ζωδια για ελεύθερους 05/10 Πέμπτη

ζωδια-ωροσκοπος-2

ζωδια για ελεύθερους 05/10 Πέμπτη

Ζωδια Κριος
Μια περίεργη τροπή με έναν μελλοντικό ερωτικό σύντροφο κάνει τη ζωή σας λίγο πιο παράξενη από όσο θα θέλατε. Η ενέργειά σας σάς βοηθά στη διαμεσολάβηση, πάνω που και οι δύο είστε έτοιμοι να εκραγείτε. Ο καθένας διαφυλάσσει τα συμφέροντά του άλλου.

Ζωδια Ταυρος
Μερικές φορές δεν διασταυρώνονται οι ματιές σας με ενός αγνώστου στην άλλη άκρη ενός χώρου γεμάτου κόσμο και αυτόματα αισθάνεστε σαν να ήταν γραφτό να συμβεί; Το να είστε ανοιχτόμυαλοι μπορεί σίγουρα να βοηθήσει τις δυνατότητες σας, οπότε να είστε ανοικτοί σε όλες τις πιθανότητες.

 

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου  για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζωδια Διδυμοι
Ένας καινούργιος επίδοξος σύντροφος προβάλλει απαιτήσεις σχετικά με το πρόγραμμά σας ή ακόμη και επιθυμία για αλλαγή του στυλ σας. Αν κάποιος μπορεί να ξεφύγει προκαλώντας τον μεγαλύτερο αντίκτυπο προσφέροντας ελάχιστα είστε εσείς. Μερικές φορές οι περιορισμοί ενισχύουν τη δημιουργικότητα σας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Ζωδια Καρκινος
Αυτός που κάποιος ονομάζει κυνικό εσείς το ονομάζετε καπατσοσύνη. Μπορεί απλά να χρειαστεί να το αποδώσετε σε αγεφύρωτες διαφορές. Αν η διαφορετική προσέγγιση που έχετε για τα πράγματα συνεχίζει να προκαλεί διαφωνίες, ίσως ήρθε η ώρα να υποχωρήσετε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Υπάρχουν πολλές ωραίες πιθανότητες για εσάς, ιδιαίτερα εάν προσπαθείτε να ξυπνήσετε έναν παλιό έρωτα. Θυμηθείτε… Ακόμη και αν οι παίκτες γνωρίζονται μεταξύ τους, το στυλ παιξίματος θα πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει. Γίνετε δημιουργικοί και κερδίστε!

Ζωδια Παρθενος
Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο γνωρίζει τον τρόπο για να λειάνει τις πιο σκληρές σας πλευρές. Όταν καταλάβετε πόση προσπάθεια κατέβαλε για να το καταφέρει, μπορεί να αρχίσετε να τον/την βλέπετε με έναν καινούργιο, πιθανώς ρομαντικό τρόπο. Κάντε μια προσπάθεια!

Ζωδια Ζυγος
Αν μια ενδεχόμενη ερωτική σχέση σας κάνει μια ερώτηση που δεν έχει εύκολη απάντηση απλά δώστε την σύντομη εκδοχή. Γενικά οι απλές απαντήσεις αυτή την περίοδο είναι προτιμότερες. Οτιδήποτε πολύ περίπλοκο μόνο θα σας μπερδέψει.

zwdia-768

Ζωδια Σκορπιος
Έχετε αρχίσει να αισθάνεστε λίγο ανυπόμονοι για το πότε θα μπει στη ζωή σας ο επόμενος μεγάλος έρωτας. Μπορεί βέβαια το μεγαλύτερο μέρος της διασκέδασης να κρύβεται στην αναμονή. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να μπορείτε να απολαμβάνετε το ταξίδι.

Ζωδια Τοξοτης
Σήμερα έχετε καθήκον να αναπτύξετε το εσωτερικό σας όραμα και τη διαίσθηση σας. Επεκτείνοντας την φαντασία σας, θα διευρύνετε και τη ζωή σας. Οραματιστείτε τι είναι αυτό που θέλετε στο μυαλό σας και στη συνέχεια δείτε το να εμφανίζεται στην πραγματικότητα.

Ζωδια Αιγοκερως
Ο φόβος σας σχετικά με μια καινούργια ερωτική πιθανότητα είναι κατανοητός. Θυμηθείτε ότι ο φόβος μοιάζει σαν μια πώληση από μια επιχείρηση που κλείνει. Είναι εύκολο να αγοράσετε κάτι αλλά εξαιρετικά δύσκολο να πάρετε επιστροφή χρημάτων για αυτό!

zodia-zvdia-75

Ζωδια Υδροχοος
Η γενναιοδωρία είναι μία από τις μεγαλύτερες σας αρετές – απλώς σιγουρευτείτε ότι δίνετε απλόχερα και στον εαυτό σας λίγη από αυτήν. Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε για να κάνετε κάτι διασκεδαστικό και διαφωτιστικό.

Ζωδια Ιχθυες
Κάντε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο σήμερα. Δεν αναζητούν όλοι τον έρωτα με τον ίδιο τρόπο, έτσι δεν είναι; Είναι εύκολο να εγκλωβιστείτε σε αυτό που μοιάζει να είναι το σωστό για τώρα αλλά αυτό που είναι πιο σημαντικό για εσάς είναι να αισθάνεστε βαθιά μέσα σας ότι είναι σωστό.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις