Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου Β

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

ζωδια ωροσκοπιο οκτωβριος 2017

 

ζωδια Ζυγός

Το ταίρι σας μπορεί να ζητάει λίγο περισσότερο χώρο. Δεν θέλετε να αφήσετε κάτι καλό, έτσι αποδέχεστε τις απαιτήσεις τους. Στις 5 Οκτωβρίου, η Πανσέληνος στον Κριό έχει να κάνει με την ακαταμάχητη έλξη και το συναίσθημα ότι έχετε βρει το ένα και μοναδικό, αλλά αυτό δεν είναι πάντα το προσωπείο την νέας αγάπης;

Βάλτε μια σύνοδο Αφροδίτης – Άρη στο μείγμα και μπορεί να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με δουλειές που έχουν μείνει στη μέση, είτε στην πραγματική ζωή είτε μέσα σε όνειρο. Μια βαθιά θαμμένη ερωτική έξαψη μπορεί να ζωντανέψει και πάλι. Γύρω στη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, του Ζυγού, στις 19 Οκτωβρίου η πόρτα της μνήμης ανοίγει ακόμα περισσότερο και είστε πρόθυμοι να κάνετε ένα βήμα πίσω στο χρόνο. Μια αναπαράσταση ενός σέξι εγκλήματος δεν μπορεί να είναι πολύ μακριά. Ο Κόσμος είναι ζωντανός με ποικιλόμορφη, στοργική και σεξουαλική ενέργεια εν αναμονή του Σαββατοκύριακου, το οποίο λάμπει με την υπόσχεση χαρούμενων ημερών για το μέλλον. Στις 26 Οκτωβρίου, ο Ήλιος και ο Δίας, τα μεγαλύτερα άστρα του ζωδιακού, επεκτείνουν τα συναισθήματά σας και αφήνουν την επιθυμία αχαλίνωτη. Ακόμα και οι πιο πεισματάρηδες Ζυγοί, που πιστεύουν ότι έχουν τον έλεγχο, μπορούν και θα παραδοθούν στον πειρασμό.

zodia-taro-45

 

ζωδια Σκορπιός

Προσέξτε την Πανσέληνο στον παρορμητικό Κριό στις 5 Οκτωβρίου, γιατί χορεύει πολύ κοντά στον ασταθή Ουρανό. Οι Σκορπιοί είναι ευαίσθητοι. Εκεί ακριβώς που μια αμυντική στάση περνάει από πάνω σας, μπορεί να κλείσετε το στόμα σας ενώ μερικές λέξεις θα μπορούσαν να απογειώσουν αυτή τη σχέση. Είστε σε διάθεση για σοβαρές κουβέντες, αλλά τις προτιμάτε σερβιρισμένες με λίγο εξυπνάδα και θράσος. Η 10η Οκτωβρίου, όταν ο Δίας μπει στο ζώδιό σας, μπορεί να είναι η ιδανική μέρα για οποιουδήποτε είδους διαπραγματεύσεις, για πειθώ και για συζητήσεις για την αγάπη. Στις 19 Οκτωβρίου, η Νέα Σελήνη στον δωδέκατο Οίκο της παρασκηνιακής αγάπης, μπορεί να είναι ένα σημείο καμπής στην κατεύθυνση που κινείται αυτή η ερωτική σχέση.

Αν η κατεύθυνση που θα ακολουθήσετε είναι αυτή της μεγαλύτερης σεξουαλικής ικανοποίησης, μπορεί να υπάρξει μια νύχτα σωματικής διαπραγμάτευσης που θα είναι τόσο δεσμευτική όσο και ένα έντυπο συμβόλαιο. Αν και αυτές οι καυτές καλοκαιρινές νύχτες έχουν αρχίσει να ψυχραίνουν, οι φαντασιώσεις και οι επιθυμίες σας δεν έχουν. Στις 26 Οκτωβρίου, ο Ήλιος συναντιέται με τον Δία. Για έναν Σκορπιό που θέλει μακροχρόνια οικειότητα, αυτή η βραδιά μπορεί να είναι η πιο ρομαντική όλου του χρόνου. Αυτοί οι δύο γίγαντες συνδυάζουν τις ακτίνες τους για να σας παρέχουν το σκηνικό που χρειάζεστε για να κλείσετε τη πιο σημαντική συμφωνία.

zodia-astra-tarot

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Τοξότης

Ορίστε, λοιπόν, πάτε ήσυχα, διατηρείτε τη φήμη που σας θέλει χωρίς ευθύνες, ελεύθερους και ωραίους εραστές, όταν ακούτε αυτό το κουδουνάκι από μακριά που σας θυμίζει ότι η ανάγκη σας για αγάπη με νόημα υποφέρει φρικτά από αμέλεια. Για τους Τοξότες, που ερωτεύονται εύκολα και το ίδιο εύκολα ξεχνούν πάλι, υπάρχει πάντα μια άλλη κατάκτηση, αλλά μια σχέση που ξεκινά την ημέρα που συμβαίνει η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη, όπως στις 5 Οκτωβρίου, έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί σε μια μακροχρόνια λαχτάρα για τον άλλο.

Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, ο συνδυασμός του απαλού φωτισμού και της γλυκιάς κουβέντας μπορούν να παράγουν την πιο ερωτική βραδιά του μήνα με μια γεύση ευτυχισμένου τέλους. Στις 19 Οκτωβρίου, μια Νέα Σελήνη στον Ζυγό είναι γεμάτη δυνατότητες για αλματώδη επέκταση και όχι μόνο καλλιέργεια της οικειότητας στην αγάπη. Ρίχνει το φως της στις πιο κρυφές σκέψεις σας, και για εσάς οι ψιθυριστές λέξεις και τα σέξι υπονοούμενα είναι αφροδισιακά. Σε αυτό το σημείο, απλώνετε την ξεχωριστή σας γοητεία σαν μέλι σε ζεστό ψωμί. Τόσο οι λέξεις, όσο και το φαγητό θα είναι τα διαβατήριά σας για την σέξι έκφραση που αναζητάτε. Η 26η Οκτωβρίου μπορεί να είναι η πιο μαγική ημέρα του μήνα με τον Ήλιο και τον κυβερνήτη σας, Δία, να επεκτείνουν τα συναισθήματα και να δημιουργούν τη σωστή ατμόσφαιρα για να ερωτευτείτε τρελά.

ζωδια Αιγόκερως

Τελευταία, σας φαίνεται λιγότερο σημαντικό να ικανοποιήσετε τις ανάγκες κάποιου άλλου, αλλά στις 5 Οκτωβρίου, με την Αφροδίτη και τον Άρη σε μια εκστατική αγκαλιά και μια Πανσέληνο στον παθιασμένο Κριό, κόβετε όλα τα φρένα. Προσελκύεστε από αυτόν τον νέο και κάπως άπιαστο εραστή, υποταγμένοι έστω και για λίγο στα συναισθήματά σας. Τουλάχιστον, έτσι φαίνεται. Στις 11 Οκτωβρίου, μπορεί να είναι δύσκολο να κρατήσετε κάποια πράγματα κρυφά, όταν ο Άρης προκαλεί τον κυβερνήτη σας, Κρόνο, και η ατμόσφαιρα γίνεται βαριά και γεμίζει ερωτηματικά. Την επόμενη ημέρα, ένα ενοχλητικό τέταρτο της Σελήνης στον έβδομο Οίκο σας, του ευτυχισμένου τέλους, μπορεί να σας βρει όχι μόνο να αλλάζετε αυτή την εικόνα, αλλά και να μοιράζεστε αυτή την φαντασίωση για αγάπη σε ένα απομονωμένο σκηνικό.

Ο Κόσμος φυσά μια ριπή ερωτικού αέρα στην κατεύθυνσή σας, και μπορεί να οραματιστείτε πως ανεβαίνετε μαζί με το ερωτικό σας ενδιαφέρον σε ένα αεροπλάνο με άγνωστους προορισμούς. Η Νέα Σελήνη είναι στον χαρούμενο Ζυγό στις 19 Οκτωβρίου, και εσείς αποφασίζετε εύκολα ότι πρέπει να συνεχίσετε να τεστάρετε τα νερά του έρωτα. Μία εκκολαπτόμενη σχέση ή μία σχέση από απόσταση είναι έτοιμη για σέξι διαπραγματεύσεις. Τα συναισθήματά σας επεκτείνονται κάτω από τη σύνοδο Ήλιου – Δία στις 26 Οκτωβρίου. Δεν αναρωτιέστε καν αν αυτό είναι που θέλετε πραγματικά. Εσείς οι δυο μοιάζει να στέκεστε πάνω σε κινούμενη άμμο, και λατρεύετε την σέξι αναποφασιστικότητα.

zwdia-fotia

ζωδια Υδροχόος

Μια Πανσέληνος στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου φέρνει μια έξτρα δόση ίντριγκας, και εσείς μπορεί να παρασυρθείτε από τον έρωτα. Μπορεί να υπάρχει μια δυνατή δόση έντασης στο μείγμα αυτό το μήνα, καθώς ο Ήλιος περνάει στα βαθιά και παθιασμένα νερά του Σκορπιού στις 22 Οκτωβρίου. Όποιο ρομαντικό ενδιαφέρον περιμένει πλήρη απόλαυση αυτό το μήνα, όταν ο ξαφνικά ερωτικά αφυπνισμένος Υδροχόος κρύβει νέα, πιο σέξι παιχνίδια στο σάκο του. Αυτό το μήνα, τα αστέρια συνωμοτούν για να προσφέρουν πολλές νύχτες που συνεχίζετε μαζί μέχρι το χάραμα.

Μπορεί να φταίει το ότι η κουβέντα σας έχει μια σέξι νότα και όλοι όσοι συναντάτε πιάνουν αυτή την αύρα που εκπέμπετε. Μπορεί να δυσκολευτείτε να αποφασίσετε ποιος πρέπει να μείνει και ποιος να φύγει. Το κερασάκι στην τούρτα έρχεται στις 19 Οκτωβρίου, με τη Νέα Σελήνη στον πάντα προκλητικό Ζυγό. Στρέφεστε προς την επιθυμία σας για ένα σύντροφο με στάση «όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο» για τα ξαφνικά και σέξι μεταμεσονύχτια ραντεβού. Είστε καυτοί αυτό το μήνα, και στις 26 Οκτωβρίου ο Ήλιος και ο Δίας ανεβάζουν τις θερμοκρασίες ακόμα πιο ψηλά. Είναι πιθανό να ερωτεύεστε πραγματικά. Είναι ένα αίσθημα νοσταλγίας, που σας είναι δύσκολο να του αντισταθείτε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζωδια Ιχθύες

Βαθιά μέσα στην καρδιά σας θέλετε γάμο και ασφάλεια, αλλά αυτή τη στιγμή ο πειρασμός είναι παντού γύρω σας. Η Σελήνη στις 5 Οκτωβρίου φέρνει τον γάμο στο μυαλό, αλλά το μόνο που θέλετε για τώρα είναι μια καυτή παρέα. Μπορεί να είστε αφελώς αθώοι για το πώς σας βλέπουν οι άλλοι. Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη και ο Άρης στον Οίκο του ευτυχισμένου τέλους σας κάνει αυτού του είδους τη σχέση επιθυμητή. Η σεξουαλικότητά σας ανεβαίνει, αλλά προσέξτε, το ταίρι σας ψάχνει για αγάπη και την υπόσχεση του μέλλοντος και δεν ενδιαφέρεται για ένα σέξι διάλειμμα.

Εν τω μεταξύ, κρατήστε το χαμόγελο στο πρόσωπό σας κατά τη διάρκεια όλων των ερωτικών συζητήσεων, έτσι ώστε να μην σας πάρουν πολύ στα σοβαρά. Αυτό που λαχταράτε είναι ένα ερωτικό ταξίδι του μυαλού και του σώματος, αλλά μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά ερωτευμένοι. Η Νέα Σελήνη στις 19 Οκτωβρίου ξεκινά κάτι και με τη φάση αυτή της Σελήνης στον Οίκο της τετ-α-τετ οικειότητας, εσείς που είστε δεσμευμένοι θα νιώσετε περισσότερο σε συγχρονισμό με το ταίρι σας. Αν δεν είστε σε σχέση, θα θέλετε να τροφοδοτήσετε τις επιθυμίες του ενδιαφέροντός σας, μια τυπική αντίδραση για τους καλόβολους Ιχθύες.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65