Ερωτοσκόπιο 03/03 Κυριακή ωροσκόπιο

erwtikes-8414

Ερωτοσκόπιο 03/03 Κυριακή ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Το να αργείτε διαρκώς στα ραντεβού με τον/τη σύντροφό σας δεν φανερώνει χαλαρότητα, αλλά αναισθησία. Κάντε μια προσπάθεια να τους δείξετε ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά για τη σχέση σας αλλιώς μπορεί να καταλήξετε με άπειρο χρόνο στη διάθεσή σας και κανέναν για να τον μοιραστείτε!

Ωροσκόπιο Ταύρος

zodia-taro-45

Η σημερινή μέρα δεν ευνοεί τα περιττά ρίσκα στη σχέση σας. Σκεφτείτε προσεκτικά τα πράγματα πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση. Μη φοβηθείτε να πείτε την άποψή σας – τα τελεσίγραφα δεν είναι η λύση.

Ωροσκοπιο Δίδυμοι

Η τάση σας να γελοιοποιείτε τους πάντες και τα πάντα σας φαίνεται χρήσιμη σήμερα όταν πρέπει να ανεβάσετε την διάθεση του/της συντρόφου σας. Κάντε κάτι χαρούμενο για να απομακρύνετε τα σύννεφα της μελαγχολίας πάνω από το κεφάλι τους.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαρτιος 2019   προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Το να φροντίζετε τις ανάγκες των άλλων μπορεί να σας κάνει τον/την ιδανικό σύντροφο αλλά σήμερα είναι η τέλεια μέρα για να κάνετε κάτι ξεχωριστό μόνο για τον εαυτό σας. Πηγαίνετε για ένα ιδιαίτερο δείπνο μόνοι σας και τελειώστε τη βραδιά με μια ταινία που θέλατε να δείτε στο σινεμά παρέα με έναν κουβά ποπ-κορν.

Ωροσκόπιο Λέων

Μην μασάτε τα λόγια σας όταν σας δίνεται η ευκαιρία να πείτε την άποψή σας. Να είστε ξεκάθαροι και συγκεκριμένοι με τις ανάγκες σας. Όσο περισσότερο μυστήριο καλύπτει τα συναισθήματα σας, τόσο λιγότερο θα σας εμπιστεύονται οι άλλοι.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Τις τελευταίες μέρες κυριαρχεί το άγχος και η ένταση στη ζωή σας. Αν δεν έχετε προβλήματα στο χώρο εργασίας σας, έχετε στο σπίτι με τη σχέση σας. Προσπαθήστε να αντιληφθείτε πιο βαθιά τα συναισθήματα σας, μαθαίνοντας μερικές τεχνικές διαχείρισης του άγχους. Δοκιμάστε διαλογισμό ή γιόγκα.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Είναι κανείς σπίτι; Μην αφήνετε αναπάντητα τα ερωτήματα του/της συντρόφου σας επειδή ξαφνιαστήκατε και δεν ξέρετε τι να πείτε. Η σιωπή από μέρους σας τώρα αποτελεί από μήνη της μια δήλωση που δεν θα θέλατε να κάνετε.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Όταν σας έχει τυφλώσει ο έρωτας είναι δύσκολο να δείτε τον άλλον στις πραγματικές του διαστάσεις. Οι φίλοι σας μπορεί να σας λένε πράγματα που δεν θέλετε να ακούσετε. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας για να πάρετε τη σωστή απόφαση.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Το να ανησυχείτε για τα αναπάντεχα εμπόδια που θα βρεθούν στο δρόμο σας είναι χάσιμο χρόνου. Εκτιμήστε το χρόνο που έχετε τώρα ως ζευγάρι ή συνεργαστείτε σαν ομάδα για να ξεπεράσετε τα προβλήματα τη στιγμή που παρουσιάζονται και όχι από πριν.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Οι κακές σχέσεις του παρελθόντος ακόμη παραμονεύουν στο υποσυνείδητο σας. Σας προσφέρουν πολύτιμα μαθήματα αλλά κυρίως σας κάνουν επιφυλακτικούς στο να ξεκινήστε μια σχέση με κάποιον/α καινούργιο/α. Εμπιστευτείτε την καρδιά σας.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σήμερα χρειάζεστε τη βοήθεια των φίλων σας. Ο/Η σύντροφός σας έχει κάποιο έργο και όσο περισσότερους εθελοντές μαζέψετε τόσο το καλύτερο. Μαζέψτε τους όλους και στο τέλος ανταμείψτε τους για τη βοήθειά τους.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Ίσως αποκαλύπτετε πολλές πληροφορίες για την προσωπική σας ζωή στους συναδέρφους σας. Το να συμπεριφέρεστε σαν πολυλογάδες δεν είναι μόνο ανώριμο αλλά και επικίνδυνο, αφού μπορεί να βρεθείτε στο γραφείο αξιολόγησης προσωπικού πριν καν το καταλάβετε. Τα εν οίκω μη εν δήμω.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia