ζωδια Σαββατοκυριακο 27-28/02 Β

erwtikes-provlepseis-zodia-savvato-24-5

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  Σαββατοκυριακο

ζωδια ζυγός

Ποιος είπε ότι μια οργανωμένη και δομημένη ζωή είναι βαρετή; Το Σάββατο αφιερώστε χρόνο στην τακτοποίηση του σπιτιού σας, φροντίζοντας να αποβάλετε τα άχρηστα και να χειριστείτε όπως τους αρμόζει τα αγαπημένα. Μην τρομάζετε, δεν πρόκειται να μείνετε προσγειωμένοι στα τετριμμένα: κάθε πύραυλος πριν εκτοξευτεί, χρειάζεται ένα επίπεδο έδαφος για να στηθεί!

Θεωρήστε λοιπόν αυτό το στάδιο της αποστολής, ως την προετοιμασία σας για την εκτόξευση. Μην αμελήσετε να κάνετε ένα πέρασμα και από τα οικονομικά σας, γιατί ενδέχεται να γίνονται κάποια έξοδα που μπορούν να αποφευχθούν.

zodia-taro-45

Η συνάντηση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα την Κυριακή, θα επηρεάσει τον Οίκο  της υγείας και της φροντίδας του σώματός σας. Φροντίστε να καταναλώνετε πολύ περισσότερο νερό και τροφές που θα θερμάνουν τον οργανισμό σας μέχρι τα οστά. Ο υδρόβιος Ποσειδώνας στέλνει σε όλο τον πλανήτη την προειδοποίηση ότι η συχνή ενυδάτωσή μας με φρέσκο νερό, είναι εξίσου σημαντική όσο να βάζουμε το κατάλληλο καύσιμο στο αυτοκίνητό μας.

ζωδια Σαββατοκυριακο 27/28-02/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 27-28/02/02 Β

Ο ακτινοβόλος Ήλιος από την πλευρά του, προσθέτει στην εξίσωση τη θερμότητα. Θα ήταν εξαιρετική κίνηση για εσάς να αφιερώσετε χρόνο σε μια σάουνα για μια αποτοξινωτική εφίδρωση ή να βυθιστείτε σε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο με πολλά άλατα. Όχι μόνο θα χαλαρώσουν οι μύες σας, θα καθαρίσει όλη η αύρα σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια σκορπιός

Όποια κι αν είναι τα ινδάλματα ή οι προσωπικότητα που προσπαθείτε να μιμηθείτε, η σύγκριση του εαυτού σας με άλλους είναι πάντα ένα χαμένο παιχνίδι. Είτε έχετε την αίσθηση ότι δικαιωματικά υπερέχετε των υπολοίπων ανθρώπων, είτε είναι ανεξέλεγκτη η ζήλια σας για άλλους, το σίγουρο είναι η μέρα σας θα πάει χαμένη. Αντί να απασχοληθείτε με ανταγωνισμούς αυτό το Σαββατοκύριακο, αφεθείτε για μια φορά να θαυμάσετε άλλους ανθρώπους και να εμπνευστείτε από τη ζωή τους. Και για την δυσπεψία σας δεν θα βοηθήσει η σόδα, αρκεί να πάψετε να είστε τόσο μοχθηροί. Αυτό το τέρας αρνητικής ενέργειας είναι ακόρεστο, όσο το ταΐζετε τόσο περισσότερο θα ζητά μερίδιο από τη ζωή σας και θα ξερνά πάνω της.

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο 

Μηνιαιες αναλυτικες προβλεψεις Μαρτιου 

Μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις Μαρτιου 

Η ετήσια συνάντηση του Ήλιου με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα την Κυριακή, ραντίζει την ατμόσφαιρα με μια χροιά παραμυθιού και επηρεάζει τον τομέα του ρομαντισμού σας. Αυτή η όψη μπορεί πραγματικά να σας κάνει την αίσθηση της απόδρασης σε ένα μαγικό νησί. Αν το παλέψετε, ενδέχεται να καταφέρετε να καταπιείτε την καχυποψία σας και να δείτε τους ανθρώπους μέσα από ένα ρομαντικό πρίσμα. Από εσάς εξαρτάται αν θα αποφασίσετε συνειδητά να πάψετε να αντιστέκεστε, ώστε να κάνετε το πέρασμα στο παράθυρο που σας ανοίγετε για να βρείτε την αγάπη ή να περισώσετε τη σχέση που ήδη έχετε.

zwdia-fotia

ζωδια τοξότης

Αυτό το Σάββατο δεν θα είναι για εσάς από εκείνες τις μέρες που πρέπει να πιέζετε τον εαυτό σας παραπάνω από όσο αντέχει. Είναι μια περίοδος που μπορείτε να αφεθείτε να απολαύσετε την ευαισθησία σας. Επανεμφανίστε αγαπημένες αναμνήσεις, φορέστε κάτι παλιό και αγαπημένο που έχετε κρυμμένο στο πίσω μέρος της ντουλάπας σας, πηγαίνετε ξανά για φαγητό ή ποτό σε ένα στέκι που έχετε παραμελήσει. Οικεία αντικείμενα, πρόσωπα ή μέρη, θα σας κάνουν να νιώσετε ασφαλείς και ευτυχισμένοι. Αν το επιτρέπει το πρόγραμμά σας, θα ήταν εξαιρετικό να κάνετε μια πιο μακρινή διαδρομή για να επισκεφθείτε αγαπημένα σας πρόσωπα.

ζωδια Σαββατοκυριακο 27/28-02/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 27-28/02/02 Β

Την Κυριακή θα έχετε λίγο την αίσθηση ότι όλα απέκτησαν μια θολή χειμωνιάτικη χροιά, εξαιτίας της συνάντησης του Ήλιου με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα. Ενδέχεται να σας κουράσει αυτό, με δεδομένο ότι ανήκετε σε ένα δραστήριο ζώδιο που θέλει να είναι παραγωγικό. Η συμβουλή μας είναι να αφεθείτε αυτή τη φορά, και να μεταθέσετε για τις επόμενες μέρες τις υποχρεώσεις που είχατε προγραμματισμένες. Αν υπακούσετε στον αυθορμητισμό σας και βουτήξετε στο μυστήριο του άγνωστου, θα κάνετε σπουδαίες ανακαλύψεις. Επιτρέψτε στο μυαλό σας να ονειροπολήσει, να διαλογιστεί, να ταξιδέψει. Η πορεία στην ίδια την φαντασία σας, θα σας ανοίξει νέα δημιουργικά μονοπάτια που θα τα φωτίζει το λευκό φως της αναγνώρισης. Το να κάνετε «τίποτα», μπορεί να είναι ό,τι πιο δραστήριο!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια αιγόκερως

Αυτό το Σάββατο θα έχετε το χάρισμα να κερδίσετε ή να επηρεάσετε όσους ανθρώπους θελήσετε, καθώς οι πλανήτες κινούνται προς όφελός σας σε ό,τι αφορά την πώληση ή την πειθώ. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι θέλετε να είστε και απόλυτα προβλέψιμοι, απλώς φροντίστε να διατηρήσετε μια καλή ισορροπία μεταξύ της ειλικρίνειας και των όσων λέτε. Διαφορετικά θα φανείτε πιο πιεστικοί από όσο πρέπει, κάτι που θα αποθαρρύνει τους ανθρώπους αντί να τους φέρει με το μέρος σας.

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο 

Μηνιαιες αναλυτικες προβλεψεις Μαρτιου 

Μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις Μαρτιου 

Την Κυριακή θα σας προβληματίσουν αρκετά θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Η ετήσια συνάντηση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, αναδύει την άρνησή σας και αυτό μπορεί να σας καταρρακώσει. Θα ήταν συνετό για εσάς να μιλήσετε για όλα αυτά που σας ενοχλούν πολύ και τα μαζεύετε καιρό τώρα. Για να μην παίρνουν μεγάλες διαστάσεις αυτά τα θέματα, πάντα ενδείκνυται να τα χειριζόμαστε όταν προκύπτουν.

zwdia-zodia-tarw

ζωδια υδροχόος

Έχετε δουλειά το Σάββατο ή θα «δουλέψετε» με το Σάββατο; Για να μην μπερδεύεστε, η παραγωγική συνάντηση που θα έχει ο Ήλιος με τη Σελήνη, θα είναι για εσάς σαν να προστίθενται στη μέρα ώρες, κάτι που λαχταρούσατε! Όχι μόνο θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε όσα σας παιδεύουν καιρό τώρα, θα μπορέσετε να πάρετε και προβάδισμα. Μην πέσετε όμως με τα μούτρα σε όλα, στήστε εκ των προτέρων ένα σχέδιο για τα θέματα που πρέπει να διεκπεραιώσετε. Και αν κάποια άτομα σας χρωστούν χάρες, είναι μια εξαιρετική στιγμή να τους ζητήσετε να σας στηρίξουν και να βάλουν ένα χεράκι!

ζωδια Σαββατοκυριακο 27/28-02/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 27-28/02/02 Β

Την Κυριακή να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με το πορτοφόλι σας, γιατί η ετήσια συνάντηση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στον Οίκο των οικονομικών σας ενδέχεται να σας ταράξει. Να ελέγχετε τις αποδείξεις σας πριν υπογράψετε ή πληρώσετε για μια αγορά, και φροντίστε να γίνονται αλλαγές στο κατάστημα αν υπερβείτε το όριό σας. Καλύτερα να διαθέσετε το όποιο επιπλέον ποσό για έναν καλό σκοπό ή για έναν φίλο που έχει ανάγκη.

zodia-astra-tarot

ζωδια ιχθύες

Σε τι πρέπει να επιδοθείτε αυτό το Σάββατο; Στο να ταΐσετε τα μάτια σας! Βυθίστε το καλαμάκι της όρασης σε κάθε φρέσκια πηγή, κι αυτός θα είναι ο καλύτερος τρόπος για εσάς για να πάρει μπροστά η μηχανή της φαντασίας σας. Απλά να κοιτάτε, δεν είναι καθόλου κακό. Είτε αφορά τη βιτρίνα του αγαπημένου σας καταστήματος, είτε τους θαμώνες στο στέκι που πίνετε το ποτό σας, αφεθείτε να κοιτάξετε και – γιατί όχι – να φλερτάρετε αν θέλετε. Όμως να υπογραμμίσετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι αυτή είναι μια μέρα «μη δεσμεύσεων», άρα όπου κι αν σας οδηγήσει η όρασή σας, μην δώσετε υποσχέσεις.

Ο κυβερνήτης σας ο Ποσειδώνας θα έχει την Κυριακή την ετήσια συνάντησή του με τον φλογερό Ήλιο, κάτι που θα σας κάνει ακαταμάχητους. Θα είστε η γοητεία προσωποποιημένη, θα αποπνέετε μαγνητισμό. Γίνετε πιο δημιουργικοί με την εμφάνισή σας αυτή την περίοδο, είτε αυτό αφορά μια πιο ροκ είτε μια πιο επαγγελματική επιλογή. Αρκεί να είναι διαφορετική από τη συνηθισμένη σας, και να είστε σίγουροι ότι πολλοί θα προσέξουν αυτή τη μετάβαση. Πάντως αυτή η Κυριακή αποτελεί για εσάς κάτι σαν «προσωπικό καταφύγιο», και θα ήταν θετικό να λειτουργήσετε αυθόρμητα και χωρίς πρόγραμμα. Έτσι θα δείτε πόσο απλό είναι να ανακαλύψετε όλα αυτά που σας δίνουν χαρά.

zwdia-agnh