ζωδια Σαββατοκυριακο Υδροχοος 14-15/11

miniaies-zwdio-ydroxoos

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  Σαββατοκυριακο

ζωδια υδροχόος

Μήπως ήρθε η στιγμή να βάλετε ένα τέλος σε κάποιες καταστάσεις στην ζωή σας.

Το Σαββατοκύριακο αυτό η Σελήνη θα βρεθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου και επίσης στον 12ο οίκο του ζωδίου σας, αυτόν που έχει να κάνει με τις τελικές αποφάσεις- καταλήξει και την επούλωση παλαιών πληγών.

zodia-taro-45

Αν εδώ και αρκετό διάστημα κρατούσατε μέσα σας τα συναισθήματα σας, τότε η ημέρα του Σαββάτου είναι ιδανική στο να γνωστοποιήσετε τα συναισθήματα σας στους πάντες, να τα φέρετε στην επιφάνεια και μάλιστα ανοιχτά.

Πριν όμως προβείτε σε αυτή σας την πράξη, πρώτα σας συμβουλεύω να εξετάσετε εσείς οι ίδιοι αναλυτικά τα αισθήματα σας αυτά προσεκτικά.

zwdia-3-zodia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Κάτω από αυτό το ομιχλώδες φεγγάρι που επικρατεί στο ουράνιο στερέωμα για τα άτομα του ζωδίου σας, σίγουρα δεν θέλετε να βγείτε προς τα έξω με την ταμπέλα του θύματος .

Να θυμάστε συνεχώς το Σάββατο : πως δεν μπορούν όλοι να αντέξουν τις πλεονάζουσες δόσεις ειλικρίνειας σας. Οπότε καλύτερα να μετριάσετε μερικές ώστε να μη πληγώσετε άθελα σας άτομα που δεν είχατε ποτέ σας σκοπό να βλάψετε .
Την Κυριακή με την επιθετική σύγκρουση μεταξύ της Σελήνης και του Άρη στον ουρανό, σίγουρα θα χρειαστεί να ντύσετε την ειλικρίνεια σας με αρκετή συμπόνοια.

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

Προσπαθήστε λοιπόν πρώτα να μπείτε και να περπατήσετε με τα παπούτσια του άλλου και μετά αρχίστε να τον συμβουλεύετε σχετικά με το πως πρέπει να χειριστεί ή να λύσει κάποια ζητήματα της ζωής τους που τον παιδεύουν αυτό το διάστημα.

Ή που ακόμα σας προκαλούν πρόβλημα. Αν τώρα βρεθείτε στην άλλη άκρη , όπου δέχεστε εσείς οι ίδιοι το φαρισαϊκό κήρυγμα κάποιου αρκετά εγωπαθή άλλου , τότε ζητήστε ευγενικά συγνώμη και απλά απομακρυνθείτε ειρηνικά από την όλη κατάσταση.

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-tarw