Ερωτοσκόπιο 11/08 Σάββατο ωροσκόπιο

zodia-9874

Ερωτοσκόπιο 11/08 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Ήρθε η ώρα για σας τους δύο να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Το δίκτυο των φίλων σας θα μπορούσε να επωφεληθεί από λίγο φρέσκο ​​αίμα. Να είστε ανοιχτοί σε νέες επιρροές και καινούργια άτομα, και να μοιράζετε προσκλήσεις σε αυτούς με τους οποίους νομίζετε ότι θα ταιριάξετε.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Μιλάτε ασταμάτητα – και τι πειράζει; Απλά απολαύστε το. Κάνετε τον/την αγαπημένο/η σας να γελάει διαρκώς. Αν αρχίσετε να δίνετε προσοχή σε αυτά που λέτε, θα αρχίσετε και εσείς να χαχανίζετε μαζί τους.

Ζώδια Δίδυμοι

Όταν δίνετε τη δέουσα προσοχή, είστε πολύ καλοί στο να κρατάτε μυστικά. Έτσι, αν ένας φίλος σας σας εμπιστευτεί και σας ζητήσει να μην πείτε κάτι σε κανέναν, παραμείνετε σε εγρήγορση. Και, ναι, ο/η σύντροφός σας μετράει σαν κάποιος, για αυτό καλά θα κάνετε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό.

Ζώδια Καρκίνος

Προς τι όλη αυτή η φασαρία; Ειλικρινά, δεν μπορείτε να καταλάβετε για ποιο λόγο είναι τόσο ενθουσιασμένος/η ο/η σύντροφος σας – και στη συνέχεια αρχίζετε να μοιράζεστε τις δικές σας ιδέες. Μόλις αρχίσετε να μιλάτε, δεν μπορείτε να σταματήσετε. Έχετε πάρει φωτιά!

zwdia-768

Ζώδια Λέων

Τι κάνατε για να κερδίσετε την αγάπη του/της αγαπημένου/ης σας; Η αλήθεια είναι ότι δε χρειάστηκε να κάνετε τίποτα – τον/την κερδίσατε απλά με το να είστε ο γοητευτικός, χαλαρός εαυτός σας. Οπότε, ηρεμήστε. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι σπουδαίο.

Ζώδια Παρθένος

Η αλλαγή ομάδας κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης θα μπερδέψει τον/την αγαπημένο/η σας και – το πιο σημαντικό – θα σας κάνει να γελάσετε. Δεν είναι ότι είστε ξενέρωτοι, απλά μπορείτε να βρείτε στα επιχειρήματα και των δύο πλευρών σημεία με τα οποία μπορείτε να συμφωνήσετε.

Ερωτοσκόπιο 11/08 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Ζυγός

Οι λαμπεροί διάλογοι δε γίνονται μόνο στα σήριαλ. Μεταξύ εσάς και του/της αγαπημένου/ης σας, οι ατάκες εναλλάσσονται με γρήγορους ρυθμούς. Αυτή η λεκτική ένταση ανάβει περισσότερο τα αίματα μεταξύ σας. Είναι αλήθεια τελικά ότι ο εγκέφαλος είναι το πιο σέξι όργανο.

αγαπη

Διαβαστε στο Μεγάλο ωροσκόπιο Έκλειψη 11/08  αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Σκορπιός

Επιτέλους τα σχέδια σας αρχίζουν να ταιριάζουν με αυτά του/της αγαπημένου/ης σας, αλλά μερικές μικρολεπτομέρειες ακόμη δεν είναι όπως τις θέλετε. Μην αγχώνεστε – οι γκρίζες περιοχές υπάρχουν για κάποιο λόγο. Αφήστε το σύμπαν να κανονίσει τα ψιλά γράμματα.

Ζώδια Τοξότης

Πραγματικά, δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε όλες τις δουλειές σας ταυτόχρονα. Καθίστε μαζί με τον σύντροφό σας, ώστε να μπορέσετε να μοιράσετε αρμοδιότητες. Τώρα μόνο με μια αποτελεσματική στρατηγική θα είστε βέβαιοι ότι όλα θα γίνουν σωστά.

Ζώδια Αιγόκερως

Είναι καλό να συζητάτε. Το να γνωρίζετε πότε πρέπει να σταματήσετε να μιλάτε και να αρχίσετε να ακούτε είναι ακόμα καλύτερο. Έχετε ένα εκατομμύριο ιδέες τώρα, αλλά το ίδιο και ο/η αγαπημένος/η σας. Όταν θα έρθει η σειρά σας για να τους ακούσετε, βεβαιωθείτε ότι τους προσέχετε.

zodia-zvdia-75

Ερωτοσκόπιο 11/08 Σάββατο ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να θέλετε να μιλήσετε με τον/την αγαπημένο/η σας με σήματα μορς ή να συζητήσετε για τα οικονομικά σας σε αργκό γλώσσα. Ό,τι και να επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι θα το κάνετε με διασκεδαστικό και συναρπαστικό τρόπο.

Ζώδια Ιχθύες

Η επικοινωνία είναι σημαντική, αλλά είναι εξίσου απαραίτητο να ξέρετε τι δεν πρέπει να πείτε. Με άλλα λόγια, υπάρχει και κάτι που λέγεται υπερβολικά πολλές πληροφορίες, ακόμη και στις πιο στενές σχέσεις. Μήπως αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό;

Διαβαστε στο Μεγάλο ωροσκόπιο Έκλειψη 11/08  αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot