ζωδια Σαββατοκυριακο Ρομαντική Εξαπάτηση

astrologia-ioynios-2014

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  Σαββατοκυριακο

14 και 15 Νοεμβριου

Όλο το Σαββατοκύριακο η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε όψη χιαστί με τον πλανήτη Ποσειδώνα. Ο πλανήτης Κρόνος επίσης έρχεται σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Η πραγματικότητα ως αποτέλεσμα δυσκολεύεται αρκετά να φτάσει την πλήρης ακμή της. Βλέπετε από την μία η λαχτάρα που έχουμε για την εύρεση της αληθινής αγάπης γύρω μας είναι τρομερά δυνατή…….. όμως και πάλι….. δεν είναι.

zodia-taro-45

Και αυτό διότι στην ατμόσφαιρα υπάρχει έναν πεδίο έντονης αυτό -εξαπάτησης και έτσι καταλήγουμε στο να βλέπουμε τα ζητήματα της ζωής μας ή πολύ καλύτερα ή πολύ χειρότερα από ότι πραγματικά είναι. . Για αυτό και εξαρχής αναφέραμε ότι η ατμόσφαιρα γύρω μας κουβαλάει την εξαπάτηση .
Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη καταλήγει στο ζώδιο του Αιγόκερου και σχηματίζει όψεις τετραγώνου τόσο με τον Άρη όσο και με την Αφροδίτη.

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Η διάθεση που επικρατεί στο Σύμπαν την στιγμή εκείνη και η οποία είναι κατά κυρίως λόγο η διάθεση του πλανήτη Κρόνου ως η μεγαλύτερη δύναμη από τα υπόλοιπα ουράνια φαινόμενα, δεν δείχνει να έχει τρομερή αντοχή σε όποια κατάσταση ή ενέργεια εκ μέρους μας που να υποδηλώνει ανοησία ή κατεργαριά αρνητικά.

Το σύνθετο πλαίσιο της Αφροδίτης-Άρη μπορεί να δειλιάσει μπροστά στο απόθεμα ενέργειας της διάθεσης της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω. Η δράση και η καλαισθησία μπορεί να φανούν κάπως ρηχές και ασταθείς όταν θα έρθουν σε αντίθεση με το Σεληνιακό απόθεμα δύναμης στον Αιγόκερω.

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο : κριος ταυροςδιδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερωςυδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Την Κυριακή το πρωί τώρα, η Σελήνη σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα , λειαίνοντας τις τραχιές γωνίες αυτής της κατάστασης. Η διακριτικότητα της Σελήνης στον Αιγόκερω φέρει αρκετή ανακούφιση και ικανοποίηση μιας και την ημέρα της Κυριακής θα είμαστε περισσότερο ικανοί να αντικρίσουμε την μεταμόρφωση της ένωσης της Αφροδίτης -Άρη , σε έναν όμορφο πλέον “βάτραχο”, ο οποίος παίρνει σάρκα και οστά μπροστά στα μάτια μας ακολουθώντας το πεπρωμένο του.

Γενικά, ακόμα βρισκόμαστε στην εποχή που κουμάντο κάνει η ενέργεια του Σκορπιού στον ουρανό και στη Γη , ο οποίος παίρνει την δύναμη αυτή από την θέση του πλανήτη Ερμή στο ζώδιο του .

Σίγουρα οι χαζομάρες δεν πρόκειται να επιτύχουν, απεναντίας θα εξαφανιστούν εντελώς από το οπτικό πεδίο. Οπότε μην κινηθείτε μέσω ενεργειών που θυμίζουν βαλτώδη έλη και άσχημες καταστάσεις, η πονηριά δεν θα επιτύχει καθόλου στην περίσταση μας.

zwdia-zodia-tarw

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο : κριος ταυροςδιδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερωςυδροχοος ιχθεις

Το θέμα είναι πως τα ζητήματα στην καθημερινότητα μας μπορεί να γίνουν πολύ ομιχλώδη, οπότε είναι καλό που η δύναμη αυτή που στέλνει το ζώδιο του Σκορπιού να μας αποτραβήξει από το να χάσουμε τον εαυτό σας στην ομίχλη και το ταραχώδες κοινωνικό, προσωπικό και γενικότερα συμπαντικό τοπίο που απλώνεται γύρω μας αυτό το Σαββατοκύριακο λοιπόν.

zwdia-agnh