ζωδια Σαββατοκυριακο 27-28/02 Α

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-25-4n

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  Σαββατοκυριακο

 

ζωδια κριός

Θα περάσετε στο βασίλειο του μυστικισμού αυτό το Σάββατο, γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε ιδιαίτερα συντονισμένοι με το ένστικτό σας ώστε να μην μεταφράσετε τους συγχρονισμούς ως απλές συμπτώσεις. Θα υπάρξουν τα σημάδια και οι ενδείξεις ότι είστε σε σωστό δρόμο.

Αν είναι εφικτό, αναβάλετε ό,τι είχατε κανονίσει και αφεθείτε να κολυμπήσετε στις φαντασιώσεις σας. Χρειάζεστε χρόνο μόνοι για να αφοσιωθείτε σε ό,τι αφορά τη φύση, την τέχνη, αγαπημένες σας ταινίες ή μουσικές. Να τρώτε αργά και στοχαστικά. Πρέπει να σας λειτουργήσετε συνειδητά ως απόλυτα μόνοι και απομονωμένοι!

zodia-taro-45

ζωδια Σαββατοκυριακο 27/28-02/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 27-28/02/02 Β

Η συνάντηση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα την Κυριακή, θα σας αποκόψει ακόμη περισσότερο από την πραγματικότητα και θα νιώσετε ότι σας περιβάλει ο σουρεαλισμός. Δεν θα λύσετε τα σπουδαία μυστήρια του κόσμου, όμως η φαντασία σας θα καλπάζει.

Αν έχετε τις ανάλογες επαφές, θα ήταν ευεργετικό να ασχοληθείτε αυτή την περίοδο με την γιόγκα, με τον διαλογισμό, τη θεραπευτική ζωγραφική ή έστω να περάσετε χρόνο μέσα σε μια μπανιέρα με ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο. Ένα αναζωογονητικό τρίψιμο με λούφα από την κορυφή ως τα νύχια, θα απομακρύνει από πάνω σας τις εντάσεις που έχει σωρεύσει το σώμα σας για καιρό.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια ταύρος

Ενδέχεται να θελήσετε να ακολουθήσετε την προτροπή ατόμων του φιλικού σας περιβάλλοντος και να βρεθείτε το Σάββατο πάνω σε ένα βουνό για να ξεκουραστείτε. Ενδέχεται επίσης να βρεθείτε αποκλεισμένοι εκεί πάνω, και να εύχεστε να είχατε γνώσεις διαλογισμού για να απολαύσετε την απόλυτη ησυχία και γαλήνη. Τελικά ίσως μια τέτοια πρόκληση να σας χαρίσει την εμπειρία γνωριμίας με ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας, που θα σας βοηθήσει να μάθετε πολλά για τη ζωή και τον εύρυθμο τρόπο σκέψης…

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο 

Μηνιαιες αναλυτικες προβλεψεις Μαρτιου 

Μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις Μαρτιου 

Η συνάντηση του Ήλιου με τον απατηλό Ποσειδώνα την Κυριακή, θα σας θυμίσει ότι αρκεί ένα σάπιο μήλο για να χαλάσει μια ολόκληρη παρτίδα. Όταν εντοπίσετε το ανήθικο θηλυκό που παρασύρει όλη την παρέα, φροντίστε να απομακρυνθεί χωρίς δεύτερη κουβέντα ή μην την συμπεριλάβετε στα σχέδιά σας. Ακόμα κι αν θεωρείτε ότι εσείς θα μπορούσατε για λίγο να ανεχθείτε τους αμφίβολους κοινωνικούς τρόπους της, μην αναμένετε ότι θα κάνουν το ίδιο και οι φίλοι σας. Αν θέλετε να διατηρήσετε τις φιλίες σας, μην εμπλέκετε τη συγκεκριμένη στις συναντήσεις σας.

zwdia

ζωδια δίδυμοι

Χρήματα, ασφάλεια και σκληρή δουλειά θα είναι τα θέματα που θα επικρατήσουν αυτό το Σάββατο. Ευτυχώς, είναι θέματα που απολαμβάνετε να απασχολούν το μυαλό σας. Ο Ήλιος βρίσκεται στον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών και κάνει μια εξαιρετική όψη με την διαισθητική Σελήνη, γι’ αυτό θα κάνετε εξαιρετική δουλειά με την οργάνωση και διαχείριση των οικονομικών σας. Καλό θα ήταν να υλοποιήσετε και κάποιες σκέψεις σας για επενδυτικά σχέδια. Διανύετε μια περίοδο που πρέπει να εστιάσετε στη γενναιόδωρη ανταπόδοση των κόπων σας, όχι στο τετριμμένο «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» και πάλι από την αρχή.

ζωδια Σαββατοκυριακο 27/28-02/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 27-28/02/02 Β

 

Η ετήσια συνάντηση του Ήλιου με τον εκφραστικό Ποσειδώνα την Κυριακή, ενδέχεται να σας βάλει στη διαδικασία να σκεφτείτε την καριέρα σας και κατά πόσο αυτή έχει κάποια επίδραση σε άλλους ανθρώπους. Αν δεν αποδίδει κάτι πέρα από το έσοδο, βλέπετε να έχετε κάποιο περιθώριο για πρόοδο; Ίσως να μην είναι η κατάλληλη στιγμή να τα αφήσετε όλα και να ακολουθήσετε την πορεία προσφοράς της Αντζελίνας Τζολί, όμως ακόμη κι από το σύνηθες πόστο σας ίσως κάτι να μπορείτε να κάνετε. Ίσως να φροντίσετε με τους συναδέλφους σας για την ανακύκλωση υλικών του γραφείου που πάνε στα σκουπίδια, είτε μια ομαδική συμμετοχή σε ένα κοινωφελές έργο. Σε ατομικό επίπεδο, την Κυριακή σκεφτείτε τη δημιουργική σας πλευρά και δείτε πιο σοβαρά τις τσάντες που φτιάχνετε, τις κάρτες που ζωγραφίζετε ή όποιο άλλο χόμπι έχετε που αν το αξιοποιήσετε να είναι επιπλέον πηγή εσόδων αλλά και άριστος τρόπος εξωτερίκευσης του εσωτερικού σας κόσμου.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια καρκίνος

Κάνετε αριστοτεχνικές προσπάθειες να ισορροπήσετε τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα με τη συναισθηματική σας ζωή. Όμως το Σάββατο ο Ήλιος συναντά τη Σελήνη στον τομέα της έκφρασης και της ανεξαρτησίας σας, κι αυτό σας αφήνει την αίσθηση ότι έχετε μοιραστεί σε δύο κομμάτια. Όσο κι αν σας εκπλήξει η παρότρυνση αυτή, μην κάνετε άλλες προσπάθειες! Τα πάτε ήδη εξαιρετικά καλά βάζοντας τις δικές σας ανάγκες σε προτεραιότητα, και δεν λειτουργείτε ως Μητέρα Τερέζα για τη φροντίδα άλλων. Συνεχίστε έτσι.

Την Κυριακή θα έχετε την ανάγκη να βάλετε το δάκτυλό σας στα μυστήρια της ζωής, ορμώμενοι από την επιρροή της συνάντησης του Ήλιου με τον Ποσειδώνα. Περάστε χρόνο στον τομέα μυστικισμού ενός βιβλιοπωλείου ή ξεχαστείτε μαθαίνοντας για τους ενεργειακούς κρυστάλλους σε ένα ανάλογο κατάστημα. Ξέρατε ότι ο διάφανος χαλαζίας έχει δυναμική κάθαρσης ή ότι ο αμέθυστος βοηθά στις περιπτώσεις αϋπνίας; Έχετε κι εσείς τις δικές σας ενοχλήσεις, ποτέ δεν βλάπτει να πειραματίζεστε με άγνωστες σε εσάς θεωρίες, που μπορεί να λειτουργήσουν διαφωτιστικά.

zwdia-zodia-tarw

ζωδια λέων

Αυτό το Σάββατο υπακούστε στα αισθήματά σας, που μπορεί να είναι λίγο άξεστα αλλά είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα. Αν προσπαθήσετε να τα αγνοήσετε ή – ακόμη χειρότερα – να πείτε στον εαυτό σας ότι πρέπει να γίνει πιο σκληρός, αυτά απλά θα γίνουν πιο επιθετικά. Θα σας έκανε πολύ καλό να συναντήσετε εκείνη την κοπέλα που θεωρείτε ότι σας δίνει σοφές συμβουλές, για να συζητήσετε μαζί της. Όταν θα νιώσετε ότι έχετε ισορροπήσει κάπως, κάντε το επόμενο βήμα προς την άλλη κυρία της ζωής σας που ενδέχεται να χρειάζεται τις δικές σας συμβουλές ή εισηγήσεις.

ζωδια Σαββατοκυριακο 27/28-02/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 27-28/02/02 Β

 

Την Κυριακή θα νιώσετε να είναι ιδιαίτερα αιχμηρή η διαίσθησή σας, χάρη στην ετήσια συνάντηση του Ήλιου με τον ευαίσθητο Ποσειδώνα. Στα ερωτήματα που θα σας ανακύψουν, στραφείτε μόνο στον εαυτό σας για απαντήσεις. Αν αρχίσετε να γράφετε ασυναίσθητα όσα σας απασχολούν, θα βρεθείτε σύντομα να καταγράφετε την αναντίρρητη αλήθεια που αναδύεται από το υποσυνείδητό σας. Εμπιστευτείτε τις μικρές φωνούλες που μπορεί να ακούτε συχνά στη διάρκεια της μέρας, κατά πάσα πιθανότητα θέλουν να σας πουν κάτι. Και μην φοβηθείτε να μοιραστείτε με άλλους όσα σκέπτεστε.

zodia-astra-tarot

ζωδια παρθένος

Αν μια προσωπική σας σχέση προχωρά σαν να είναι στον αυτόματο πιλότο, θα είναι εύκολο να διατηρείτε μια σταθερή πορεία. Όμως σε αυτή την περίπτωση το ενδιαφέρον αρχίζει να ξεθωριάζει, γι’ αυτό αποφύγετε αυτή τη βολική πρακτική. Θα σας έκανε καλό να συζητήσετε τα δεδομένα με το άτομο περί ου ο λόγος, που μπορεί να είναι το ταίρι σας ή ένας συνεργάτης που εκτιμάτε ιδιαίτερα. Ίσως να κάνει καλό και στους δυο σας να πραγματοποιήσετε επιτέλους εκείνη την εκδρομή που λέτε καιρό. Επαναφέρετε τη διασκέδαση στη σχέση σας, πριν επέλθει το πλήρες τίποτα.

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο 

Μηνιαιες αναλυτικες προβλεψεις Μαρτιου 

Μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις Μαρτιου 

Η Κυριακή θα σας βρει αναπαυμένους στις αγκάλες της αγάπης, χάρη στην ετήσια συνάντηση του Ήλιου με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα που γίνεται στο ζώδιο των Ιχθύων και επηρεάζει τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων. Η περίοδος αυτή είναι καλή για εσάς προκειμένου να ρίξετε τις άμυνές σας και να γίνετε πιο ανοικτοί προς το αντικείμενο του πόθου σας. Αν πάλι είστε μόνοι, αφεθείτε να σας παρασύρει κάτι νέο στις κοινωνικές σας συναθροίσεις. Πού ξέρετε, μπορεί να βρεθείτε ζευγαρωμένοι πριν το καταλάβετε!

zwdia-agnh