ζωδια Σαββατοκυριακο 20-21/02 Α

erwtikes-provlepseis-zwdia-savvato-7-6

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  Σαββατοκυριακο

ζωδια κριός

Τα άστρα το Σάββατο εγείρουν την εσωτερική σας ανάγκη για πολιτισμικές δραστηριότητες. Μην αρκεστείτε σε μια συνήθη κωμωδία του συρμού ή στην πρόταση της υπόλοιπης παρέας να κάνετε κραιπάλες σε χασαποταβέρνες.

Πάρτε την πρωτοβουλία να κάνετε μια διαφορετική πρόταση, όπως να πάτε για φαγητό σε ένα ρεστοράν με καινοτόμα άποψη για την κουζίνα. Και ίσως στη συνέχεια να δείτε μια ταινία από τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο ή να επισκεφθείτε μια νέα έκθεση σε μια γκαλερί.

zodia-taro-45

Αφήστε μάλιστα ανοικτό τον αριθμό ατόμων… Μια σέξι παρουσία έκπληξη θα μπορούσε να σας βάλει φωτιά – και το αντίθετο, ανεβάζοντας και τη διάθεση όλων στα ύψη!

Η Πανσέληνος την Κυριακή στην Παρθενο  φωτίζει τον 6ο Οίκο σας της οργάνωσης, ωθώντας σας να αποβάλλετε καθετί περιττό. Αναβαθμίστε τα ηλεκτρονικά σας συστήματα, ασχοληθείτε ίσως να στήσετε και λίγα ράφια.
Το ολόγιομο φεγγάρι αναμένεται να σας ξυπνήσει και τη διάθεση να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Δεν έχει σημασία αν απλώς θα βάλετε φρένο στη λαιμαργία σας ή θα αρχίσετε επιτέλους μαθήματα γιόγκα, έτσι κι αλλιώς οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι καίριες στο να αποκτήσετε νέες συνήθειες. Όποιοι κι αν είναι οι πειρασμοί που διατηρείτε γύρω σας – από αναψυκτικά και ποτά μέχρι το συρτάρι με τα γλυκίσματα – απομακρύνετέ τα και αφήστε τον ήλιο να λάμψει πάνω στον αναζωογονημένο σας εαυτό.
Αν αποφασίσετε ότι θα το πετύχετε, θα δείτε ότι η απόσταση είναι ελάχιστη!

 

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
Η Πανσέληνος της Κυριακής στην Αφροδίτη εστιάζει στον 3ο Οίκο σας της κοινωνικότητας, αναπτερώνοντας τη διάθεση να εντάξετε νέα πρόσωπα στη ζωή σας. Βγείτε από το καβούκι σας και αναζητήστε νέα σκηνικά για τις εξόδους σας. Υπάρχουν πολλά πνεύματα εκεί έξω που έχουν τις ίδιες θέσεις με εσάς, εντοπίστε τα! Αυτό το φεγγάρι ανοίγει επίσης για εσάς έναν νέο κύκλο δύο εβδομάδων που ευνοεί σταθερές επενδυτικές κινήσεις, για παράδειγμα για ένα καινούργιο σπίτι ή αυτοκίνητο. Τολμήστε να κάνετε μια έρευνα αγοράς.

ζωδια ταύρος

Για κάποιο λόγο, έχετε την προδιάθεση να χωθείτε σε μια λαγότρυπα…
Η ευαίσθητη αντίθεση που σχηματίζει το Σάββατο η Σελήνη με την Αφροδίτη, φαίνεται να βαραίνει πολύ τη συναισθηματική σας ενέργεια. Αντί να τριγυρίζετε αμίλητοι στο σπίτι όλη τη μέρα ή να χαζεύετε την τηλεόραση, πιέστε τον εαυτό σας να ντυθεί όμορφα και βγείτε έστω για λίγο. Το καλύτερο θα ήταν να επιλέξετε μια ενεργή δραστηριότητα για το σώμα ή το μυαλό σας, ακόμη κι αν πρόκειται για βελάκια σε ένα μπαράκι της γειτονιάς σας.

ζωδια Σαββατοκυριακο 20/21-02/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 20-21/02/02 Β
Η Πανσέληνος της Κυριακής ενεργοποιεί τον 5ο Οίκο σας της φήμης, της λάμψης και του ρομάντζου, τραβώντας πάνω σας όλα τα βλέμματα. Μάλιστα οι επερχόμενες δύο εβδομάδες θα είναι σημαντικές για να επιδείξετε τις ικανότητές σας και να προωθήσετε τα ταλέντα σας. Μην ντραπείτε καθόλου! Μήπως η εμφάνισή σας χρειάζεται κάποια ανανέωση; Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το τώρα. Κλείστε στο κομμωτήριο το ραντεβού που σκέπτεστε εδώ και καιρό, για να κόψετε τα μαλλιά σας ή να αλλάξετε το χρώμα τους. Απευθυνθείτε σε φίλους που γνωρίζουν καλά τη μόδα και ζητήστε τους συμβουλές.
Είτε είστε μόνοι είτε όχι, η αγάπη πλανάται στον αέρα. Μια πολλά υποσχόμενη προοπτική ενδέχεται να βρεθεί στον δρόμο σας ή να ανανεωθεί η φλόγα με το ταίρι σας. Κυνηγήστε το!

 

zodia-astra-tarot

ζωδια δίδυμοι

Είστε πανέτοιμοι τώρα να πείτε σε όλο τον κόσμο τη γνώμη σας, χωρίς στολίδια!
Το Σάββατο θα σας κατακλύσει μια ανάγκη για ειλικρίνεια, αλλά πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί: λόγω της αντίθεσης που σχηματίζει σήμερα η Σελήνη με την Αφροδίτη, η κίνησή σας αυτή ενδέχεται να αλλάξει όσα θεωρείτε δεδομένα… Πριν μιλήσετε, να έχετε αποφασίσει αν αξίζει το ρίσκο. Διαφορετικά απομακρυνθείτε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να αποφύγετε να σπαταλήσετε μια μέρα με πολέμους στο Twitter ή καταιγίδες στο Facebook. Θα ήταν πολύ πιο συνετό να βρεθείτε με τους αγαπημένους σας χαρωπούς φίλους και να φύγετε για μια απρογραμμάτιστη εκδρομή. Ξέρετε ότι αυτοί οι άνθρωποι αγαπούν τους ποικιλόχρωμους σχολιασμούς σας, άρα μπορείτε να τους ψυχαγωγείτε καθ’ οδόν!
Η Πανσέληνος της Κυριακής ενισχύει την οικιακή σας πλευρά, ξυπνώντας τον διακοσμητή που κρύβετε μέσα σας. Αλλάξτε τη θέση των επίπλων για να ρέει καλύτερα η θετική ενέργεια, αλλάξτε την χρωματική παλέτα του χώρου σας, μαζέψτε φωτογραφίες και αναμνηστικά που ξύνουν πληγές. Αν μάλιστα έχετε την αίσθηση ότι το περιβάλλον σας δεν σας δίνει πλέον την αίσθηση του «σπίτι μου σπιτάκι μου», είναι η πλέον κατάλληλη εποχή να αναζητήσετε άλλο χώρο να εγκατασταθείτε. Δείτε αγγελίες, επικοινωνήστε με μεσίτες, τολμήστε ακόμη και να κάνετε μια βόλτα για ενοικιαστήρια σε άλλη περιοχή.
Το φεγγάρι της Κυριακής αναμένεται να είναι πολύ βοηθητικό και για να κλείσετε το κεφάλαιο σε μια πολύχρονη οικογενειακή σύγκρουση. Αποβάλετε την πικρία σας: δεν αγγίζει καθόλου το άλλο άτομο και σίγουρα δεν προσδίδει κάτι θετικό στη δική σας ζωή…

 

zwdia

ζωδια καρκίνος

Πάλι πλησιάζετε το πορτοφόλι σας; Η αντίθεση που σχηματίζει το Σάββατο η Σελήνη με την Αφροδίτη, κεντρίζει άμεσα μια ακόρεστη ανάγκη σας να κάνετε οικονομικές ακρότητες. Θα ήταν συνετό να σκεφτείτε πολύ σοβαρά τι πραγματικά χρειάζεστε, έναντι του τι ποθείτε πάρα πολύ. Στραφείτε λίγο και στο σύμπαν για να αποδώσετε την καθυστερημένη σας ευγνωμοσύνη για τη ζωή σας. Βάλτε λίγο στην άκρη τους καθημερινούς πειρασμούς και καθιερώστε την αποταμίευση για μια αγορά που θα έχει σημασία, από μια επώνυμη τσάντα μέχρι ένα νέο κομμάτι επίπλωσης. Με το ίδιο σκεπτικό, σκεφτείτε περισσότερο και τις υπόλοιπες προσωπικές σας συνήθειες. Για παράδειγμα, αν έχετε την τάση τελευταία να μην τρέφεστε ιδιαίτερα υγιεινά, αλλάξτε τη διατροφή σας με πιο αξιόλογα διατροφικά προϊόντα που θα ικανοποιούν εξίσου τις γευστικές απαιτήσεις σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
Η Πανσέληνος της Κυριακής στην Παρθενο εστιάζει στον 3ο Οίκο σας της κοινωνικότητας, αναπτερώνοντας τη διάθεση να εντάξετε νέα πρόσωπα στη ζωή σας. Βγείτε από το καβούκι σας και αναζητήστε νέα σκηνικά για τις εξόδους σας. Υπάρχουν πολλά πνεύματα εκεί έξω που έχουν τις ίδιες θέσεις με εσάς, εντοπίστε τα! Αυτό το φεγγάρι ανοίγει επίσης για εσάς έναν νέο κύκλο δύο εβδομάδων που ευνοεί σταθερές επενδυτικές κινήσεις, για παράδειγμα για ένα καινούργιο σπίτι ή αυτοκίνητο. Τολμήστε να κάνετε μια έρευνα αγοράς.

 

zwdia-zodia-tarw

ζωδια λέων

Οι ουράνιες κινήσεις του Σαββάτου υπογραμμίζουν μια έντονη αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη από τον Λέοντα και τη ρομαντική Αφροδίτη, που σας δίνει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα των σχέσεών σας. Μήπως έχετε δώσει το σκήπτρο των συναισθημάτων σας σε κάποιο άλλο άτομο; Πάψτε να ψάχνετε τις δικαιολογίες εκεί, το μόνο άτομο που είναι υπεύθυνο για την ευτυχία σας είστε εσείς και μόνο! Κόψτε τον ομφάλιο λώρο όσο είναι καιρός. Σίγουρα μπορείτε να επηρεάσετε τις ζωές άλλων, αλλά δεν είστε εσείς υπεύθυνοι να σώσετε κανένα. Συνειδητοποιήστε την αλήθεια και κάντε πίσω. Μόνο έτσι θα βελτιώσετε την ανάγκη και παράλληλα θα διαφυλάξετε την αγάπη.

ζωδια Σαββατοκυριακο 20/21-02/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 20-21/02/02 Β
Η Πανσέληνος της Κυριακής επηρεάζει τον οικονομικό σας τομέα και δίνει ώθηση στις εισπράξεις σας. Αν τελευταία νιώθετε ότι είστε υποτιμημένοι ή ότι δεν αξιοποιείτε τα ταλέντα σας, είναι η κατάλληλη εποχή να στήσετε ένα οικονομικό σχέδιο. Επενδύστε σε κάποια νέα κομμάτια για την επαγγελματική γκαρνταρόμπα σας, διευρύνετε τις επαγγελματικές επαφές σας, ζητήστε συμβουλές από έναν ειδικό στον προγραμματισμό καριέρας. Αφιερώστε παράλληλα χρόνο στο να ανασυντάξετε τον προϋπολογισμό σας.
Να έχετε προσγειωμένα τα μάτια και τα αφτιά σας τις δύο επερχόμενες εβδομάδες, γιατί αυτή η πανσέληνος ενδέχεται να σας επιφυλάσσει μια προαγωγή ή ένα εξαιρετικό νέο επαγγελματικό άνοιγμα.

 

 

ζωδια παρθένος

Είναι εξαιρετικό να έχετε θέσει ξεκάθαρα όρια, σίγουρα όμως έχετε εντάξει σε αυτά ρεαλιστικά δεδομένα;
Η αντίθεση που σχηματίζει το Σάββατο η Σελήνη με την Αφροδίτη, ρίχνει άπλετο φως στις προσδοκίες που έχετε όσο αφορά την αγάπη αλλά και τη φιλία. Αν έχετε σηκώσει πολύ ψηλά τον πήχη, ενδέχεται να είναι η αιτία που δεν καταφέρνετε να σπάσετε τον πάγο στις κοινωνικές και προσωπικές σας σχέσεις. Αντί να διαγράφετε από τη μνήμη σας ένα πρώτο ραντεβού που κύλησε πολύ άβολα, δώστε στο άλλο άτομο το περιθώριο της αμφιβολίας και τολμήστε να συναντηθείτε ξανά μαζί του. Μπορεί αυτή η δεύτερη ευκαιρία να σας αναδείξει ένα μελλοντικό ταίρι! Αν είστε ήδη δεσμευμένοι και αποζητάτε επιπλέον στήριξη από το έτερό σας ήμισυ, δεν θα την λάβετε αν έχετε επιθετική στάση απέναντί του.
Την Κυριακή να είστε έτοιμοι να σαρώσετε! Η Πανσέληνος από την Παρθένο αναμένεται να ρίξει φως σε ένα εντελώς καινούργιο μονοπάτι προς πιο ευτυχισμένες μέρες, που θα είναι το αποτέλεσμα όλης της σκληρής δουλειάς που έχετε καταβάλει τους τελευταίους 6 μήνες. Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα κρύβουν πολλές αλλαγές, φροντίστε να τις αποδεχθείτε ως ένα πολύ θετικό σημάδι.
Αυτή είναι μια πανσέληνος που συντελείται μόνο μία φορά κάθε χρόνο, εκμεταλλευτείτε τη για να χαράξετε τη δική σας πορεία. Αν έχετε τα φόντα να κάνετε τα μεγάλα βήματα μόνοι σας, μην περιμένετε κανέναν άλλο να σας δώσει το πράσινο φως. Ξεκινήστε τώρα!

 

zwdia-3-zodia