ζωδια Σ/Κ 21-22/05 Πανσέληνος – Μυστικισμός και Αισθησιασμός

zwdio-tayros

Ζωδια Σαββατοκυριακο Πανσέληνος – Μυστικισμός και Αισθησιασμός

Η Παρασκευή είναι η πρώτη μέρα του Ήλιου στους Διδύμους. Συχνά, όταν είμαστε τόσο κοντά σε μια πανσέληνο, η Σελήνη βρίσκεται ήδη στο ζώδιο που είναι απέναντι από τον Ήλιο. Την Παρασκευή το βράδυ ομως η Σελήνη βρίσκεται ακομα στον Σκορπιό και η διάθεση είναι προκλητική, δυναμική και βαθιά… Είναι σέξι.

Όλα έχουν μια ιδιαίτερη νοστιμιά με αυτή την σέξι χροιά τους, που οφείλεται στην αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Ταύρο. Είναι αποπλάνηση. Είναι ο μυστικιστικός πειρασμός ενάντια στην αισθησιακή ομορφιά. Είναι ένας χορός χωρίς να μπορείς να διαχωρίσεις ποιος είναι αυτός το κύριο δέλεαρ.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Χείρωνα στους Ιχθύες, ενώ και η Σελήνη προχωρά σε ένα τρίγωνο με τον Χείρωνα προς τα τέλη της νύχτας. Επίσης η Σελήνη θα βρεθεί χιαστί με τον Ουρανό από τον Κριό.

Χρησιμοποιήστε όλα τα μέσα σας για να πάρετε αυτό που θέλετε. Μην αφήσετε το παλιό σας ιστορικό να μπει εμπόδιο στον δρόμο σας. Στην πορεία θα ανακαλύψετε ότι έχει φτάσει η εποχή που όλα βρίσκουν τη θέση τους και παίρνουν τον δρόμο τους.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Εμπιστευτείτε μόνο τις ατομικές σας ικανότητες για να προχωρήσετε, και το προσωπικό σας φυσικό χάρισμα να προσαρμόζεστε καθώς προχωράτε. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και δίνετε σημασία για να μαθαίνετε όσα πρέπει στην πορεία. Πάντα χρειάζεται το «λίγο παραπάνω» για να αρχίσει κάτι να κινείται.

Όλο το Σαββατοκύριακο ο Ήλιος από τους Διδύμους θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Άρη που είναι ακόμη σε ανάδρομη πορεία. Ο Ερμής πλησιάζει στο τέλος της δικής του ανάδρομης πορείας ενώ διασχίζει τον Ταύρο, και σχηματίζει σταθερά τρίγωνα με τον Δία και τον Πλούτωνα. Παράλληλα έχει και το ένα πόδι του στο φρένο, για τον Κρόνο. Πορευόμαστε προς το σίγουρο, αναζητούμε την σωστή στροφή, το σωστό σχέδιο για να το υιοθετήσουμε. Προς το παρόν όμως καλύπτουμε τα παλαιότερα κενά και παρατηρούμε με αδημονία τις μελλοντικές μας πράξεις.

Δεν θα μπορούσατε να υποστηρίξουμε ότι δεν γίνεται τίποτα ή ότι δεν πρέπει να δράσετε. Τα πάντα συμβαίνουν! Η δράση δεν σταματά ποτέ. Αλλά πρέπει να οξύνετε συνεχώς το βλέμμα σας για τις έξυπνες κινήσεις, ώστε να μπορέσετε να προγραμματίσετε το μετά.

zwdia-fotia

Αστρολογια Ο Ήλιος στους Διδύμους

Πανσεληνος 21/05 Το Ξεκαθαρισμα

Αστρολογια 24/05-27/06 Εγκεφαλικα Παθη

Το Σάββατο το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα περάσει γρήγορα σε πλήρη αντίθεση με τον Ήλιο, στην Πανσέληνο. Η Σελήνη συνδέεται μελωδικά με τον Άρη, άρα συντονίστε το ρυθμό σας! Δεν είναι κυριολεκτικό αυτό, αστεϊσμός είναι όμως ισχύει κάπως έτσι. Μάλλον ισχύει ακριβώς έτσι!

Ο Δίας κυβερνά αυτή τη Σελήνη, κι αυτή η Σελήνη είναι ατρόμητη. Ο Δίας σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή από τον Ταύρο. Άρα αν αυτή η Σελήνη του Άρη δεν σας έχει αγγίξει ακόμη, ίσως σας φωνάζει «Σ’ Αγαπώ – Σ’ Αγαπώ»! Από την άλλη πλευρά, επειδή ο Ερμής βρίσκεται στον Ταύρο, μπορεί και να ψιθυρίζει «σ’ αγαπώ… σ’ αγαπώ» μέσα από ένα ποτήρι μπύρας με τον Μίκυ Μάους. Ό,τι και να λέει το καρτούν, το κέρασμα παραμένει… Όπως και να ‘χει, μια πανσέληνος στον Τοξότη είναι σπουδαία και όλα είναι πιθανά!

zwdia-agnh

Δεν θα μας σταματήσει κανένας φράχτης, κανένα φανάρι και κανένα λερωμένο πίσω τζάμι αυτοκινήτου. Δεν θα δοκιμάσουμε καν να κρεμαστούμε πάνω σε κανέναν και τίποτα που θέλει να αποδράσει. Αφήστε το να φύγει ή να το απομακρύνουν. Αν θέλετε, παρασυρθείτε κι εσείς προκειμένου να διασκεδάσετε.

Το πρωινό της Κυριακής είναι το συμμάζεμα της πανσελήνου. Αντί να υπάρξει μια ανύψωση της διάθεσης, θα κάνουμε την αποσυμπίεση των αποτελεσμάτων. Καθώς η Σελήνη θα κινείται για να συναντήσει τον Κρόνο, κεντρίζει ταυτόχρονα το Τ-τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα και τον Δία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Σε αυτή τη φάση γίνεται κατανοητή και η πρακτικότητα της χιαστί όψεως με τον Ερμή: όταν θα αρχίσει η γκρίνια για όσα πιθανόν πήγαν κάπως στραβά, να θυμάστε ότι ακόμη δεν ξέρουμε πού θα οδηγηθούμε…

Δεν έχει τελειώσει τίποτα πριν να γίνει κατανοητό, και μπορούμε όλα να τα προσαρμόσουμε ώστε να εξυπηρετούν εμάς και το ευρύτερο καλό. Διατηρήστε το κέφι σας υψηλό, την καρδιά σας ανοικτή, φερθείτε ώριμα και βρείτε όλα εκείνα που σας κάνουν να νιώθετε καλά υπό τις περιστάσεις. Κάνετε μόνο αυτά που σας φέρνουν πιο κοντά σε εκείνο το σχέδιο δράσης που αναζητάτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65