ζωδια για ελεύθερους 02/08 Τετάρτη

ζωδια για ελεύθερους 02/08 Τετάρτη

Ζωδια Κριος
Ευχαριστηθείτε αυτό που έχετε στη ζωή σας αυτή την περίοδο. Αν είστε σε σχέση, να είστε χαμηλών τόνων και χαλαροί. Αν είστε μόνοι, γιορτάστε το πόσο υπέροχο είναι να έχετε ανοιχτές τόσες επιλογές και ταξίδια μπροστά σας.

Ζωδια Ταυρος
Συνδυάστε τα στοιχεία και θα βρείτε άφθονες ερωτικές προοπτικές. Έχετε ό,τι χρειάζεται για να θέσετε σε λειτουργία οποιεσδήποτε κοινωνικές συναναστροφές, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε στο σωστό σημείο και έρχεστε σε επαφή με τα σωστά άτομα. Ακόμη και η διαδρομή μέχρι την κοντινότερη καφετέρια, κρύβει κάποια ερωτική προοπτική.

 

Ζωδια Διδυμοι
Προσέξτε, αλλιώς μπορεί να βρεθείτε να πέφτετε σε λεκτικό ολίσθημα. Τα άστρα σας δίνουν μια εντελώς συνειδητή αίσθηση δικαιοσύνης. Αυτό, συνδυασμένο με την ευγλωττία σας, μπορεί να προκαλέσει σύγχυση σε εσάς και στον μελλοντικό ερωτικό σας σύντροφο.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Θα πιστέψετε τις επικρίσεις των άλλων για την ερωτική σας ζωή ή θα πιστέψετε ότι μόνο εσείς γνωρίζετε όλη την αλήθεια και μόνο την αλήθεια; Οι γνώμες δεν μετράνε. Μόνο οι πράξεις.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτοσκοπιο Αυγουστου 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ζωδια Λεων
Ήρθε η ώρα να δημοσιοποιήσετε τον έρωτά σας; Συνήθως ανθίζετε όταν βρίσκεστε στο προσκήνιο και τα άστρα λένε ότι δεν υπάρχει πιο κατάλληλη στιγμή για να βρεθείτε οι δυο σας εκεί. Πάρτε τη γνώμη του/της νέου/νέας σας συντρόφου και δείτε τι θα σας πει.

Ζωδια Παρθενος
Μπορείτε να επικοινωνήσετε τα πιο εσωτερικά και βαθιά συναισθήματα, με ήρεμο και χαλαρό τρόπο. Ακόμη και οι πιο πρακτικοί άνθρωποι, κατανοούν αφηρημένες έννοιες αν τους τις εξηγήσετε εσείς. Αυτό το επικοινωνιακό χάρισμα που έχετε, λειτουργεί το ίδιο καλά και στον τομέα των ερωτικών σχέσεων.

Ζωδια Ζυγος
Βλέπετε κάποιον παλιό σας φίλο με διαφορετικό τρόπο. Το άτομο αυτό έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να γίνει η επόμενη ερωτική σας σχέση. Απλά να θυμάστε ότι μετά θα είναι δύσκολο να γυρίσετε στην προηγούμενη κατάσταση, αν τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά όσο πιστεύατε μεταξύ σας.

zwdia - love

Ζωδια Σκορπιος
Συνήθως είστε ένα άτομο που του αρέσει η ιδιωτικότητα αλλά οι φίλοι και συγγενείς σας θέλουν να σας δουν. Οπότε προχωρήστε και βγείτε εκεί που συμβαίνει όλη η δράση. Αν δεν βγαίνετε με κάποιο άτομο αυτό τον καιρό, θα είναι μια φοβερή ευκαιρία να συνδεθείτε με κάποιο.

Ζωδια Τοξοτης
Είστε ένα άτομο που χρειάζεται τους άλλους ανθρώπους. Οι μπαταρίες σας φορτίζονται όταν είστε μέρος ενός συνόλου, ιδιαίτερα αν πρόκειται για κάποια ομάδα με κάποιο καλό σκοπό. Κάποιος άγνωστος που σκέφτεται το ίδιο με εσάς, θα γίνει γρήγορα φίλος σας και ίσως και κάτι περισσότερο.

Ζωδια Αιγοκερως
Βγείτε στη δημόσια ζωή. Ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεστε την προσοχή τραβάει τον θαυμασμό προς εσάς, όχι μόνο στην επαγγελματική σας ζωή αλλά και στην προσωπική. Οι ερωτήσεις που θα σας κάνουν, μπορεί να ενέχουν και μια πρόταση για ραντεβού.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Υδροχοος
Σε ό,τι αφορά τον τομέα των ερωτικών σχέσεων, εσείς περιμένετε το τελευταίο μοντέλο συντρόφου – ξέρετε, αυτό που όλες οι λειτουργίες του είναι αυτόματες. Σαν επιπλέον μπόνους, σας κοστίζει και λιγότερα, ιδιαίτερα σε συναισθήματα.

Ζωδια Ιχθυες
Η μέρα ξεκινάει με πολλές δραστηριότητες και στην αρχή δεν ξέρετε προς τα πού να πάτε. Πάρτε μια βαθιά ανάσα (ή και περισσότερες) και θα ανακαλύψετε σύντομα ότι έχετε τον έλεγχο της κατάστασης – και πιθανόν μια ευκαιρία στον έρωτα επίσης!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia