ερωτοσκόπιο 30/08 Πέμπτη ωροσκόπιο

erwtiki-astrologia-afroditi

ερωτοσκόπιο 30/08 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Η αρετή είναι ανταμοιβή από μόνη της – αλλά τελευταία σφίγγετε τα δόντια και αναλαμβάνετε τα πάντα μόνοι σας ενώ είναι η σειρά του/της συντρόφου σας. Για όνομα του Θεού, πείτε κάτι! Μην το παίζετε μάρτυρες.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Αν παίρνετε τοις μετρητοίς τα λόγια του/της συντρόφου σας, μπορεί να χάσετε ένα ολόκληρο νέο επίπεδο επικοινωνίας. Είστε ζαλισμένοι από έρωτα, οπότε αφήστε τα φυσικά σας ένστικτα να σας οδηγήσουν πιο κοντά στην αλήθεια με το δικό σας ρυθμό.

Ζώδια Δίδυμοι

Η πιο απλή, εύκολη λύση γενικά είναι η καλύτερη τακτική μακροπρόθεσμα. Γιατί να σχεδιάζετε μια ολόκληρη επιχείρηση όταν μια γρήγορη, εύκολη λύση θα επιδιορθώσει την κατάσταση το ίδιο αποτελεσματικά και με λιγότερη φασαρία;

Ζώδια Καρκίνος

Ο πειρασμός καραδοκεί και το βρίσκετε όλο και πιο δύσκολο να αντισταθείτε στις φωνές των Σειρήνων. Δεν είναι περίεργο! Τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι οι πιέσεις έχουν αυξηθεί και δεν μετράμε καν σε αυτές την πίεση που εσείς οι ίδιοι ασκείτε στους εαυτούς σας.

ερωτοσκόπιο 30/08 Πέμπτη ωροσκόπιο

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Σήμερα η σχέση σας διαχέεται από ένα πνεύμα του τύπου «κράτα με να σε κρατώ», αλλά δε χρειάζεται να ανησυχείτε. Αυτό μπορεί στην πραγματικότητα να βελτιώσει την κατάσταση σας, ειδικά αν φροντίσετε να συζητήσετε τι συμβαίνει ανάμεσα σας.

Ζώδια Παρθένος

Όταν βιάζεστε, υπάρχει το ενδεχόμενο η λύση που θα δώσετε να αποβεί χειρότερη από το ίδιο το πρόβλημα. Αν διαχειριστείτε την ανυπομονησία σας πιο επιδέξια, θα δείτε θετικά αποτελέσματα. Επιτρέψτε στην κατάσταση να εξελιχθεί και μετά αναλάβετε δράση.

Ζώδια Ζυγός

Μήπως τα επίπεδα της αυτό-εκτίμησής σας επηρεάζουν τη σχέση σας; Κοιτάξτε προσεκτικά τον τρόπο με τον οποίο σχετίζεστε με τον/την σύντροφό σας. Ποια μοτίβα συμπεριφοράς από το παρελθόν επαναλαμβάνετε; Δίνετε και λαμβάνετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε;

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Σεπτεμβριος 2018  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Ζώδια Σκορπιός

Ο καθένας από εμάς έρχεται με συναισθηματικά φορτία σε μια σχέση. Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι είναι του είδους που μπορείτε να ξεφορτωθείτε. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να γνωρίζετε τι κουβαλάτε ανά πάσα στιγμή.

Ζώδια Τοξότης

Κάθε σχέση είναι σαν μια χορογραφία. Σε αυτήν την σχέση ωστόσο, εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας εναλλάσσετε το ρόλο του καβαλιέρου και της ντάμας. Βοηθάει πολύ αν αλλάζετε περιστασιακά την καθημερινή σας ρουτίνα – όπως και το να επιδεικνύετε τη σχέση σας σε κοινό πότε-πότε.

Ζώδια Αιγόκερως

Η παρακολούθηση των ζωτικών σημείων μιας σχέσης είναι εξαιρετικά σημαντική για τη διατήρησή της, αλλά μερικές φορές μπορεί να ξοδεύετε περισσότερο χρόνο από όσο πρέπει στο να ανησυχείτε για περιττά πράγματα. Καλό είναι να παίρνετε μια ανάσα πότε-πότε.

zodia-zvdia-75

ερωτοσκόπιο 30/08 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Η σκληρή δουλειά θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε μια φιλόδοξη ιδέα. Το ερώτημα τώρα είναι τι ακριβώς θέλετε να πραγματοποιήσετε εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας; Συζητήστε το! Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μπορεί να έρθουν στο φως μερικά γεγονότα που θα σας εκπλήξουν.

Ζώδια Ιχθύες

Ενισχύστε τα θετικά στοιχεία για να μειώσετε τα αρνητικά. Αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να παίζετε διαρκώς το «παιχνίδι της χαράς» όπως η Πολυάνα αλλά θα σας βοηθήσει να επικεντρώνετε την προσοχή σας σε αυτά που κάνετε σωστά στη σχέση σας πριν συζητήσετε για αυτά που χρειάζονται επιδιόρθωση.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Σεπτεμβριος 2018  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia