ζωδια Σαββατοκυριακο 16-17/01 Γ

gamos-kfyres-alitheies

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  Σαββατοκυριακο

ζωδια Σαββατοκυριακο τοξότης

Είστε έτοιμοι για μια μικρή βόλτα στην άγρια πλευρά των πραγμάτων; Το Σάββατο η Σελήνη και ο αυθόρμητος  Ουρανός ενώνονται σε μια ομάδα και ενεργοποιούν τον 5ο οίκο του ρομαντισμού σας, δίνοντας σας αρκετές τρελές ιδέες για να πράξετε.

Φημίζεστε για τον άκρατο ενθουσιασμό σας να γνωρίσετε νέα πράγματα μόνο που αν αυτή την περίοδο βρίσκεστε σε σχέση , τότε καλό είναι να ξέρετε ή να μάθετε τα όρια του συντρόφου σας, φροντίζοντας πως ότι κάνετε δεν θα ξεπεράσετε με τίποτα τα όρια αυτά .

zodia-taro-45

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Α

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Β

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Γ

Η ποικιλία σίγουρα αποτελεί το αλατοπίπερο σε μια ερωτική σχέση , όμως από την άλλη δεν θα θέλατε με τίποτα να κάνετε τον σύντροφο σας να αισθανθεί ούτε στιγμή εντελώς άβολα. Ελεύθεροι; τότε θα βρεθείτε σε μία έντονη, κατάσταση φλερτ, λαγνείας και ερωτικών επιθυμιών, και ίσως κινδυνεύετε να πάτε λίγο πιο πέρα από όσο θα έπρεπε.

Τώρα αν τελικά περάσετε τα όρια αυτά, τότε έχετε στο νου σας την λεπτή γραμμή που διαχωρίζει μια λίγο ριψοκίνδυνη κατάσταση από μια κατάσταση όπου πραγματικά περπατάτε πάνω σε εντελώς επικίνδυνα και κάπως τρομακτικά εδάφη. Επειδή το πρώτο στην λίστα σας είναι το να φλερτάρετε με κάποιο εντελώς άγνωστο προς εσάς άτομο – φροντίστε αρχικά να πάρετε όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται για το άτομο αυτό ακόμα και όσο κουβεντιάζετε, να το ψυχολογήσετε όσο καλύτερα μπορείτε και φυσικά να ενημερώσετε έναν δικό σας πως θα μπορέσει να επικοινωνήσει ύστερα μαζί σας και που θα σας βρει.

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
Την Κυριακή η Σελήνη εισέρχεται  στον Ταύρο και ενεργοποιεί τον 6ο οίκο της ίασης σας, γεγονός που σχηματίζει αυτομάτως αντίθεση στον ουρανό με την θέση του πλανήτη Άρη που βρίσκεται στον 12οίκο σας, του υποσυνείδητου.

Το αποτέλεσμα θα είναι να βιώσετε αρκετά ξεσπάσματα ζήλιας ή θυμού, που δεν βρίσκεται καν την πηγή προέλευσης τους ή του να μην μπορείτε να σταματήσετε τα αισθήματα σας από το να εμφανίζονται έντονα και συνέχεια καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας. Μιας και λοιπόν θα βρίσκεστε ακριβώς σε αυτή την συναισθηματική κατάσταση σίγουρα πρέπει να αποφύγετε την επίλυση των όποιων διαφορών υπάρχουν στην ζωή σας- τουλάχιστον όχι την Κυριακή(καλύτερα να ενημερώσετε ότι δεν είστε σε θέση για κάτι τέτοιο και θέλετε απλά να μιλήσετε για τα ζητήματα αυτά από Δευτέρα).

Σας προτείνω επομένως να περάσετε την ημέρα της Κυριακής ρίχνοντας την ενέργεια σας και παραμένοντας στο σπίτι προσπαθώντας να εξισορροπήσετε ολοκληρωτικά μέσω της βοήθειας που θα σας προσφέρουν διάφορες ασκήσεις γιόγκα για αρχή και έπειτα το να ακούσετε λίγη μουσική διαλογισμού ώστε να ρίξετε την ένταση στα ενεργειακή επίπεδα της αύρα σας.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Σαββατοκυριακο αιγόκερως

Προβλήματα στον παράδεισο; Το Σάββατο η ευαίσθητη Σελήνη θα ενωθεί με τον άστατο Ουρανό στον 4ο οίκο της οικογενειακής σας ζωής και θα ξυπνήσει μία διαμάχη μεταξύ εσάς και ενός προσώπου της οικογένειας σας ή ένα συγγενικό σας πρόσωπο- γυναικείας φύσης. Ο διακόπτης ασφαλείας σας πρόκειται να είναι ελλιπής απέναντι σε αυτή την ιδιόρρυθμη ένωση των δυο αυτών πλανητών, επομένως για να μειώσετε στο ελάχιστο τα όποια δραματικά γεγονότα και συναισθηματικές εκρήξεις εμφανισθούν, καλύτερο είναι να κρατάτε αποστάσεις από το ή τα πρόσωπα αυτά από την αρχή.

Σίγουρα χρειάζεται τρομερή αυτό συγκράτηση για να μπορέσει κανείς να μην παρασυρθεί από την έντονη αυτή έλξη για διαμάχη, όμως αν υπάρχει κάποιο ζώδιο που μπορεί να το επιτύχει είναι το δικό σας. Σε περίπτωση τώρα που δεν μπορέσετε με τίποτα να αποφύγετε την πρόσωπο με πρόσωπο επαφή με το άτομο αυτό, τότε κάντε τα πάντα ώστε ο λόγος σας να είναι άτρωτος , ήρεμος και πάνω από την περίπτωση ύπαρξης επιθετικής συνομιλίας μεταξύ σας. Στο τέλος θα καταφέρετε να φτάσετε σε μία κοινή απόφαση, και όταν αυτό συμβεί θα χαρείτε υπέρτατα που τελικά επιλέξατε αυτή την διαδρομή και δεν πιαστήκατε στην παγίδα της διαμάχης.

ζωδια-ταρο-99

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
Την Κυριακή η Σελήνη θα μεταφερθεί στον εκφραστικό 5ο σας οίκο, σχηματίζοντας παράλληλα μια δύστροπη αντίθεση με τον φλογερό πλανήτη Άρη.

Την ημέρα αυτή, θα είναι η παρέα σας που πραγματικά θα σας εκνευρίσει ιδίως όταν θα συζητήσετε θέματα για τα οποία εσείς προσωπικά έχετε διαφορετικά πιστεύω από τους φίλους σας.

Τα πάθη θα έχουν εκτοξευθεί ενεργειακά και οι γύρω σας θα αντιδρούν τρομερά αμυντικά για να προστατέψουν και να κρατήσουν τις απόψεις τους.

\Εσείς τώρα, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σε αυτή την περίπτωση είναι επίσης να κρατήσετε τα πιστεύω σας όμως να συνειδητοποιήσετε κιόλας πως είναι αδύνατον- γεγονός πλήρως αληθινό στην ζωή μας άλλωστε- να συμφωνείτε στα πάντα ακόμα και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στο κάτω κάτω της γραφής με το να διαφωνούμε σε κάποια ζητήματα κάνουμε την ζωή μας πιο πικάντικη!

zwdia-zodia-tarw

ζωδια Σαββατοκυριακο υδροχόος

Μήπως το μόνο που επιθυμείτε είναι απλά να φύγετε λίγο μακριά για ένα διάστημα; Είναι σίγουρο πως αυτό επιθυμείτε όσο τίποτα άλλο το διάστημα αυτό. Το Σάββατο η Σελήνη και ο αυθόρμητος Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους επάνω από τον 3ο οίκο σας – των τοπικών ταξιδιών και της επικοινωνίας. Αν τον τελευταίο καιρό μάλιστα νιώθετε εντελώς εξαντλημένοι , τότε μια μικρή εκδρομή είναι ακριβώς αυτό που ο γιατρός προστάζει.

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Α

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Β

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Γ

Ακόμα και αν ένα υπέρ ατλαντικό ταξίδι δεν είναι στα χαρτιά τον καιρό αυτό, σίγουρα μια μικρή απόδραση σε μία γειτονική πόλη, την οποία θα εξερευνήσετε μαθαίνοντας τα πάντα για αυτή θα σας δώσει αυτή την φρέσκια πνοή αναζωογόνησης που έχετε τόσο ανάγκη.

Ελεύθεροι; Τότε καλέστε το φλερτ σας να σας συνοδέψει σε αυτή την διήμερη απόδραση ή πηγαίνετε μόνος σας – πάντα κάνουμε γνωριμίες σε τέτοιου είδους ταξίδια κατά μήκος της διαδρομής. Τώρα μήπως είστε δεσμευμένοι; Φροντίστε να μάθετε αν το ταίρι σας είναι σε διάθεση να σας συντροφεύσει σε αυτή σας την απόδραση ή αν δεν έχει πρόβλημα να κάνετε το ταξίδι αυτό σόλο.

zwdia
Την Κυριακή τώρα η Σελήνη εγκαθιδρύεται στον 4ο οίκο σας, της οικογενειακής ζωής. Ενώ ταυτόχρονα σχηματίζει ένα έντονα αντιθετικό σχηματισμό με τον Άρη που θα είναι στον 10 οίκο σας. -της δημόσιας ζωής σας. Το κακό που φέρνει αυτή η αντίθεση στον ουρανό είναι δυστυχώς πως θα σας είναι τρομερά εύκολο να παρεξηγήσετε τα λόγια ή τις συμβουλές ενός άλλου ατόμου θέλοντας έπειτα να αρπάξετε το όπλο σας και να του ρίξετε , νιώθοντας ότι σας έχει προσβάλει.

Επειδή αυτό δεν είναι αλήθεια και για να αποφύγετε λοιπόν το κακό, σας προτείνω να εκτονώσετε αυτή την εσωτερική ένταση που θα κουβαλάτε με άλλες μεθόδους πχ να βρείτε έντονες δραστηριότητες που σας αρέσουν και να τις πράξετε , χόμπι δηλαδή, έτσι θα καταφέρετε και να βγάλετε όλη αυτή την ενέργεια από μέσα σας και να αποφύγετε το μοιραίο λάθος να γίνετε εχθρικοί απέναντι στους φίλους σας , ή σε κάποιο άτομο που δεν σας φταίει καθόλου όμως, ή στο ταίρι σας.

ζωδια Σαββατοκυριακο ιχθείς

Να έχετε το νου σας ότι το διήμερο αυτό θα θελήσετε πραγματικά να κάνετε αρκετή φιγούρα στους γύρω σας. Το Σάββατο αυτό μπορεί πραγματικά να τινάξετε τα οικονομικά στον αέρα μιας και η Σελήνη με τον Ουρανό θα βρεθούν στον 2ο οίκο των οικονομικών σας. Μπορείτε επομένως να πέσετε θύμα των υπερβολικών αγορών υλικών αγαθών. ή μια όποια άλλη σπατάλη που θα κάνετε απειλεί λοιπόν να τινάξει τον λογαριασμό τραπέζης στον αέρα κυριολεκτικά. Όμως μην αφήσετε κιόλας αυτή την πληροφορία να σας λυγίσει.

Είστε από τα μοναδικά ζώδια που πάντα καταφέρνετε να τα βγάζετε πέρα με την όποια αρνητική κατάσταση και αν ξεπηδήσει άξαφνα μπροστά σας, και παρόλο που η εικόνα του ζωδίου σας είναι το ψάρι εσείς καταφέρνετε πάντα και ιδίως στις δύσκολες καταστάσεις να σηκώνεστε στα πόδια σας και να κρατιέστε εκεί. Και τελικά , δεν είναι ανάγκη να αισθανθείτε και ένοχοι επειδή θα σπαταλήσετε χρήματα Άλλωστε ποια είναι η χρήση τους αν όχι να τα ξοδέψουμε σε κάτι που μας ευχαριστεί; Αν δείτε τα χρήματα ως ενέργεια και γνωρίζοντας πως η πηγή τους είναι αστείρευτη τότε σίγουρα θα καταφέρετε να τα χρησιμοποιήσετε σωστά έχοντας στο μυαλό σας ότι το Σύμπαν πάντα έχει και προσφέρει αφθονία ενέργειας.

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Α

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Β

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Γ
Την Κυριακή τώρα η αντίθεση ανάμεσα στην Σελήνη στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας και του Άρη στον απρόσεκτο 9ο οίκο σας θα σας κάνει να μιλάτε πριν σκεφτείτε δυστυχώς. Αποφύγετε επομένως το να φτάσετε να πείτε “εγώ το είπα αυτό;”με το να αποφύγετε να είστε κοντά ή να βρεθείτε με άτομα που έχουν το συνήθειο να αναλύουν υπερβολικά τα πάντα και ιδίως τις αντιδράσεις σας. Τα συναισθήματα σας τέλος θα είναι εντελώς έντονα ενεργειακά οπότε ένας ακόμα λόγος να μην βρεθείτε με κάποια παρέα ατόμων που θα θέσουν την ίδια σας την μοίρα σας κίνδυνο.

zwdia-3-zodia