ζωδια Ν. Σεληνη 02/08 Εξω απο τα Ορια

imerisies-provlepseis-zodia-triti-3-6

ζωδια Νέα Σελήνη στον Λέοντα  – Τρίτη 2 Αυγούστου, 2016 

Η γη γυρίζει για να πιάσει τις τελευταίες ακτίνες του ουράνιου τόξου της καλοκαιρινής αγάπης. Ώρες πριν από τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, ο Άρης επιστρέφει στον Τοξότη. Αυτές οι φωτιές είναι ένα μάθημα ζωηρότητας. Σταθείτε στο ύψος σας και αφεθείτε ελεύθεροι!

Έχουμε μπει βαθιά στη μέση του αστρολογικού έτους και δεν υπάρχει επιστροφή. Αισθάνεστε την ορμή σας και την αυτοπεποίθηση σας να καταρρέει όσο ταξιδεύουμε βαθύτερα προς το άγνωστο; Ανυπολόγιστη δύναμη βρίσκεται σε νάρκη στην καρδιά, μέχρι να βρεθούμε σε μια κατάσταση που απαιτεί πρωτοφανή γενναιότητα.

 

Αυτή η δύναμη σηκώνει το κεφάλι της από κάτω από τα καλύμματα, πολύ ζωντανή. Μπορείτε να τη νιώσετε, μπορείτε να την ακούσετε; Πηδήξτε πάνω στην πλάτη του Λέοντα και κρατηθείτε σφιχτά.

zodia-taro-45

Μας οδηγεί μέσα από μια πύλη πέρα από τον κήπο, πέρα από τους τετριμμένους, μαραμένους φράχτες. Αν θα μπορούσα να μιλήσω για την λαμπρότητα του μέλλοντος, αν θα μπορούσα να συλλάβω έστω και μια λέξη, η οθόνη μπροστά στα μάτια σας θα εξαφανιζόταν.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα εκδηλώνεται πιο προφανής στην προσωπικότητα και τις αλλαγές στη συμπεριφορά. Κάντε ένα βήμα έξω από το γνωστό, χορέψτε με τον εξωτικά σέξι γείτονά σας, τρελαθείτε στο πάρτι, αναρριχηθείτε σε ένα βουνό, γελάστε όταν όλα είναι ήσυχα.

Η πληθωρικότητα είναι το όνομα του παιχνιδιού. Αν ψάχνεις να με βρεις, θα είμαι κάπου και θα χορεύω. Ο κύκλος του Λέοντα συγχωνεύει τον Εαυτό με το χαμογελαστό εσωτερικό παιδί, γεμάτο λάθη, που τρέχει στα τυφλά προς όλα τα καταστόλιστα πράγματα.

Αυτή η Νέα Σελήνη δεν είναι θεμελιακή, ούτε εκπροσωπεί κάποιου είδους σημαντικό σημείο εκκίνησης. Αυτά όλα τέλειωσαν, η βάση έχει ολοκληρωθεί, έτσι θα επικεντρωθούμε στην διατήρηση και την ενίσχυση από το έδαφος και πάνω.

zwdia - love

Με άλλα λόγια, πιάστε ένα φτυάρι και σκάψτε – επιλέξατε το μέρος που θα σκάψετε, τώρα ξεκινήστε. Θα γνωρίζουμε τους επόμενους μήνες αν θα πρέπει να μεταβούμε στο επόμενο σημείο ή να συνεχίσουμε να σκάβουμε εδώ. Προς το παρόν χρειαζόμαστε μόνο να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας στην καθαρή βούληση.

Βλέπω εξορμήσεις τα Σαββατοκύριακα και παιχνίδια, βουτιές τα μεσάνυχτα και ζεστές καλοκαιρινές πεζοπορίες. Βλέπω εύθυμους ελαφρόμυαλους, γατάκια να κλείνουν το μάτι στο φως του φεγγαριού και μακρυμάλληδες χούλιγκαν να κατακλύζουν τους δρόμους.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Αυγουστου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Φωτεινή, να εκρήγνυται σαν τον ήλιο, αυτή η Νέα Σελήνη με το ζόρι συγκρατείται. Πάρτε μια μπουκιά από αυτό το ζουμερό μούρο, αφήστε το να γεμίσει την καρδιά σας μια αναταραχή χρωμάτων και ζήστε την ευδαιμονία.

Σύντομα θα ανάψουμε πάλι το μυαλό μας, αλλά δεν το χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή, οπότε δυναμώστε την ένταση και ας χορέψουμε. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ζει στη θερμότητα, στις καλές εποχές και στις θορυβώδεις εξωστρεφείς συναθροίσεις. Μπορούμε να διασκεδάζουμε και να τραγουδάμε ενώ δουλεύουμε, ένα τελευταίο ζήτω πριν μπει το φθινόπωρο. Δεν έχω παρά καλά πράγματα να πω, αν και ένα μεγάλο μέρος του αστρολογικού μας κάρματος θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που έχουμε πάρει από τον Απρίλιο. Σας εύχομαι τίποτα άλλο παρά ευτυχία.

zwdia shmera