Ερωτοσκόπιο 31/08 Παρασκευή ωροσκόπιο

zwdia-shmera-erwtikes-201014

Ερωτοσκόπιο 31/08 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Πείτε ειλικρινά και ξεκάθαρα ποιες είναι οι ανάγκες σας, αντί να αναμένεται από το ταίρι σας να μαντέψει με κάποιον τρόπο. Οι υποθέσεις δεν θα ωφελήσουν καμία από τις δύο πλευρές, ενώ θα προσθέσουν και αχρείαστη πίεση στη σχέση σας.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Όσο ονειρικό κι αν είναι το ταίρι σας γενικά, ενδέχεται τον τελευταίο καιρό να είναι σε κάποια ένταση και να εκνευρίζεται με το παραμικρό. Δώστε του λίγο περιθώριο χρόνου, μήπως περνάει κάποια δύσκολη φάση. Αλλά αν η κατάσταση αυτή συνεχιστεί, θα πρέπει να συζητήσετε τι πραγματικά συμβαίνει.

Ζώδια Δίδυμοι

Πρέπει να βρεθείτε σε δύο μέρη ταυτόχρονα; Αυτό είναι πρακτικά αδύνατον, εκτός αν αποφασίσετε με το ταίρι σας να διαμοιράσετε τις υποχρεώσεις. Η σχέση δεν αφορά μόνο τις ειδυλλιακές στιγμές, αφορά και τα πρακτικά θέματα… Αν βοηθά ο ένας τον άλλο, κατ’ ουσίαν κάνει καλό στον εαυτό του!

Ζώδια Καρκίνος

Μήπως αναστατώνεστε περισσότερο απ’ όσο ενδείκνυται, όσο αφορά κάποια σημαντικά θέματα μέσα στη σχέση σας; Πρέπει να αναζητήσετε τη ρίζα του κακού, πριν ανοίξετε μια καινούργια διαφωνία. Ίσως η απάντηση να βρίσκεται έξω από τα στενά όρια των δυο σας.

Ερωτοσκόπιο 31/08 Παρασκευή ωροσκόπιο

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Αυτή η περίοδος είναι καλή για να χειριστείτε κάποιο ιδιόρρυθμο κλίμα που πλανάται στη σχέση σας. Η υπερβολική άνεση και αποδοχή τώρα, είναι βέβαιο ότι θα φέρει προβλήματα αργότερα… Δώστε λίγη περισσότερη σημασία στο πώς χειρίζεστε τις καταστάσεις της καθημερινότητας.

Ζώδια Παρθένος

Κάποιες δυσχέρειες που είχαν προκύψει στη σχέση σας θα αρχίσουν πλέον να απομακρύνονται, χάρη στις θέσεις των άστρων που γίνονται πιο ευνοϊκές. Μπορείτε να πάρετε μια ανάσα ανακούφισης και να χαλαρώσετε για να καθαρίσει το μυαλό σας. Όσο καλύτερα νιώσετε, τόσο πιο εύκολα θα μπορέσετε να αξιολογήσετε όσα συνέβησαν.

Ζώδια Ζυγός

Αν εσείς και το ταίρι σας δεν περνάτε την καλύτερη φάση σας τον τελευταίο καιρό, δεν σημαίνει και το τέλος του κόσμου. Ό,τι έχει ορίσει το πεπρωμένο σας, αυτό θα γίνει όποιες κινήσεις κι αν κάνετε – τόσο προς το καλύτερο όσο και προς το χειρότερο.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Σεπτεμβριος 2018  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ζώδια Σκορπιός

Η προσπάθεια εύρεσης της χρυσής τομής μέσα στη σχέση σας, φαίνεται να προκαλεί περισσότερες εντάσεις παρά λύση των προβλημάτων. Μήπως πρέπει απλώς να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε; Εξάλλου, κανένας κανόνας δεν ορίζει ότι ένα ζευγάρι πρέπει να έχει ταύτιση απόψεων!

Ζώδια Τοξότης

Είναι εύκολο μέσα σε μια σχέση να έχει ο καθένας τους δικούς του ρόλους. Αν αυτοί ευχαριστούν την κάθε πλευρά, όλα κυλούν ομαλά. Αν όχι, θα πρέπει να συζητήσετε εκ νέου τις ισορροπίες σας και να βρείτε άλλες εναλλακτικές.

Ζώδια Αιγόκερως

Καλή είναι η πνευματική και ερωτική σύμπνοια μέσα σε μια σχέση. Ωστόσο, το συναίσθημα και η ψυχική επαφή είναι αυτά που θα βοηθήσουν κάθε ζευγάρι να χειριστεί και να ξεπεράσει τις δυσκολίες. Εσείς, τι είδους επαφή έχετε με το ταίρι σας;

zwdia shmera

Ερωτοσκόπιο 31/08 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Αν εσείς και το ταίρι σας διασταυρώσατε το ξίφη σας, μην ανησυχείτε τόσο πολύ. Κάθε διαφωνία, ανοίγει καινούργια μονοπάτια για να έρχεστε πιο κοντά και να βρίσκετε νέους δίαυλους επικοινωνίας. Όταν ξαναδείτε τη ρίζα του κακού, θα συνειδητοποιήσετε πόσο πιο δεμένοι είστε!

Ζώδια Ιχθύες

Κάποιες φορές τα παιχνίδια δεν έχουν αίσια κατάληξη. Το γεγονός είναι ότι όταν «παίζετε» με το ταίρι σας, ενθουσιάζεστε περισσότερο από όσο χρειάζεται. Αυτό που χρειάζεται είναι να δράτε επί ίσης όροις και να τηρείτε εξίσου τους κανόνες που έχουν τεθεί.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Σεπτεμβριος 2018  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66