Ερωτοσκόπιο 12/08 Κυριακή ωροσκόπιο

zodia-zwdia-imerisies

Ερωτοσκόπιο 12/08 Κυριακή ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Τώρα που καταφέρατε να απογειώσετε αυτό το έργο, μπορείτε να αφήσετε κάποιον άλλον να αναλάβει κάποιες από τις λεπτομέρειες του. Δεν είναι εύκολο να αφήνετε κάποιον άλλον να παίρνει το έλεγχο, αλλά έτσι θα μπορέσετε να περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα άτομα που έχουν σημασία για εσάς.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Λαχταράτε κάτι πραγματικά επιπόλαιο και ανέμελο, όπως για παράδειγμα ένα καταναλωτικό όργιο, χιλιάδες κουλουράκια ή μια παιχνιδιάρικη συζήτηση με κάποιον/α πρώην. Μήπως αντ’ αυτού να κάνετε κάτι που δεν θα σας κάνει να αισθάνεστε ενοχές;

Ζώδια Δίδυμοι

Η επικοινωνία είναι πολύ πιο εύκολη τώρα, αλλά μπορεί να μην είναι τόσο εστιασμένη όσο θα θέλατε. Είναι μια καλή στιγμή γα να καλύψετε αρκετά θέματα, αντί να εμβαθύνετε σε ένα. Έτσι θα διασκεδάσετε περισσότερο.

Ζώδια Καρκίνος

Μην πιστεύετε ούτε τα μισά από όσα βλέπετε και τίποτα από όσα ακούτε, ιδιαίτερα εάν βρίσκεστε σε έντονη συναισθηματική κατάσταση. Καλύτερα, ζητήστε από τον/τη σύντροφό σας να έρθει και να αξιολογήσει την κατάσταση. Και λάβετε σοβαρά υπόψη αυτά που θα πουν.

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Μήπως να προσπαθήστε να επανεφεύρετε τη δημόσια εικόνα σας; Έχει πλάκα πότε-πότε να υποδύεστε ότι είστε κάποιος άλλος. Όχι μόνο θα διώξετε τη βαρεμάρα από τη σχέση με τον/την αγαπημένο/η σας αλλά και θα βρείτε καινούργια θέματα συζήτησης.

Ζώδια Παρθένος

Υποθέστε ότι το μέλλον σας επιφυλάσσει όλα όσα θέλετε, αλλά όλα αυτά που μετράνε για εσάς βρίσκονται στο παρόν. Το να απασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα είναι το ίδιο κακό με το να μην έχετε τίποτα να κάνετε. Ήρθε η στιγμή να σκεφτείτε σοβαρά σε τι θέλετε να επικεντρωθείτε.

Ερωτοσκόπιο 12/08 Κυριακή ωροσκόπιο

Ζώδια Ζυγός

Αν καταφέρετε να έρθετε σε επαφή με τη συναισθηματική σας κατάσταση θα κάνετε το πρώτο βήμα για να αντιμετωπίσετε τα συμπτώματα και να αισθανθείτε καλύτερα. Επιπλέον, αν επεξεργαστείτε τα συναισθήματα σας, δεν θα ξεσπάσετε σε κάποιον που δε φταίει, όπως για παράδειγμα σε κάποιο συνάδερφο ή στον/στην αγαπημένο/η σας. Οπότε αναρωτηθείτε σε τι κατάσταση βρίσκεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Ζώδια Σκορπιός

Ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο αντιδράτε στα γεγονότα κάνει τον/την αγαπημένο/η σας να γελάει. Μια πονηρή αίσθηση του χιούμορ είναι ιδιαίτερα σέξι –και θα ανακαλύψετε ότι η δική σας έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Και το καλύτερο; Είστε απίστευτα σέξι και διασκεδαστικοί χωρίς να προσπαθήσετε καν.

Ζώδια Τοξότης

Το μυαλό σας έχει πάρει φωτιά σήμερα και αυτό είναι κάτι που δεν θα άλλαζε με τίποτα ο/η αγαπημένος/η σας. Λατρεύουν τον τρόπο με τον οποίο επιδεικνύετε τις πνευματικές σας γνώσεις και εσείς δεν μπορείτε να τους χαλάσετε το χατίρι.

Ζώδια Αιγόκερως

Σε κάθε σχέση έρχεται κάποτε η ώρα που πρέπει να συζητηθούν κάποια σοβαρά θέματα, αλλά θα πρέπει να βρείτε την κατάλληλη στιγμή. Μια χαλαρή συζήτηση είναι περισσότερο του στυλ σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ερωτοσκόπιο 12/08 Κυριακή ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Θυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές της σχέσης σας. Έχετε περάσει καλά μαζί, έτσι δεν είναι; Όταν βρίσκεστε σε δύσκολες καταστάσεις, απλά ανασύρετε από τη μνήμη σας αυτές τις εικόνες και σκεφτείτε όλα όσα έχετε να προσφέρετε ο ένας στον άλλον.

Ζώδια Ιχθύες

Δεν μετράνε μόνο οι λέξεις από μόνες τους: ο τρόπος με τον οποίο λέτε κάτι στον/στην αγαπημένο/η σας και το αν τους κοιτάτε στα μάτια ή όχι είναι εξίσου σημαντικά με το ίδιο το μήνυμα. Για αυτόν ακριβώς το λόγο θα πρέπει να προσέξετε το μέσο επικοινωνίας που χρησιμοποιείτε. Μήπως να τους γράφατε ένα ερωτικό σημείωμα;

Διαβαστε στο Μεγάλο ωροσκόπιο Έκλειψη 11/08  αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia