ζωδια για ελεύθερους 05/04 Τετάρτη

oneira-krifi-simasia-oneirwn

ζωδια για ελεύθερους 05/04 Τετάρτη

ζωδια Κριος
Ξεκαθαρίστε τα πράγματα και να είστε ευδιάθετοι με φίλους, οικογένεια και άτομα με ρομαντικό ενδιαφέρον αυτή την περίοδο. Το μυστικό είναι να σκέφτεστε γρήγορα, να μιλάτε για νέες ιδέες και να διασκεδάζετε. Το παρελθόν είναι ιστορία και μπορεί να περιμένει – δεν θέλετε να χάσετε ίχνος ενέργειας για αυτό.

ζωδια Ταυρος
Όσο πιο κοντά και προσεκτικά κοιτάξετε, τόσο περισσότερα πράγματα θα δείτε – είτε δίνετε μια ρομαντική προοπτική μια ακόμη φορά (ή και δύο ή και τρεις) είτε επεξεργάζεστε τα βαθύτερά σας συναισθήματα.

 

ζωδια Διδυμοι
Όποιος είπε να μην ταράζονται τα νερά, προφανώς δεν επέβαινε στο δικό σας πλοίο. Ανακατέψτε τα πράγματα, γνωρίστε καινούργια άτομα, πειραματιστείτε, κάντε κάποιες αλλαγές. Ονομάστε το «το πλοίο της αγάπης» και ξεκινήστε με φουλ τις μηχανές!

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Τώρα είστε πραγματικά σε θέση να κάνετε διάλογο, ειδικά αν κάποιος κάνει ότι τα ξέρει όλα. Εκφραστείτε ελεύθερα. Λίγα πράγματα είναι τόσο ελκυστικά, όσο το να είστε παθιασμένοι με τα πιστεύω και τις ιδέες σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Απριλιου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια Λεων
Κάτι που νομίζετε ότι δεν σας αρέσει, μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα καλό τώρα. Τι είναι αυτό που σας κολλάει; Πάρτε κάποιους φίλους με τους οποίους περνάτε καλά και κάντε κάτι για πρώτη φορά, είτε αυτό είναι το να βγείτε έξω για χορό, να φάτε σούσι ή να ακούσετε για πρώτη φορά πανκ-ροκ μουσική.

ζωδια Παρθενος
Θα είστε κερδισμένοι τώρα σε οποιαδήποτε αντιπαράθεση με την άμεση και απόλυτη λογική σας, αλλά θα είστε σε θέση να αντιληφθείτε όλες τις λεπτές διαφορές αυτής της επικοινωνίας; Χρησιμοποιήστε και τη συναισθηματική σας λογική – θα χαρείτε που το κάνατε.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ζυγος
Αν ταλαντεύεστε και στις δύο πλευρές όταν πρόκειται για έναν ανοικτό διάλογο, φταίει το ότι το μυαλό σας έχει την ικανότητα να αντιλαμβάνεται το σωστό και το λάθος για όλους τους τομείς που εμπλέκονται. Αυτή η πνευματική ευελιξία είναι ιδιαίτερα ελκυστική για τους υπόλοιπους ευφυείς ανθρώπους.

ζωδια Σκορπιος
Κρατείστε το ενδιαφέρον σας για ένα ιδιαίτερο άτομο σε φιλικό επίπεδο – τουλάχιστον όσο γνωρίζει το εν λόγω άτομο. Γνωριστείτε μαζί του και βολιδοσκοπήστε την κατάσταση, πριν να αρχίσετε να μιλάτε για κάτι βαθύτερο από μια πλατωνική σχέση.

ζωδια Τοξοτης
Τα συμβατικά ημίμετρα δεν είναι για εσάς αυτή την περίοδο. Κάντε μια ενδιαφέρουσα ερώτηση και δώστε στους άλλους μερικά λεπτά, να απαντήσουν με τον ίδιο τρόπο. Αν κολλήσουν στο προφανές, μην σπαταλάτε το χρόνο σας.

zwdia-agnh

ζωδια Αιγοκερως
Αυτή την περίοδο έχετε λίγο την τάση να βλέπετε τα πράγματα δυσκολότερα από όσο είναι, σε ότι αφορά τις ερωτικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να περιορίσετε τις περιττές σκέψεις και δείτε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Η άποψη ενός φίλου θα φανεί πολύτιμη.

ζωδια Υδροχοος
Το πιο ελκυστικό σας στυλ αυτή την περίοδο, θα είναι το σέξι σπασικλάκι. Αν έχετε γυαλιά μυωπίας, φορέστε τα και αφήστε τις προφανώς ελκυστικές μίνι φούστες για τους λιγότερο εφευρετικούς. Θα εντυπωσιάσετε τα σωστά άτομα με την ευφυΐα σας.

ζωδια Ιχθυες
Το να κάνετε συγκεκριμένα σχέδια αυτή την περίοδο ή να μοιράζετε προσκλήσεις που απαιτούν απάντηση για τον αν θα παρευρεθούν οι καλεσμένοι, μπορεί να γυρίσει εναντίον σας. Κρατείστε και λίγη αβεβαιότητα στο πρόγραμμα των κοινωνικών σας υποχρεώσεων και αντί να απαιτείτε συγκεκριμένες ημερομηνίες καλύτερα κάντε νέες προτάσεις.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Απριλιου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις