Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου Α

astrologia-gamos-7-oikos

ζωδια ωροσκοπιο οκτωβριος 2017

ζώδια Κριός

Μια σχέση σιγοβράζει στις 5 Οκτωβρίου και εσείς νιώθετε ότι είστε μπλεγμένοι σε μια μοιραία έλξη. Η Αφροδίτη και ο Άρης μαζί ξανά σας δελεάζουν να πέσετε στον ιστό της ίντριγκας πριν μάθετε όλα τα γεγονότα. Προσπαθήστε να δαμάσετε τον ενθουσιασμό σας, ειδικά αν αυτή η έλξη στρέφεται προς κάποιον συναρπαστικό ξένο που έτυχε απλά να είναι εκεί και σας συνεπαίρνει με την γοητεία του.

Και, σαν να μην έφτανε αυτό, την ίδια ημέρα έχουμε μια Πανσέληνο στο ζώδιό σας, των Κριών, αρκετά κοντά στον ασταθή Ουρανό, ο οποίος προσθέτει δράμα και ξαφνικές εκρήξεις συναισθήματος. Αν και το καλοκαίρι είναι πίσω μας, οι θερμοκρασίες γύρω από τη σχέση σας ανεβαίνουν. Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου, στις 19, συμβαίνει στον Ζυγό, και το όλο σενάριο ζητά ομορφιά και λεπτότητα. Για μια σύντομη και πολύ ρομαντική ημέρα περίπου, η μακροπρόθεσμη αγάπη κατακλύζει το μυαλό σας. Στις 26 Οκτωβρίου, η σύνοδος Ήλιου – Δία μπορεί να κάνει την ημέρα αυτή την τυχερότερη όλου του έτους, επειδή αυτοί οι δύο τεράστιοι πλανήτες συναντιούνται στον Οίκο του ευτυχισμένου τέλους σας. Η 27η Οκτωβρίου είναι ναρκοπέδιο. Καθώς πατάτε πάνω σε ένα μυστικό που προκαλεί εκρήξεις και κάνει τις κουβέντες τόσο ερωτικές, πείθεστε ότι αυτό είναι το πραγματικό. Και μπορεί να είναι.

zodia-taro-45

 

ζώδια Ταύρος

Γύρω στις 5 Οκτωβρίου, μια Πανσέληνος στον Οίκο που θέλει τον έρωτα πίσω από κλειστές πόρτες, θέτει τον ρυθμό για έναν ολόκληρο μήνα ερωτικού πάθους. Η σχέση σας έχει μεγαλώσει με άλματα, και εσείς την έχετε πατήσει από την σεξουαλική γεύση αυτού του συγκεκριμένου δεσμού. Αυτό που είχε ξεκινήσει ως ένα συναρπαστικό ιντερλούδιο, μπορεί, μέσα στην επόμενη εβδομάδα περίπου, να μετατραπεί σε κάτι που μοιάζει με άνευ όρων αγάπη. Αυτό είναι σπάνιο για εσάς, αυτούς που είχαν στην πορεία τους πολλά σέξι ιντερλούδια. Ξέρετε τη διαφορά μεταξύ της αγάπης και του πόθου. Αν και δεν είναι του χαρακτήρα σας να μιλάτε με λόγια αγάπης, αυτό το μήνα μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να πείτε πολλά περισσότερα απ’ ότι συνήθως, και μπορεί να αποκαλύψετε πολλά περισσότερα απ’ όσα είχατε σκοπό.

Όταν ο Δίας μπει στον Σκορπιό και στον όγδοο Οίκο σας, της οικειότητας, μπορεί να βγείτε από την τροχιά σας και να δώσετε υποσχέσεις ή ακόμα και να κάνετε σχέδια που ποτέ δεν είχατε σκοπό να κάνετε. Στις 26 Οκτωβρίου, η χορογραφία των ερωτικών αστεριών, μαζί με τον αέρα δύο μεγαλύτερων αστεριών που συνωμοτούν, μπορεί να δημιουργήσει μία ημέρα προορισμένη για ένα βίντεο ακατάλληλο για ανηλίκους. Σήμερα, ένα αθώο ερωτικό ενδιαφέρον μαθαίνει από πρώτο χέρι τι σημαίνει να είναι πρακτικά κολλημένο πάνω σας, σε έναν από του πιο σέξι και πιο συναρπαστικούς εραστές.

zwdia-66

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Δίδυμοι

Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι έχουν ένα παρελθόν γεμάτο από πολλές σχέσης που έχουν σχεδόν αρχίσει ή από ερωτικές περιπέτειες που κάνανε παύση ενώ εσείς χαθήκατε για μερικές εβδομάδες ή μήνες. Στις 5 Οκτωβρίου μπορεί να πέσετε πάνω σε κάποιον που θα σας αφήσει να σηκώσετε πάλι την χρυσή κλωστή και θα σας δώσει μία ακόμη ευκαιρία. Μπορεί απλώς να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει αγάπη στο άμεσο περιβάλλον σας, και μπορεί να μην χρειάζεται να περιπλανηθείτε μακριά για να βρείτε αυτό που νιώθετε ότι λείπει από τη ζωή σας.

Ενώ, κάποτε μπορεί να σας έλεγαν άστατους, αυτό μπορεί να μην ισχύει πια. Με μια Νέα Σελήνη στον πέμπτο Οίκο σας, της αγάπης, στις 19 Οκτωβρίου, μπορεί να φανερώσετε μια πιο γλυκιά πλευρά σας. Προσέξτε, όμως, να μην προσπαθήσετε υπερβολικά να χωρέσετε το λάθος άτομο στο κενό που έχετε ανοίξει για έναν σύντροφο. Για τους Διδύμους, οι οποίοι ερωτεύονται εύκολα, υπάρχει πάντα μια νέα κατάκτηση, αλλά μια σχέση που ξεκινά κάτω από τη Νέα Σελήνη έχει την γεύση της μακροβιότητας, όπως επίσης και το πολύ σημαντικό στοιχείο που λέγεται χημεία. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, ο απαλός φωτισμός σε συνδυασμό με τα γλυκά λόγια μπορεί να καταλήξουν στο πιο ερωτικό βράδυ του μήνα.

ζώδια Καρκίνος

Για τους δεσμευμένους Καρκίνους, η 5η Οκτωβρίου βρίσκει τους δυο σας να ταλαντεύετε τα όρια του πάθους. Μια σύνοδος μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη και μια Πανσέληνος την ίδια ημέρα δημιουργούν καλές δυνατότητες για τον έρωτα. Το ζώδιό σας είναι από τη φύση του παθιασμένο, και η ικανότητά σας για καυτό ρομαντισμό είναι φαινομενικά χωρίς όρια. Η διακριτική λάμψη που εκπέμπετε προέρχεται από την προσοχή, και με την βοήθεια του Δία στον σέξι Σκορπιό στις 10 Οκτωβρίου, αυτά τα κομπλιμέντα μπορεί να σας παρασύρουν στην κρεβατοκάμαρα ενός νέου εραστή. Όλος ο κόσμος μπορεί να αισθανθεί ότι όχι μόνο φαίνεστε καλά, αλλά νιώθετε και καλά.

Αυτή μπορεί να είναι η υπέροχη αρχή μιας άγρια ερωτικής περιπέτειας. Με όλο αυτόν τον ηλεκτρισμό στον αέρα, είναι πιθανό οι θερμοκρασίες να ανέβουν κατακόρυφα. Οποιαδήποτε παράλογη έκρηξη θα σας κάνει να νιώσετε ντροπή. Στις 16 Οκτωβρίου, θα θέλετε να κατευθύνετε τη συζήτηση μακριά από ανοιχτές πληγές και να αφιερώσετε τη νύχτα σε παιχνιδιάρικο, καυτό δέσιμο. Βομβαρδίστε το ταίρι σας με σοκολάτες όλων των ειδών, γιατί όχι μόνο γαληνεύουν την ψυχή, αλλά επεκτείνουν την επιθυμία για σέξι παιχνίδια. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι, δεν έχετε παραιτηθεί ακόμα από την υπερβολική δέσμευση ή από τις υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζώδια Λέων

Η Αφροδίτη και ο Άρης παίζουν ένα από τα πιο ερωτικά σενάριά τους στις 5 Οκτωβρίου, ενώ μια Πανσέληνος στον παθιασμένο Κριό φέρνει περισσότερη ένταση στο πάθος. Αυτό το μήνα, ο Κόσμος παίζει σκληρό παιχνίδι. Καθώς ξεκινά να χάνεται το ελεύθερο πνεύμα σας, οχυρώνεστε περισσότερο μέσα σε αυτή τη σχέση απ’ ότι περιμένατε. Είστε ευάλωτοι, και μια κίνηση τόσο απλή όσο ένα σημείωμα με σέξι λόγια ή μια φωτογραφία αφημένη στο μαξιλάρι ανεβάζει τις θερμοκρασίες του ερωτά σας. Στις 11 Οκτωβρίου, ένα τετράγωνο Άρη – Κρόνου σας βρίσκει να τρέμετε από τον φόβο σας γιατί έχετε χωθεί πολύ βαθιά μέσα σε αυτό.

Μπορεί να φτάσετε έναν τσακωμό στα άκρα και να πληγώσετε την εκκολαπτόμενη οικειότητα. Μόλις απελευθερώσετε κάπως τον εαυτό σας, μπορεί να αρχίσετε να λαχταράτε αυτή την βαθιά σύνδεση και πάλι και να κάνετε ότι μπορείτε για να την ανακτήσετε. Στις 26 Οκτωβρίου, ο Ήλιος και ο Δίας συνωμοτούν για να επεκτείνουν τις σεξουαλικές κινήσεις σας. Οι πράξεις σας μπερδεύουν το ταίρι σας, και εσείς θέλετε να το διατηρήσετε κατ’ αυτό τον τρόπο γιατί είστε εξίσου μπερδεμένοι. Προσέξτε. Δεν είστε συνηθισμένοι στο να νιώθετε σύγχυση για τα συναισθήματά σας. Είστε ένα ζώδιο που όχι μόνο πιστεύει ότι μπορεί να έχει τα πάντα, αλλά συνήθως τα έχει. Το παιχνίδι του μόνιμου γίνεται όλο και πιο δελεαστικό. Οι κλήσεις της Σειρήνας για περιπέτειες της μίας βραδιάς χάνουν το ενδιαφέρον τους, τουλάχιστον γι’ αυτόν το μήνα.

ζωδια-ταρο-99

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζωδια Παρθένος

Δεν μπορείτε να αντισταθείτε στο καυτό δόλωμα κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου στον Οίκο της οικειότητας σας στις 5 Οκτωβρίου. Μια Πανσέληνος στον Κριό δεν μπορεί παρά να είναι παρορμητική, όπως επίσης και παθιασμένη, και εσείς έχετε ήδη χαθεί σε μια ερωτική σχέση. Για τους αδέσμευτους Παρθένους, φέρνει στην οικειότητα μια αίσθηση ζωής ή θανάτου, και όσα λιγότερα ξέρετε για ένα νέο ταίρι, τόσο περισσότερο ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες. Όταν αυτό το νέο ερωτικό ενδιαφέρον τεστάρει τα όριά σας στις 11 Οκτωβρίου, αποφασίζετε να πάρετε τον εαυτό σας και να φύγετε από εκεί, περισσότερο από φόβο παρά από διάσταση απόψεων.

Μπορεί να κρατήσετε αυτούς τους φόβους για τον εαυτό σας και να απομακρυνθείτε ήσυχα. Οι Παρθένοι θέλουν αυθεντικότητα, και αυτή η σχέση μπορεί να κινείται πιο γρήγορα απ’ όσο μπορείτε να αντέξετε. Στις μακροχρόνιες σχέσεις, οι ίδιες ανησυχίες ξεκινούν να ανεβαίνουν στην επιφάνεια, αλλά περιμένετε και τις αντέχετε. Βομβαρδίζετε το ταίρι σας με τολμηρά μηνύματα και ανεβάζετε τη θερμοκρασία στη σχέση. Μετά από εβδομάδες παθιασμένου σεξ, η Νέα Σελήνη στις 19 Οκτωβρίου στον Οίκο της παρασκηνιακής αγάπης φέρνει τη συνειδητοποίηση ότι αυτός ή αυτή είναι σωστοί για τώρα στη ζωή σας, και γυρνάτε πίσω στον σχεδιασμό.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia