ζωδια για ελεύθερους 06/07 Πέμπτη

ζωδια για ελεύθερους 06/07 Πέμπτη

Ζωδια Κριος
Ταιριάζετε αμέσως με τις καινούργιες γνωριμίες που κάνετε τώρα. Μάλιστα κάποιος σχεδόν άγνωστος, μπορεί να σας καταλαβαίνει καλύτερα και από την οικογένεια σας ή τους πιο κοντινούς σας φίλους. Μήπως υπάρχει και ένα ερωτικό ενδιαφέρον κάπου εδώ;

Ζωδια Ταυρος
Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να επιδιώξετε τον έρωτα. Όλο αυτό το καλό κάρμα που έχετε αποθηκεύσει, πρόκειται να σας αποδώσει καρπούς – και με τόκο. Σιγουρευτείτε ότι βρίσκεστε εκεί έξω, προκειμένου να μπορέσετε να δεχτείτε όλες τις ευκαιρίες που το σύμπαν ετοιμάζεται να σας προσφέρει.

 

Ζωδια Διδυμοι
Εσείς και αυτό το συγκεκριμένο άτομο φλερτάρετε – ξανά. Όλη αυτή η ζωηρή και χαριτωμένη σύνδεση σας κάνει να αναρωτιέστε για το τι είναι πιθανό να συμβεί. Είναι καλύτερα να ρωτήσετε τον εαυτό σας τι είναι δυνατόν να συμβεί. Αυτή είναι η δεύτερη ή η τρίτη φορά που άρχισαν να αναπτύσσονται φλόγες μεταξύ σας, σωστά;

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Μια σχέση που μόλις ξεκινά, είναι δυνατόν να πάρει διάφορες κατευθύνσεις. Κρατήστε τις διπλωματικές σας ικανότητες ακονισμένες και έτοιμες. Αν θεωρείτε ότι πρέπει να αυτολογοκρίνεστε όλη την ώρα, είναι ένα σημάδι που λέει πολλά.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ζωδια Λεων
Το να είστε αδέσμευτοι δεν θα ήταν τόσο διασκεδαστικό αν δεν είχατε τους φίλους σας. Παρά ταύτα, δεν χρειάζεται να μοιράζεστε μαζί τους κάθε νέα πληροφορία. Η διακριτικότητα είναι το κλειδί για να καταφέρετε να κάνετε μια καινούργια σχέση να ξεκινήσει.

Ζωδια Παρθενος
Φαίνεται ότι τόσο εσείς όσο και οι φίλοι σας περνάτε μια περίοδο ξηρασίας στα ερωτικά σας. Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να προγραμματίσετε κάποια δραστηριότητα που δεν επιτρέπει ρομαντισμούς και έρωτες. Πηγαίνετε σε κάποιο πανηγύρι ή κάντε ένα χαζό, θεματικό πάρτι.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Ζυγος
Όπως λέει και το γνωστό τραγούδι «να μείνετε ή να φύγετε»; Το πρόβλημα είναι ότι σας απασχολεί τόσο πολύ να είστε δίκαιοι και να ζυγίσετε σωστά τα υπέρ και τα κατά, ώστε τελικά σας ξεφεύγουν οι πραγματικές σας επιθυμίες. Κάντε αυτό που σας λέει το ένστικτό σας.

Ζωδια Σκορπιος
Χρειάζεστε έναν σύντροφο για να σας βοηθήσει να επιτύχετε έναν αλτρουιστικό στόχο. Βοηθάει αν ενδιαφέρεται για τα ίδια πράγματα με εσάς. Στη συνέχεια, μπορεί να ανακαλύψετε ότι υπάρχουν άφθονες πιθανότητες για να αναπτυχθεί μια ερωτική σχέση ανάμεσα σε εσάς τους δύο.

Ζωδια Τοξοτης
Να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας όσο αφορά τις παρέες που θα κρατήσετε στη ζωή σας. Ένας πιθανός ερωτικός σύντροφος αντιδρά με πολύ ενδιαφέροντα τρόπο σε μια αρνητική κατάσταση. Δώστε προσοχή στις αντιδράσεις του και ζυγίστε τις επιλογές σας.

Διαβαστε το  Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιου 2017 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Αιγοκερως
Οι φίλοι μπορεί να αντιδράσουν με τον πιο περίεργο τρόπο σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας. Κάποιος μπορεί μέχρι και να ταραχθεί αν βγαίνετε ραντεβού και περνάτε καλά. Υπάρχει κάποιος καλός λόγος για να κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά αυτή την περίοδο.

Ζωδια Υδροχοος
Είστε πάντα επικεντρωμένοι στο να κάνετε τους άλλους να χαλαρώσουν και να τους κρατάτε χαρούμενους. Κι εσείς; Διασκεδάζετε όταν είστε μαζί τους; Ανυπομονείτε να συναντηθείτε; Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.

Ζωδια Ιχθυες
Είναι αστείο το πώς έρχονται τα πράγματα καμιά φορά: όταν έχετε την πεποίθηση ότι όλα θα πάνε προς το καλύτερο, συνήθως γίνεται έτσι. Οπότε προβλέψτε μια ευχάριστη έκβαση για την παρούσα ερωτική σας κατάκτηση. Να έχετε θετική στάση σε ότι αφορά τον έρωτα και τη ζωή.