ζωδια Σαββατοκυριακο 16-17/01 Β

astrologia-planitis-ploytwnas

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  Σαββατοκυριακο

ζωδια Σαββατοκυριακο λέων

Βγείτε έξω από την φυσαλιδα σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Είστε από την φύση σας ένας ονειροπόλος μεγάλων κυβικών όμως και εσείς όπως και οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί βρίσκεστε αντιμέτωποι με διάφορα ”δεν γίνετε” και ”δεν κάνει”.

Για αυτό και θα λατρέψετε αυτό το Σάββατο καθώς η Σελήνη θα ευθυγραμμιστεί με τον Ουρανό στον Κριό, και θα ενεργοποιήσει τον 9ο οίκο σας – της περιπέτειας, κάτι που θα σας δώσει την δύναμη να ξεφύγετε της πεπατημένης.

zodia-taro-45

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Α

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Β

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Γ

Αν και δεν είναι πάντα ούτε εφικτό ούτε και τόσο σωστό να κάνετε μία 180 μοιρών αλλαγή στην ζωή σας μέσα σε μια ημέρα , αυτή την φορά το Σύμπαν συμφωνεί για αυτό φροντίστε το με το έχετε ήδη έτοιμο το πλάνο αυτής σας της αλλαγής από πριν.

Πρώτα πρέπει να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που η καρδιά σας επιθυμεί περισσότερο από καθετί. Είναι ένα παγκόσμιας κλίμακας ταξίδι, είναι ένα κενό για ξεκούραση και διακοπές, είναι να πάρετε κάποιο νέο πτυχίο γνώσεων ή μήπως να εκδώσετε τις αναμνήσεις σας; Όλες αυτές οι δραστηριότητες ελέγχονται από τον 9ο σας οίκο και τώρα μπορείτε να τις ενεργοποιήσετε πλήρως.

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
Την Κυριακή η Σελήνη θα περιφέρεται στο προσγειωμένο ζώδιο του Ταύρου και θα είναι στον 10ο οίκο σας – των επαγγελματικών σας προσδοκιών – ενώ ταυτόχρονα θα βρίσκεται σε μία συνεχή αντιμαχία με τον εμπόλεμο Άρη στον ουρανό. Το αποτέλεσμα; Μπορεί να θέλετε οπωσδήποτε πχ να ταξιδέψετε αλλά μόλις μοιραστείτε την πληροφορία αυτή με την παρέα σας να αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια.

Αυτό θα έπρεπε να το αναμένετε- βλέπετε άτομα που δεν τολμάνε έχουν την συνήθεια να σκέφτονται διπλά κάτι που τα άτομα που τολμάνε ξεκινάνε μονομιάς. Η πρώτη σας αντίδραση θα είναι κάτι σαν μνησικακία και εκνευρισμός. Όμως αν μείνετε εκεί τα αποτελέσματα που θα έχετε θα είναι αρνητικά. Για αυτό προτιμότερο είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, να κάνετε μια διαφοροποίηση του σχεδίου σας και να συνεχίσετε το μονοπάτι που επιλέξατε εξαρχής.

 

ζωδια Σαββατοκυριακο παρθένος

Αλλαγές. Μήπως τελικά μία μεγάλη μεταμόρφωση καταφθάνει από τον ορίζοντα στην καθημερινότητα σας τώρα; Το Σάββατο η Σελήνη και ο επαναστάτης Ουρανός θα βρεθούν στον 8ο οίκο σας- ο οποίος αφορά τους κοινούς πόρους σας καθώς επίσης και τις μακροχρόνιες συμβάσεις υποχρεώσεων της ζωής σας. Στο ρομαντικό τομέα ίσως προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα , ενώ όσο αφορά τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας πιθανώς να προβείτε σε μία επένδυση που θα σας χαρίσει άνετο παθητικό εισόδημα. όπως είναι τα δικαιώματα από κάποια έργα σας, ενοίκια, προμήθειες κλπ.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Όμως σε ότι αφορά την υπογραφή επιταγών ή όποιων συμβολαίων σας συμβουλεύω πολύ σοβαρά να μην υπογράψετε απολύτως τίποτα προτού διαβάσετε διεξοδικά και προσεκτικά τα πάντα που αφορούν αυτό που θα βάλετε την υπογραφή σας ύστερα. Βλέπετε αυτή η μετάβαση στον ουρανό διαρκεί μονάχα ένα 24ωρο και δεν θέλουμε την επόμενη κιόλας ημέρα να μετανιώσετε που υπογράψατε κάτι.

Ιδίως μιας και αυτό δεν είναι κάτι που μπορείτε να αλλάξετε και τόσο εύκολα μετά. Το καλύτερο που έχω να προτείνω είναι να δηλώσετε ότι θα υπογράψετε ότι είναι την ερχόμενη εβδομάδα και στο ενδιάμεσο χρησιμοποιήστε το χρονικό αυτό διάστημα ώστε να πληροφορηθείτε πλήρως για την επένδυση σας και να την σκεφτείτε άριστα. Και φυσικά αν την ερχόμενη εβδομάδα δείτε ότι ακόμα το επιθυμείτε να το πράξετε.

zwdia
Την Κυριακή τώρα το Σύμπαν με το ουράνιο φαινόμενο εισχώρησης της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου , σας χαρίζει διάφορες νέες προοπτικές στον ορίζοντα που σχετίζονται με όλη σας την ζωή. Ιδίως επειδή το φαινόμενο αυτό ενεργοποιεί τον 9ο οίκο σας – της επεκτατικοτητας ,  όμως ταυτόχρονα βρίσκεται και σε άμεση αντίθεση με την ενέργεια του πλανήτη Άρη.

Με αποτέλεσμα το κατά τα άλλα ήρεμο και ήπιο ζώδιο σας να αρχίσει να αντιδρά κάπως βίαια και απότομα και με ανοιχτή την πιθανότητα κάποιου που να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την αλλαγή αυτή της προσωπικότητας σας και να προσπαθήσει να σας γεμίσει με ενοχές που πραγματικά δεν ευθύνεστε εσείς.

Για να μην πατήσετε λοιπόν το κουμπί του πανικού μέσα σας, καλύτερο είναι να κρατήσετε ένα χαμηλό προφίλ την ημέρα της Κυριακής, να αποφύγετε να μπλεχτεί τε σε δραματικές καταστάσεις τρίτων, και να θυμάστε ενεργά και όλη την ημέρα ότι μπορείτε άνετα να ακούτε τις συμβουλές των γύρω σας δίχως αυτό να σημαίνει πως θα χρειαστεί και να τις αποδεχθείτε φυσικά στο τέλος.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια Σαββατοκυριακο ζυγός

Δεν είναι ανάγκη να χορέψετε φορώντας μόνο τα εσώρουχα σας , για να δείξετε στο ταίρι σας ότι μπορείτε να τολμήσετε στον ερωτικό τομέα βέβαια. Το Σάββατο η ευθυγράμμιση της Σελήνης με το μετασχηματιστικό πλανήτη του Ουρανού θα σας ωθήσει στο να κάνετε κάτι που έχετε καιρό να πράξτε ή δεν έχετε κάνει ποτέ ξανά στον τομέα του έρωτα μιας και το φαινόμενο αυτό θα βρίσκεται ακριβώς πάνω στη ζώνη της αγάπης και του έρωτα στο ζώδιο σας.

Τώρα αν είστε αδέσμευτοι είναι αρκετά πιθανόν να βρείτε το θάρρος και να παραδεχθείτε τα συναισθήματα σας με πάσα ειλικρίνεια στο ίδιο το άτομο που σας ενδιαφέρει. Συγχαρητήρια λοιπόν για το θάρρος σας αυτό, όμως μην ξεχάσετε πως αν δείτε ότι αυτή σας η προσπάθεια τελικά συναντάει εμπόδια, τότε η καλύτερη λύση είναι να κάνετε πίσω. Κανείς δεν θέλει να πιεστεί στα ζητήματα αυτά και από την άλλη ούτε εσείς θα νιώσετε όμορφα όταν θα ξέρετε ότι τελικά το άτομο που είναι μαζί σας, βγήκε σε αυτό το ραντεβού μόνο και μόνο για να μην τσακωθείτε.

Αν λοιπόν το αποτέλεσμα των ενεργειών σας αποδειχθεί μη ασφαλές, τότε συνειδητοποιείτε ότι αυτή η σχέση δεν πάει άλλο , ή πως αυτό το φλερτ δεν έχει κανένα απολύτως μέλλον. Γεγονός καθαρτικό αφού έτσι θα μπορέσετε να πάτε παρακάτω γνωρίζοντας ότι προσπαθήσατε και πάνω από γνωρίζοντας την αλήθεια. Το ξέρετε άλλωστε πως είναι πολύ καλύτερα που φεύγετε τώρα πριν τα πράγματα γινόντουσαν σοβαρά μεταξύ σας και η καρδιά σας γινόταν ύστερα κομμάτια.

zodia-zvdia-yy
Την Κυριακή τώρα , η Σελήνη θα είναι στον Ταύρο και στον 8ο οίκο σας – και επίσης θα σχηματίσει μία εντελώς αντιθετική θέση στον ουρανό με τον πλανήτη Άρη στον τομέα των οικονομικών σας. Αν λοιπόν είχατε γίνει κάπως παράξενοι , είτε εσείς είτε το ταίρι σας , σχετικά με τα χρήματα , σήμερα μπορείτε να συζητήσετε και να πείτε όλη την αλήθεια και το τι πιστεύετε μέσα σας ότι φοβάστε ώστε να ξεκαθαρίσει το ζήτημα αυτό μια και καλή. Σε καμία περίπτωση όμως μην φτάσετε στο να ξεκινήσετε έναν πόλεμο μεταξύ σας. Καλύτερα να πείτε και οι δυο σας όλοι την αλήθεια και να έχετε πλήρη γνώση της κατάστασης ώστε να ξέρετε τι να κάνετε μετά. Και φυσικά δείξτε κατανόηση και συμπόνοια αντί για αντιμαχία.

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Α

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Β

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Γ

ζωδια Σαββατοκυριακο σκορπιός

Υγεία και σοφία. Αυτό ακριβώς θα είναι το μότο σας αυτό το Σαββατοκύριακο αν ακούσετε αυτά που σας λένε τα άστρα. Το Σάββατο η Σελήνη και ο Ουρανός γίνονται μια ομάδα πάνω στον 6ο οίκο της υγείας και της καλής σωματικής σας κατάστασης, και σας βάζουν να προβείτε σε αλλαγή του τρόπου ζωής, μετατρέποντας τον τωρινό σε ένα πιο σωστό για την υγεία σας τρόπο διατροφής και άσκησης του σώματος και του πνεύματος σας. Ξεκινήστε πρώτα λοιπόν με τον τρόπο που τρέφεστε , προτιμήστε τις πιο σωστές βιταμινούχες τροφές και βγάλτε εντελώς από την καθημερινότητα σας τις τροφές που σας προκαλούν παθολογικά ζητήματα και αρρώστιες.

Και αυτό φυσικά γίνεται με το να αδειάσετε το ψυγείο σας από τα αποφάγια των διακοπών και άλλες μη σωστές τροφές και να πάτε στο αντίστοιχο σωστό μαγαζί αγοράζοντας ότι πρέπει και γεμίζοντας αυτή την φορά το ψυγείο με τροφές που θα σας χαρίσουν υγεία και δύναμη μαζί. Και για να γλιτώσετε και το μαγείρεμα όλη την εβδομάδα, το Σάββατο φτιάξτε μερίδες για τις ημέρες της ερχόμενης εβδομάδες και βάλτε τις στην κατάψυξη ώστε να μην έχετε και την δικαιολογία ότι είστε πολύ κουρασμένη για να μαγειρέψετε μετά την δουλειά.

 

Το βράδυ του Σαββάτου ξεκινήστε και την σωματική σας υγιεινή με το να πάτε για χορό μέχρι πρωίας. Μπορεί να έχετε αρκετό καιρό να χορέψετε αλλά αυτή και αν είναι η ιδανική μορφή γυμναστικής- και άσκηση των μυών και φλερτ και διασκέδαση. Τι άλλο να επιθυμήσει κανείς;
Την Κυριακή μια έντονη σε δυναμική αντιμαχία μεταξύ της Σελήνης που είναι στον 7ο οίκο της ισορροπίας και του Άρη θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε πολύ προσεκτικά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις που δεν πάνε και τόσο καλά τώρα τελευταία. – και που σας αγχώνουν υπερβολικά. Δεν είναι από την μία ανάγκη βέβαια να διακόψετε τους δεσμούς σας εντελώς με όλα τα άτομα που σας εκνευρίζουν όμως είναι σημαντικό να απομακρύνεστε σιγά σιγά από όσους θεωρείται ότι πλέον σας πληγώνουν αισθηματικά και ότι δεν προσφέρουν τίποτα σε εσάς προσωπικά. Και για να καταφέρετε να μειώσετε το στρες και το άγχος που θα έχετε ζητήστε βοήθεια στις τεχνικές χαλάρωσης όπως είναι ο διαλογισμός και η γιογκα.

zodia-astra-tarot