Ερωτοσκόπιο 24/04 Τετάρτη ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-pempti-24-4

Ερωτοσκόπιο 24/04 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Σήμερα γράψτε ένα ποίημα για τον/την αγαπημένο/η σας. Δείξτε την ρομαντική σας πλευρά βρίσκοντας τα κατάλληλη λόγια για να περιγράψετε αυτό που αισθάνεστε για αυτούς. Στην χειρότερη περίπτωση, σκαρώστε ένα σατιρικό ποιηματάκι για να γελάσετε.

Ωροσκόπιο Ταύρος

zodia-taro-45

Μοιραστείτε με τον αγαπημένο/η σας συνεδρίες με προσωπικό γυμναστή για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα σε ό,τι αφορά τη φυσική σας κατάσταση. Ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλον ενώ σηκώνετε βάρη ή κάντε μαζί μαθήματα kickboxing. Και μετά τη γυμναστική κάντε μασάζ στους πονεμένους σας μυς και ελάτε πιο κοντά.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Ξεσκονίστε τα παπούτσια χορού σας. Το αν θα τα φορέσετε για έναν ρομαντικό αργό χορό για τους δυο σας είτε σε μια ξέφρενη βραδιά ντίσκο, εξαρτάται από εσάς. Είτε έτσι είτε αλλιώς, βάλτε το αγαπημένο σας τραγούδι και σηκωθείτε από τον καναπέ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Ενώστε τις δυνάμεις σας με τον/την αγαπημένο/η σας για ένα δημιουργικό εγχείρημα με το οποίο θα αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο τα ταλέντα σας σαν ομάδα. Γράψτε ένα σενάριο μαζί, αναπαλαιώστε ένα έπιπλο για το σαλόνι σας ή ξεκινήστε να μαθαίνετε ένα μουσικό όργανο. Γίνετε ο ένας η μούσα του άλλου.

Ωροσκόπιο Λέων

Φαίνεται ότι τα πάντα πηγαίνουν όπως τα θέλετε, οπότε γιατί απλά δεν το χαίρεστε αντί να περιμένετε πότε θα γυρίσει η κακοτυχία σας; Κρατήστε αυτό το χαμόγελο στο πρόσωπό σας και περάστε με τον/την αγαπημένο/η σας μια μέρα γεμάτη διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Το να προσπαθείτε να ισορροπήσετε την ερωτική και την επαγγελματική σας ζωή μπορεί να είναι συναρπαστικό – μέχρι να συμβεί η πρώτη αναποδιά. Κάντε έναν καλό προγραμματισμό των εργάσιμων ημερών φροντίζοντας να αφήσετε άφθονο ελεύθερο χρόνο για να τον περάσετε με τον/τη σύντροφό σας.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Απολαμβάνετε την προσοχή των άλλων; Από την άλλη πλευρά ο/η σύντροφός σας μπορεί να μην είναι και τόσο ενθουσιασμένος/η με τις στρατιές των θαυμαστών σας. Η ζήλεια είναι ένα ανθρώπινο συναίσθημα που καλό θα ήταν να το κόψετε από τη ρίζα. Συζητήστε το θέμα πριν ξεφύγει η κατάσταση.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η υπομονή είναι μια αρετή που πρέπει να κατακτήσετε. Αλλά αν θέλετε να συνεχίσετε να τα πηγαίνετε καλά με τον/την αγαπημένο/η σας, θα πρέπει να μάθετε ένα-δυο πράγματα για να δώσετε στον έρωτα την ευκαιρία να εξελιχθεί με τους δικούς του ρυθμούς.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Τα πειράγματα μπορεί να είναι διασκεδαστικά και ερωτικά αν γίνουν με καλοπροαίρετο τρόπο. Αντί να υιοθετείτε μια αμυντική στάση, μάθετε να γελάτε με τον εαυτό σας. Ο/Η αγαπημένος/η σας θα εκτιμήσει την αίσθηση του χιούμορ σας.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Μοιραστείτε πράγματα με τον/την αγαπημένο/η σας, όπως τις περιπέτειες που πάντα θέλατε να δοκιμάσετε. Πάρτε μαθήματα ζωγραφικής στο κοινοτικό κέντρο ή γραφτείτε σε μια λέσχη πεζοπορίας μαζί. Να είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες ως ζευγάρι.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Εξοικειωθείτε από την αρχή ο ένας με τον άλλον με σύμμαχο τον κόσμο της τέχνης, της μουσικής και της λογοτεχνίας. Ποτέ δε βλάπτει να μαθαίνετε κάτι καινούργιο και μπορεί και οι δυο σας να βρείτε ότι έχετε ένα νέο πάθος κρυμμένο ανάμεσα στις σελίδες ενός μυθιστορήματος.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Το να προσπαθείτε να βρείτε τις ισορροπίες ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή απαιτεί λεπτούς χειρισμούς. Βρείτε χρόνο για την οικογένεια σας όταν δεν τον περνάτε με τον/την αγαπημένο/η σας και το αντίστροφο. Μην προσπαθείτε να τους ευχαριστήσετε όλους.

Διαβαστε στις Ανάδρομες Πορείες Κρόνου  Πλούτωνα τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA