ζωδια Σαββατοκυριακο 20-21/02 Β

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  Σαββατοκυριακο

ζωδια ζυγός

Τα αστέρια του Σαββάτου σας χρίζουν την ψυχή της διασκέδασης!
Προσέξτε μόνο, φίλοι Ζυγοί, να μην το παρακάνετε. Ο συμβιβασμός που συντελείται μεταξύ της Σελήνης και της κυβερνήτου του ζωδίου σας Αφροδίτης, ενδέχεται να σας πιάσει μεθυσμένους από ένα χαρισματικό άτομο.

Μην αποτελέσετε λεία καμίας παραπλανητικής γοητείας. Μπορεί να σας κολακέψει η τόση προσοχή που θα σας δείξει, όμως το σύμπαν θολώνει την ορθή κρίση σας και μπορεί να βρεθείτε χωμένοι βαθιά σε ένα πηγάδι εμμονής. Απολαύστε τους ευφυείς αστεϊσμούς αλλά η επαφή σας θα πρέπει να επέλθει στην κατάλληλη στιγμή.

zodia-taro-45

Η Πανσέληνος της Κυριακής συντελείται στον 12ο Οίκο σας της ολοκλήρωσης, που σημαίνει ότι θα έρθει επιτέλους ένα τέλος σε μια κατάσταση που σας έχει ταλαιπωρήσει πολύ. Ενδέχεται να είχατε ανάμικτα συναισθήματα εδώ και αρκετό καιρό, όμως η νοσταλγία σας εμπόδιζε να πάρετε την οριστική απόφαση απόσχισης.

Αυτό το ολόγιομο φεγγάρι θα σας βοηθήσει να παραδοθείτε, προκειμένου να μπορέσετε να καλωσορίσετε με καθαρό μυαλό όλα αυτά που συνάδουν πιο πολύ με τις βασικές σας αξίες. Ενδέχεται να συναντήσετε έναν επίγειο άγγελο που θα σας φωτίσει το νέο σας μονοπάτι για ανακαλύψεις.
Αν αποβάλετε το ψυχικό σας φορτίο, όλα τα άλλα θα μπουν στη θέση τους από μόνα τους!

 

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια σκορπιός

Δουλειά ή ξεκούραση; Η αντίθεση που σχηματίζει το Σάββατο η Σελήνη με την Αφροδίτη, δυσχεραίνει την ικανότητά σας να αντεπεξέλθετε σε όλα τα σχέδια που έχετε για το Σαββατοκύριακο. Θέλετε να καθαρίσετε το σπίτι, θέλετε να ετοιμάσετε πράγματα για τη δουλειά σας, θέλετε να παρευρεθείτε σε κάποια κοινωνική υποχρέωση. Απελευθερωθείτε από όλους αυτούς τους αυστηρούς κανόνες που θέτετε στον εαυτό σας. Θα σας κάνει πολύ καλό να δώσετε προτεραιότητα σε έναν απαραίτητο και αναζωογονητικό υπνάκο, βάλτε όμως και το ξυπνητήρι για να μην ανοίξετε τα μάτια σας τη Δευτέρα! Αν το προτιμάτε, χαλαρώστε μπροστά στην τηλεόραση αλλά μην ριζώσετε εκεί ως αργά. Αν πρέπει οπωσδήποτε να εργαστείτε και λίγο, δημιουργήστε ένα όμορφο περιβάλλον γύρω σας για να μην χρειάζεται να πατάτε πράγματα για να φτάσετε στο γραφείο σας.

ζωδια Σαββατοκυριακο 20/21-02/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 20-21/02/02 Β
Η Πανσέληνος στην Παρθενο  την Κυριακή αφορά τον κοινωνικό σας περίγυρο. Τις επερχόμενες δύο εβδομάδες εσείς και οι συνάδελφοί σας θα έχετε πολλούς λόγους να ανοίγετε σαμπάνιες. Αν είστε σε αναζήτηση συνεργατών, η εποχή ενδείκνυται για τον εντοπισμό εξαιρετικών μυαλών. Αλλά πάντα εξαρτάται από εσάς το να βρεθείτε εκεί που πρέπει. Αυτή η πανσέληνος αφορά καθετί τεχνολογικό, άρα είναι εξαιρετική στιγμή να αναβαθμίσετε τις συσκευές σας τόσο στο σπίτι όσο και στον επαγγελματικό σας χώρο. Δεν αποκλείεται να μπείτε στη διαδικασία της διαδικτυακής εύρεσης συντρόφου, είτε να κυνηγήσετε μεγάλες ευκαιρίες αγορών στο διαδίκτυο. Χτυπήστε και θα σας δοθεί!

 

zodia-astra-tarot

ζωδια τοξότης

Μην αναρωτιέστε αν έχετε χάσει την αίσθηση του χιούμορ σας, την έχετε χάσει! Το αστρικό περιβάλλον του Σαββάτου σας προκαλεί να χαλαρώσετε, ειδικά σε ότι αφορά το ρομάντζο. Ο ναζιάρικος συμβιβασμός μεταξύ της Σελήνης και της Αφροδίτης, απαιτεί να κοιτάξετε και την ερωτική σας ζωή. Αν είστε μόνοι και συναντήσετε ένα άτομο που θα σας φαινόταν χρήσιμο μόνο για παιχνιδάκια, μην βιαστείτε να το απορρίψετε. Ενόσω είστε και οι δύο ξεκάθαροι στους κανόνες σας, γιατί να μην το διασκεδάσετε; Αν έχετε ήδη μια σχέση, θα ήταν πολύ δελεαστικό να εξερευνήσετε μαζί νέα μονοπάτια. Μπείτε στο αμάξι και ξεκινήστε χωρίς να έχετε ορίσει προορισμό ή οδεύστε προς την ύπαιθρο. Ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι οι αυθόρμητες περιπέτειες αναζωπυρώνουν το ρομάντζο;
Η Πανσέληνος της Κυριακής στην Παρθενο  συντελείται στον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών, και ετοιμάζει το σκηνικό για μια θριαμβευτική στιγμή στην καριέρα σας μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Μην εκπλαγείτε αν σας προταθεί ξαφνικά να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο, που θα συνοδεύετε από πολλά πλεονεκτήματα. Φροντίστε μόνο να μην φορτώσετε τον εαυτό σας με αχρείαστη πίεση να είστε τέλειοι, και θα καταφέρετε με αρκετή ευκολία να ενταχθείτε στο χώρο που αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζετε πολύ καλά. Η νέα σας θέση ενδέχεται να σας ανοίξει το δρόμο και για έναν πιο κοινωνικό ρόλο. Αναδείξτε τον καλύτερό σας εαυτό!

 

zwdia

ζωδια αιγόκερως

Γεμίστε τις τσέπες σας ποντάροντας στη δημιουργικότητά σας.
Η αντίθεση που σχηματίζει το Σάββατο η Σελήνη με την Αφροδίτη στον Οίκο των χρημάτων σας, αναζωπυρώνει τη φαντασία σας. Ενδέχεται να έχετε μια εξαιρετική ιδέα για ένα πρωτοποριακό κατάστημα ή να βρείτε τρόπο να πουλάτε προϊόντα μέσω διαδικτύου. Ελαχιστοποιήστε τις περιττές σκέψεις και εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε το επικοινωνιακό σας χάρισμα. Ελάτε σε επαφή με τον κοινωνικό σας περίγυρο και αναζητήστε αναφορές χωρίς ντροπές. Εξάλλου είναι γνώρισμά σας να μπορείτε να τουμπάρετε τους άλλους!
Η Πανσέληνος της Κυριακής στην Παρθένο ενεργοποιεί τον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας και αναδύει την ανεξάρτητη πλευρά σας. Απελευθερωθείτε από περιοριστικές καταστάσεις και καλωσορίστε νέες εμπειρίες και νέα άτομα στον δικό σας κόσμο. Δεν αποκλείεται να σας προκύψει και μια ευκαιρία για ένα ταξίδι μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Μήπως αναβάλετε εδώ και καιρό μια απόδραση σε έναν εξωτικό προορισμό; Αυτό το φεγγάρι ίσως σας φέρει μια πρόταση που δεν θα μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο από το ξεθάψετε το διαβατήριό σας.

 

zwdia-zodia-tarw

ζωδια υδροχόος

.Ναι, τα ετερώνυμα έλκονται. Αυτό θα το δείτε στην πράξη το Σάββατο, χάρη στο συμβιβασμό που θα κάνει η Σελήνη με την ερωτική Αφροδίτη. Αν θα νιώσετε μια ανεξήγητη έλξη για ένα άτομο, μην το σκεφτείτε πολύ. Σας χαρακτηρίζει η ροπή στην αλλαγή και τον ενθουσιασμό, είτε αφορά την αγάπη είτε τις φιλίες. Εξάλλου αυτό το άτομο σας πείθει ότι τρέφει τον ίδιο ενθουσιασμό με εσάς. Απλώς μην βιαστείτε να δώσετε όνομα σε αυτή τη συνεύρεση, αρκεστείτε στα πειράγματα που θα ανταλλάξετε. Θα έχετε πολύ χρόνο στη συνέχεια να εξερευνήσετε τα κοινά σας σημεία, που μπορεί να αφορούν το ρομάντζο αλλά μπορεί να αφορούν και τα επαγγελματικά σας.
Την Κυριακή πλανάται μια δόνηση επισημοποίησης στον αέρα, εξαιτίας της Πανσελήνου στον 8ο Οίκο σας των μόνιμων σχέσεων. Τις επερχόμενες δύο εβδομάδες θα ασχοληθείτε μόνο με συγχωνεύσεις δυνάμεων, είτε αυτές αφορούν πωλήσεις, είτε αγορές, είτε ένα δακτυλίδι που θα περαστεί σε ένα δάκτυλο. Και επειδή αυτή η σεληνιακή όψη ερεθίζει τα σαγηνευτικά σας χαρίσματα, ενδώστε σε φλογερές συνευρέσεις και σεξουαλικές ψυχικές επαφές!

ζωδια Σαββατοκυριακο 20/21-02/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 20-21/02/02 Β

 

 

ζωδια ιχθύες

Βλέπετε παντού ροδοπέταλα; Το Σάββατο ενδέχεται να θολώσει κάπως η ικανότητά σας να κρίνετε ό,τι αφορά τον έρωτα, εξαιτίας της αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη. Φυσικά γνωρίζετε ότι δεν πρέπει να λαμβάνετε τοις μετρητοίς υποσχέσεις που έρχονται από ανώριμα άτομα, ωστόσο δεν αποκλείεται να βρεθείτε να καταπίνετε αμάσητη την κάθε λέξη τους! Είναι μια πλανητική φλυαρία που ενδέχεται να σας κάνει ευάλωτους στο να βλέπετε τους άλλους ρομαντικά και να τους αποδίδετε χαρίσματα που δεν έχουν. Αντισταθείτε στην τάση που θα έχετε να εξυψώσετε ανθρώπους σε βάθρα που δεν κέρδισαν. Το αντίδοτο σε όλο αυτό θα μπορούσε να είναι να αφιερώσετε τη μέρα στη φροντίδα του εαυτού σας, με άσκηση, φαγητό και έναν καλό υπνάκο που θα αναζωογονήσει τα αισθήματά σας. Όταν θα είστε χαλαροί και ξεκούραστοι, θα έχετε σαφώς λιγότερες πιθανότητες να λαθέψετε στην κρίση σας.
Την Κυριακή θα έρθουν στο προσκήνιο οι δεσμεύσεις σας, καθώς η Πανσέληνος που συντελείται στην Παρθένο τονίζει τις σοβαρές σχέσεις σας. Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα ασχοληθείτε μόνο με την επισημοποίηση του δεσμού σας, με όποιο τρόπο κι αν επιλέξετε. Παράλληλα αυτό το φεγγάρι θα αναδείξει τα άτομα στη ζωή σας που έχουν φοβία όσο αφορά τις δεσμεύσεις, άρα σας προκαλεί να απομακρυνθείτε από αυτά πριν να είναι πολύ αργά. Αν έχετε βρει το άτομο που αξίζει και θέλει να συμπορευτείτε, ανοίξτε ειλικρινά τα χαρτιά σας.

 

zwdia-3-zodia