγματικά υπέροχο. Θέστε το επί τάπητος και δείτε τι μπορεί να βγει από αυτό.

Ζώδια Δίδυμοι

Ήρθε η στιγμή να απελευθερώσετε λίγη ένταση. Τηλεφωνήστε σε μερικούς φίλους που έχετε να δείτε πολύ καιρό και προγραμματίστε μια συγκέντρωση μαζί τους. Ο/Η σύντροφός σας θα καταλάβει ότι χρειάζεστε λίγο χρόνο χώρια για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να ανανεωθείτε.

Ζώδια Καρκίνος

Μήπως κάτι συγκρατεί εσάς και τον/τη σύντροφό σας από ένα στόχο που ξέρετε ότι είναι μοιραίο να κατακτήσετε; Ανακαλύψτε τι είναι αυτό που μπαίνει εμπόδιο στα σχέδια σας. Μόλις το κάνετε, θα βρείτε τον τρόπο να σπάσετε τα δεσμά και να προχωρήσετε.

ερωτοσκόπιο 01/09 Σάββατο ωροσκόπιο

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Τα βαθιά συναισθήματα απαιτούν προσεκτικό χειρισμό. Να λαμβάνετε υπόψη τον εαυτό σας και τον/την αγαπημένο/η σας. Μην κρύβετε τα συναισθήματα σας ελπίζοντας ότι όλα θα είναι καλά. Η διαχείριση ων συναισθημάτων σας αυτόματα ελαχιστοποιεί τον αντίκτυπο τους.

Ζώδια Παρθένος

Μια αναποδιά στη σχέση σας σας κάνει να αμφισβητείτε τα ένστικτά σας, αλλά κάντε κουράγιο. Αυτή η κατάσταση καταλήγει να είναι η επιβεβαίωση όσων ξέρατε από την αρχή. Στη συνέχεια θα μπορέσετε να δείτε όλες τις προκλήσεις με μια νέα προοπτική.

Ζώδια Ζυγός

Μπορεί να αλλάζετε διαρκώς την ερώτηση, αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα πάρετε την απάντηση που θέλετε. Ίσως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε γιατί θέλετε τόσο πολύ αυτή την πληροφορία από τον/τη σύντροφό σας.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Σεπτεμβριος 2018  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-098

Ζώδια Σκορπιός

Οι σχέσεις χρειάζονται μια λεπτή ισορροπία χώρου και οικειότητας για να βρουν το ρυθμό τους. Το να μιλάτε όταν η στιγμή είναι κατάλληλη είναι τέχνη, όχι επιστήμη. Αν δεν είστε σίγουροι για το πώς θα πρέπει να προχωρήσετε, ζητήστε οδηγίες.

Ζώδια Τοξότης

Έχετε κολλήσει; Κανένα πρόβλημα. Κανείς δεν είπε ότι θα πρέπει να έχετε πάντα όλες τις απαντήσεις. Παραδεχτείτε στον/στην αγαπημένο/η σας ότι χρειάζεστε λίγη βοήθεια με αυτή την κατάσταση. Θα χαρούν που θα συνεισφέρουν με μερικές καινούργιες σκέψεις.

Ζώδια Αιγόκερως

Μερικές φορές ο έρωτας πέφτει σε λακκούβες κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Απλά να θυμάστε ότι μερικά χτυπήματα δεν είναι λόγος για να διώξετε επιβάτες ή να πετάξετε το όχημα. Απλώς παρακολουθήστε την κατάσταση. Πρόκειται να συμβούν μεγάλες εξελίξεις.

zwdia-zodia-astrologia-65

ερωτοσκόπιο 01/09 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Η αφηρημένη σκέψη δεν σας αποθαρρύνει αλλά μερικές φορές τα έργα της ανθρώπινης καρδιάς (ειδικά της δικής σας) είναι πιο περίπλοκα και από τις πιο βαθιές φιλοσοφικές έννοιες. Ανατρέξετε σε όσα ανακαλύψατε πρόσφατα.

Ζώδια Ιχθύες

Περιστασιακά, το μυαλό σας περιπλανιέται όταν μιλάει ο/η αγαπημένος/η σας και έχετε μάθει το κόλπο του να νεύετε και να λέτε «ναι» στα σωστά σημεία της κουβέντας. Είναι απολύτως κατανοητό! Αλλά τι γίνεται αν μετά σας ρωτήσουν τι είπαν;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia