ζωδια για ελεύθερους 01/05 Δευτέρα

zwdio-astrologia-aris-skorpios

ζωδια για ελεύθερους 01/05 Δευτέρα

ζωδια Κριος
Το πιο πιθανό είναι να πεταχτείτε από το κρεβάτι, με νέα έμπνευση και να δείχνετε υπέροχοι. Ένα ραντεβού για brunch πηγαίνει πολύ καλά. Αργότερα μέσα στη μέρα, προγραμματίστε λίγο χρόνο ηρεμίας – ελέγξτε τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα ή μιλήστε με κάποιον παλιό φίλο στο τηλέφωνο.

ζωδια Ταυρος
Δεν μπορείτε να βιάσετε την αγάπη – τουλάχιστον έτσι λένε – αλλά η ενέργειά σας παίρνει τα πάνω της τώρα με τρόπο που υπόσχεται πολλά. Πατήστε το γκάζι και αυξήστε τις πιθανότητες να γνωρίσετε νέα άτομα, τόσο πρόσωπο με πρόσωπο όσο και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

ζωδια Διδυμοι
Μπείτε στο διαδίκτυο ή πιάστε το τηλέφωνο σήμερα το πρωί – είτε ανακεφαλαιώνετε τις πρόσφατες ερωτικές σας εμπειρίες με κάποιο φίλο ή συζητάτε με κάποιον συγκεκριμένο που σας ενδιαφέρει, έχετε τον τρόπο σας με τις λέξεις. Αργότερα, οι γραμμές της επικοινωνίας δεν θα είναι τόσο ανοικτές.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Καθυστερήστε την επικοινωνία περί ερωτικών θεμάτων (και ίσως πλατωνικών σχέσεων και οικογενειακών θεμάτων επίσης) αυτό το πρωινό – είστε γρήγοροι στις αντιδράσεις αλλά είστε επίσης γρήγοροι στο να αλλάζετε γνώμη. Αργότερα, οι δυνάμεις σας της πειθούς θα είναι ακαταμάχητες!

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Λεων
Ουσιαστικά όλα είναι σούπερ σήμερα από νωρίς. Και όταν διασκεδάζετε τόσο πολύ, είναι εύκολο να γνωρίσετε νέα άτομα. Πείτε «γεια»! Αργότερα μέσα στη μέρα, σειρά έχουν λίγη ξεκούραση και χαλάρωση.

ζωδια Παρθενος
Αν έχετε κάποιου είδους ερωτικό στόχο να φέρετε σε πέρας, αυτή είναι η χρυσή σας ευκαιρία να τον ξανα-οραματιστείτε με έξυπνο τρόπο. Προσοχή: αυτή η διαδικασία μπορεί να εμπλέκει την αναδιοργάνωση των περιεχομένων της καρδιάς σας. Είστε έτοιμοι;

ζωδια Ζυγος
Η αγάπη είναι γεμάτη αντιφάσεις, τώρα ίσως λίγο περισσότερο παρά ποτέ. Μπορείτε να δείτε σοβαρά τα ζητήματα που σχετίζονται με τις ερωτικές σχέσεις, ενώ παράλληλα τα κρατάτε σε ένα ελαφρύ επίπεδο; Μην προτρέχετε – ούτε από τον εαυτό σας ούτε από κάποιον άλλο που σας ενδιαφέρει.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιος
Οι ήδη παθιασμένες δυνάμεις σας μοιάζουν πιο έντονες από ποτέ, και για να τις χρησιμοποιήσετε σοφά θα πρέπει να έχετε αυτοσυγκράτηση και αίσθηση υπευθυνότητας για τις δυνάμεις της αγάπης. Μην κάνετε τυχαίες κινήσεις τώρα.

ζωδια Τοξοτης
Μια εκδρομή πέρα από τα συνηθισμένα σας εξιτάρει τώρα, γι’ αυτό βγείτε έξω και κυκλοφορήστε για να βιώσετε κάτι διαφορετικό. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον που θα σας εξάψει το ενδιαφέρον, αν ήταν στο χέρι των άστρων – δώστε ένα χεράκι για να το κάνετε να συμβεί!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

ζωδια Αιγοκερως
Αν στο μυαλό σας βρίσκεται η δουλειά, αυτό το πρωινό ελέγξτε τα μηνύματα του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, γιατί αργότερα μέσα στη μέρα μπορεί να προκύψουν κάποιες ευκαιρίες που δεν θα σχετίζονται με την εργασία σας. Η ευκαιρία για ρομάντζο είναι ανεβασμένη τώρα!

ζωδια Υδροχοος
Όλα έχουν να κάνουν με τις ανακαλύψεις αυτή την περίοδο. Λίγη παραπάνω εξερεύνηση μπορεί να κάνει τη διαφορά τώρα, σε σχέση με το ποιον γνωρίζετε και τι μαθαίνετε για αυτόν – και για τον εαυτό σας. Προχωρήστε και ρωτήστε αυτό που σας απασχολεί.

ζωδια Ιχθυες
Στην αρχή της μέρας μπορεί να θέλετε μόνο να ονειροπολείτε – προσέξτε τα μηνύματα από τον εσωτερικό σας εαυτό. Αργότερα, τα άστρα ευνοούν την τρυφερότητα, ακόμη περισσότερο τη διαίσθηση και (ναι) τις ερωτικές σχέσεις. Νιώστε την αγάπη!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia