ζωδια για ελεύθερους 03/08 Πέμπτη

ζωδια για ελεύθερους 03/08 Πέμπτη

Ζωδια Κριος
Ένα συνηθισμένο ραντεβού πάει στραβά και θέλετε να βάλετε τις φωνές στο άτομο αυτό. Ενδεχομένως να προκύψει μια σχέση που θα κρατήσει, αν το αντιμετωπίσετε έχοντας στον μυαλό σας ειλικρινή και συμπονετικά συναισθήματα και όχι πώς να το εκδικηθείτε.

Ζωδια Ταυρος
Η ανεπιτήδευτη γοητεία σας λάμπει και σας φέρνει κοντά σε κάθε είδους ερωτικές προοπτικές, εκεί που νομίζατε ότι δεν είχατε καμία. Ξαφνικά, προκύπτουν συνεχώς νέες πιθανότητες για σχέσεις. Σιγουρευτείτε ότι θα βγείτε εκεί έξω και θα συμμετέχετε σε όλο αυτό.

 

Ζωδια Διδυμοι
Αυτό το συγκεκριμένο άτομο σας βρίσκει συναρπαστικούς αλλά θα πρέπει να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι. Δεν υπάρχει πρόβλημα – το να πιεστείτε να είστε κοινωνικοί δεν θα βοηθήσει την κατάσταση. Αν τελικά είναι κάτι που αξίζει, η σχέση αυτή θα βρίσκεται εκεί και θα σας περιμένει όταν θα αισθανθείτε έτοιμοι.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σχέσεις, οι πράξεις πάντα μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια. Αν δεν απαντάτε στα τηλεφωνήματα αυτού του ατόμου, υπάρχει κάποιος λόγος. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Αν το πράγμα δεν λειτουργεί, αποδεσμεύστε το άμεσα.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτοσκοπιο Αυγουστου 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Ζωδια Λεων
Στο παιχνίδι του έρωτα, θα πρέπει να ρισκάρετε που και που. Το να είστε πεζοί, θα σας κάνει μόνο να αισθάνεστε φόβο. Απλώς κρατήστε στο μυαλό σας ότι ακόμη και αν το μόνο που θα αποκομίσετε από όλο αυτό θα είναι γνώση, και πάλι θα είναι κάτι σημαντικό που θα σας δώσει προβάδισμα.

Ζωδια Παρθενος
Αυτή η αναλυτική σκέψη σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό – αρκεί να μην την αναλώνετε σε εμμονές για σχέσεις του παρελθόντος. Χρησιμοποιήστε τη καλύτερα για να επεξεργαστείτε τον οικονομικό σας προϋπολογισμό ή ένα πενταετές πλάνο που θα αφορά την καριέρα σας.

zwdia - love

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζωδια Ζυγος
Να είστε ειλικρινείς – το ξέρετε ότι στο άτομο αυτό αρέσετε πολύ περισσότερο, από όσο σας αρέσει. Το να το κάνετε να πιστεύει ότι θα έχετε κάτι μακροπρόθεσμο αν δεν το βλέπετε σοβαρά, θα προσθέσει μόνο ένα τεράστιο χρέος στο ερωτικό σας κάρμα. Να παίζετε δίκαια.

Ζωδια Σκορπιος
Συμβαίνουν μεγάλες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή και φαίνεται σαν να γίνονται όλες μονομιάς. Μπορεί να μην φαίνεται εκ πρώτης όψεως – ψάξτε για συναισθηματικές αλλαγές που διαρκούν περισσότερο και είναι πιο προφανείς. Δεν υπάρχει πισωγύρισμα αλλά και πάλι γιατί να θέλετε κάτι τέτοιο;

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Τοξοτης
Μερικές φορές απλά ξέρετε αμέσως ότι κάτι δεν πρόκειται να λειτουργήσει. Το να παρατείνετε τις συναντήσεις σας με το άτομο αυτό, δεν πρόκειται να βελτιώσει την κατάσταση. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και τελειώστε τα πράγματα απλά και νοικοκυρεμένα.

Ζωδια Αιγοκερως
Ελκύετε κάποιο άτομο – ή μήπως έλκεται από μια ωραιοποιημένη εκδοχή του εαυτού σας; Σιγουρευτείτε ότι θα διαλύσετε τις ψευδαισθήσεις του – προσεκτικά. Είστε υπέροχοι όπως ακριβώς είστε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εξωραΐζετε τις καταστάσεις.

Ζωδια Υδροχοος
Τα άστρα λένε ότι μπορείτε να κάνετε θαύματα σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή και την προσωπική σας ανάπτυξη. Θα πρέπει να δοκιμάσετε την υπομονή σας, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για δύσκολες ή επίπονες καταστάσεις.

Ζωδια Ιχθυες
Μια ερωτική κατάσταση που είχε κάποιες πιθανότητες να προχωρήσει, φτάνει στο τέλος της. Δεν υπάρχει λόγος να θρηνήσετε υπέρ του δέοντος για αυτό – το τέλος είναι απλά ένα συγκεκαλυμμένο ξεκίνημα. Μια εξαιρετική νέα ευκαιρία θα βρεθεί σύντομα στο δρόμο σας.

zwdia-zodia-astrologia-65