ζωδια για ελεύθερους 04/01 Τετάρτη

imerisies-provlepseis-paraskeyi-2-5

ζωδια για ελεύθερους 04/01 Τετάρτη

ζωδια κριός
Σας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον ένα ιδιαίτερο άτομο, γνωρίζετε όμως το ποιόν του; Αξιοποιήστε το ερευνητικό σας χάρισμα για να το μάθετε, φυσικά με διακριτικότητα. Είναι καλύτερα να ξέρετε αν πρόκειται για ένα νευρωτικό άτομο – εκτός αν έχετε κάποια αδυναμία στα νευρωτικά άτομα.

ζωδια ταύρος
Είναι μεγάλος ο πειρασμός που σας ωθεί να προσεγγίσετε μια παλιά σας φλόγα. Έχεε σκεφτεί όμως τις συνέπειες; Μπορεί το εν λόγω άτομο να έχει ήδη μια άλλη σχέση, άρα μια επαφή δική σας να δημιουργήσει προβλήματα. Θα θέλατε κάτι τέτοιο αν ήσασταν στη θέση του;

 

ζωδια δίδυμοι
Σήμερα ενδέχεται να σας καταβάλει ένα κύμα νοσταλγίας όπου θα εύχεστε όλα να γίνονταν όπως ήταν πριν – ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Αφήστε αυτή τη φάση να περάσει και μετά αναρωτηθείτε κατά πόσο πράγματι θα ήσασταν καλύτερα τότε…

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Μην εκπλαγείτε καθόλου αν σήμερα νιώσετε να ανάβουν σπίθες, μετά από μια σύγκρουση προσωπικοτήτων με ένα άτομο του αντίθετου φύλου. Μια τέτοια αντιπαράθεση μπορεί να σας σιγοκάψει μέχρι να γίνετε στάχτη, είτε μπορεί να εκδηλωθεί με έναν μανιώδη πυρετό! Αν προκύψει το δεύτερο, μην παραλείψετε να ζητήσετε και προσωπική συνάντηση με το εν λόγω άτομο!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Ακόμα κι αν δεν συνηθίζετε να βγαίνετε στο μέσο της εβδομάδας, τα άστρα σήμερα σας προτρέπουν να ξεπεράσετε τις συνήθειές σας. Οργανώστε μια έξοδο με τα φιλαράκια σας ή καλέστε τα να γλεντήσετε στο σπίτι σας. Δεν αποκλείεται η νύχτα να σας επιφέρει και κάποιο ρομαντικό ενδιαφέρον…

ζωδια παρθένος
Σήμερα μην διστάσετε να πάρετε ένα ρομαντικό ρίσκο. Ακόμη κι αν δεν αποβεί θετικό, δεν θα μείνετε με την αμφιβολία. Αν όμως αποβεί θετικό, να αναμένετε εξαιρετικές εξελίξεις. Ποτέ δεν μπορείτε να ξέρετε, αν δεν τολμήσετε!

ζωδια ζυγός
Σήμερα μην προσπεράσετε μια πρόσκληση από φιλικό άτομο, να το συνοδεύσετε σε ένα διπλό ραντεβού. Μπορεί να είχατε αρνητικές παλαιότερες εμπειρίες επί του θέματος, όμως τα άστρα επιμένουν να δώσετε τώρα μια ευκαιρία. Ακόμη κι αν δεν προκύψει κάτι ρομαντικό, να έχετε κάνει μια νέα και ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικo Ωροσκοπιο Ιανουαριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σκορπιός
Τολμήστε σήμερα να κάνετε μια τρελή πρόταση σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει! Φερθείτε εντελώς παρορμητικά και παρατηρήστε την αντίδρασή του. Μπορεί να δείτε να μορφάζει αρνητικά, οπότε αποτραβηχτείτε και δοκιμάστε αλλού. Αν όμως η αντίδραση είναι θετική, θα έχετε χτυπήσει φλέβα χρυσού!

ζωδια τοξότης
Η μέρα σήμερα θα είναι αρκετά έντονη για εσάς και θα απαιτήσει πολλές θυσίες. Μην αναμένετε να έχετε χρόνο για τον εαυτό σας και μην βαρυγκωμάτε. Βάλτε το κεφάλι κάτω και παλέψτε το μέχρι να ολοκληρώσετε. Δεν αποκλείεται να δείτε ένα όμορφο χέρι να απλώνεται για να σας συνδράμει…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια αιγόκερως
Σήμερα θα πρέπει να καταπνίξετε τη δραματική σας φύση. Αυτού του είδους οι θεατρινισμοί σας θα απομακρύνουν ανεπιστρεπτί ένα συγκεκριμένο άτομο. Προτιμήστε να κρατηθείτε σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο, ακόμη κι αν μέσα σας βράζετε.

ζωδια υδροχόος
Είναι βέβαιο ότι σήμερα θα νιώσετε ότι ήρθε το τέλος του κόσμου, όταν θα καταρρεύσει ένα σχέδιό σας. Μην βιαστείτε ωστόσο να βυθιστείτε στην αυτολύπηση, γιατί αυτό που αρχικά θα φαντάζει ως καταστροφή θα αναδείξει μια πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική. Αφήστε τη να ξεδιπλωθεί αργά, σύντομα θα αυξήσει την ταχύτητά της.

ζωδια ιχθύες
Σήμερα τα άστρα σας καλούν να μοιραστείτε την αγαπησιάρικη διάθεση που σας διέπει. Διοχετεύστε τη ακόμη και με μικρές χειρονομίες, προς αγνώστους και προς άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Η καλοσύνη τυγχάνει σπουδαίας απόδοσης από το σύμπαν και βελτιώνει το κάρμα σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικo Ωροσκοπιο Ιανουαριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65