ζωδια Σαββατοκυριακο Διδυμοι 14-15/11

miniaies-erwtikes-zwdio-didymoi

ζωδιο δίδυμοι

Πηγαίνετε ως τα άκρα, ή γυρίστε πίσω. Η Σελήνη θα σταθεί στον 8ο οίκο της οικειότητας όλο το Σαββατοκύριακο αυτό ενεργοποιώντας μία βαθύτατη συναισθηματική εσωστρέφεια και διάθεση καθ΄όλη την διάρκεια του.

Η συνήθως αέρινη προσωπικότητα σας πιθανότατα θα παραμείνει αδρανής ή υπάρχει και η περίπτωση να χαθεί μέσα σε μια κάπως περίπλοκη κατάσταση.

zodia-taro-45

Πάρτε λοιπόν ένα Σαββατοκύριακο “άδεια” από το να είστε η ψυχή του πάρτι-άλλωστε δεν γίνεται πάντα να είστε στα ύψη όσο αφορά την διάθεση σας. Συνοψίστε τα γεγονότα της εβδομάδας που πέρασε, κλείστε ένα ραντεβού για μασάζ και περάστε λίγη προσωπική ώρα με κάποιο σημαντικό για εσάς συναισθηματικά , άτομο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Την Κυριακή μάλλον θα ξυπνήσετε από την λάθος μεριά του κρεβατιού σας.

Μια μελαγχολική σύγκρουση ανάμεσα στην Σελήνη και τον Άρη σας επηρεάζει άμεσα μετατρέποντας την διάθεση σας σε θυελλώδη, ενώ σας κάνει να έχετε και να ενεργείτε με σπασμωδικές κινήσεις για όλα τα θέματα και ζητήματα της καθημερινής ζωής σας.

Εν μέρει αυτή σας η υπερευαισθησία απορρέει από ζητήματα παρελθοντικά που ακόμα δεν έχετε επιλύσει και που σήμερα βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια. Όπως λέει και το ρητό, “μπορεί να τρέξεις , αλλά δεν μπορείς να κρυφτείς”.

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

 

 

Αντί λοιπόν να κρύβεστε από αυτά τα συναισθήματα φροντίστε σήμερα να τα αντιμετωπίσετε ανοιχτά. Ταυτόχρονα φροντίστε να μην δημιουργήσετε σκηνές δράματος μόνο και μόνο για να προσθέσετε λίγο δράμα στην συνολική σας εικόνα.

Πιστέψτε με υπάρχουν πολύ καλύτερες μέθοδοι ώστε να πάρετε αυτό που θέλετε από τον άλλον, από το να κάνετε πράξεις που προκαλούν την ζήλια του ή από το να πατήσετε τα “κουμπιά” που ξέρετε πως τον εκνευρίσουν. Άλλωστε αυτές οι τεχνικές δεν θα σας δώσουν την πληροφόρηση που αναζητείτε.

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia