αστρολογος προβλεψεις 06/07 Πέμπτη

zwdia-imerisies-22-7-14

αστρολογος προβλεψεις 06/07 Πέμπτη

Η Πέμπτη θα είναι μια πολύ επιτυχημένη ημέρα για τους περισσότερους από εσάς, ειδικά αν έχετε κάνει κάποια σχέδια για αυτή. Θα έχετε υποστήριξη σε κάποια σημαντική στιγμή ή δραστηριότητα.

Θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια, ιδιαίτερα αν πρόκειται για μετεγκατάσταση σε άλλο μέρος, για κάποια αλλαγή ή για δουλειά. Η μέρα φέρνει εκπλήξεις στην προσωπική και ερωτική σας ζωή. Οι άντρες θα περάσουν μέρος της σημερινής ημέρας με φίλους, γείτονες ή υποστηρικτές.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα θα είστε αισιόδοξοι. Να περιμένετε την εκπλήρωση των υποσχέσεων που σας έχουν δοθεί. Θα είναι μια καλή ημέρα για συναντήσεις και συγκεντρώσεις. Είναι πιθανόν μια σύγκρουση να σχετίζεται με κάποιο οικονομικό ζήτημα. Να περιμένετε ένα σημαντικό τηλεφώνημα ή κάποια συνάντηση στο σπίτι σας, με μια γυναίκα με την οποία θα έχετε μια ενδιαφέρουσα και σημαντική συνομιλία.

zodia-taro-45

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα μπορεί να λάβετε νέα ή να κάνετε κάποιο τηλεφώνημα που θα σας κάνει να αμφισβητήσετε κάποιον. Πίσω από όλα αυτά μπορεί να κρύβεται κάποια μελλοντική σας επιτυχία αλλά αρχικά θα δεχθείτε τα πράγματα με δυσπιστία. Οι γυναίκες των τριών αυτών ζωδίων, θα περάσουν το μεγαλύτερο μέρος της μέρας στο σπίτι. Θα έχετε δραστήρια επικοινωνία με άτομα από μακριά και από κοντά. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια και για επαφές με άτομα από πολύ μακριά, κυρίως γυναίκες.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου να περιμένετε αρκετά έξοδα ή τον προγραμματισμό τους. Σήμερα το μέλλον σας θα αποτελεί σημαντικό θέμα για συζητήσεις και δράσεις στις οποίες εμπλέκεστε. Θα βρεθείτε κοντά με άτομα λόγω κάποιων σημαντικών νέων ή γεγονότων που θα σχετίζονται με ένα παιδί ή παιδιά. Να προσέχετε μήπως σας κλέψουν ή χάσετε κάτι. Αποφύγετε αχρείαστα φορτία, ταξίδια και αδέξιες συμπεριφορές.

Διαβαστε το  Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιου 2017 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων ήρθε η ώρα να καθαρίσετε το σπίτι σας. Είναι πιθανό να ανακύψουν οικιακά προβλήματα ή μια επείγουσα ανάγκη για μικροεπισκευές. Σήμερα θα εμφανιστεί μια μικρή ένταση στις σχέσεις με την οικογένειά σας. Παρακολουθήστε τη φυσική σας δραστηριότητα, τα μέλη και τις αρθρώσεις σας. Η μέρα θα φέρει ενδιαφέρουσες, νέες ευκαιρίες και επαφές με άντρες.

zodia-zvdia-75